IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kuka vihaa maanantaita?Tiistai 25.03.2008 18:53

Mulla oli eilen paras maanantai pitkiin aikoihin. Piti lähteä kaverin kans johonki päin ekskursiolle, mut sit todettiin ettei koko Pohjois-Suomessa tapahdu yhtään mitään. Sit oltiin hyvällä porukalla pari päivää hotellissa presidentinsviitissä takkatulen äärellä olutta siemaillen. Eilen herätessä oli vähän viipyilevä olo, mut Amarillon viskikana virkisti mieltä ja kehoa ja sitten vähän siideriä. Kaksikin vapaapäivää voi saada ihmeitä aikaan. Ja sauna. Voi luoja kun oli mukavaa päästä saunaan!

Tiistait on vähän huonompia päiviä. Mutta ei tämäkään tiistai niin kovin huono ole koska paistaa aurinko ja huomenna on Hamletin viimeinen esitys. Haikeaa ja jännittävää. Putkimiehet oli tyhjentäneet mun vaatekaappini sisällön sängylle. Toivottavasti ne oli tajunneet että se pinkki ruusukuvioinen kimono ylähyllyllä oli Avotakan tilaajalahja ja että MINÄ EN KÄYTÄ SITÄ! Eikö A-lehdet voisi ottaa huomioon, että myös alle 30-vuotiaat mieshenkilöt saattavat olla Avotakan kestotilaajia? Yhtyneet Kuvalehdet sama homma! MÄ EN TAHDO NAHKAISTA VYÖLLE KIINNITETTÄVÄÄ KÄNNYKKÄKOTELOA!!! Voiko mitään epäseksikkäämpää olla olemassakaan? Teki mieli katkaista tänään Suomen Kuvalehden tilaus sen lahjan takia.

Mä tahdon Sveitsiin, lääkäriin ja Tampereelle. En välttämättä tuossa järjestyksessä. Sen lisäksi toivon, että kaikki olisi vain helppoa ja mukavaa ja että asiat sujuisivat niinkuin minä tahdon niiden sujuvan, eikä kukaan kitise vastaan! Prkl!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.