IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KatuväkivaltaaTorstai 20.12.2007 03:16

Viime perjantaina olin rauhanomaisissa aikeissa ystäväni seurassa ylittämässä suojatietä, kun se yllättäen ja pyytämättäni kääntyi vertikaalisesti 90 astetta päin kasvojani aiheuttaen kolmen sormen mentävän reiän vasempaan otsaani. Siis siihen otsan vasemmalle puolelle. Vasemmanpuoleisen silmän yläpuolelle siis. Sitte menin kotiin siistiytymään ja tilasin taksin keskussairaalaan, missä oli mukavaa. Suosittelen.

Sitten tulin kotiin ja kiukuttelin itsekseni vähän aikaa ja nukahdin. Pidän Rovaniemen taksiautoilijoista paljon, he ovat miellyttäviä. Ainakin kaikki jotka olen tavannut. Suojatien väkivaltaisen käytöksen johdosta sain viikon sairaslomaa lähinnä esteettisistä syistä - tarjoilijan kuuluu näyttää komealta eikä lähes lainkaan siltä, että se on juuri aurannut kasvoillaan puolet Lapinläänin jalkakäytävistä puhtaaksi lumesta ja jäästä sekä pikkukivistä.

Koska olen sairaslomalla, tulin käymään Nivalassa. Tää muistuttaa jollain tapaa toissa joulua (tsek. merkintä joulukuu 2005). Nytkin oon yksin hereillä sähkökynttelikön valossa. Join lasin punkkua mut piparia en oo vetäny yhtään. Eihän nyt edes ole joulu. Jouluna on töitä.

Mä vähän tahtoisin, että olisi jo perjantai koska minulla on suunnitelmia. Ärsyttää ku en ehtiny siivota kotona ennen tänne lähtöä. Tiskitki jäi altaaseen oottaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.