IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

JuhannusviikkotehtäväTorstai 26.06.2008 19:28

Mun netti meni rikki. Juhannusviikko meni äkkiä. Treenattiin ahkerasti ja saatiin ennakkonäytökset siihen malliin hyvin vejettyä, että päästiin lusimaan juhannus pois alta.
Perjantaina oltiin Doriksessa, jatkoille mentiin teatterikaverin luo. Puhuttiin taiteesta ja tehtiin taikoja.

"Jos juhannusyönä juoksee vesisateessa munasillaan seitsemän kertaa taloyhtiön ympäri vastapäivään, oksentaa parvekkeelta ja heittää pallogrillin perään, saattaa nähdä unta lempikukastaan."

Vesisateessa näytteleminen voi olla hieman haasteellista, mutta vuosikymmenen raemyrskyssä näyttelemistä voisin luonnehtia jo vaikeaksi. Hyvä mieli kuitenkin jäi ja kritiikki oli lehdissä positiivista. Syötiin työryhmän kaa Fransmannissa ja tanssattiin Legendassa. Jatkoilla puhuttiin taas taiteesta. Tutustuin ihmisiin ja sensellaista. Kun tapaa uuden tyypin ja katsoo silmiin hieman liian pitkään, paras kohta on se, kun koskettaa sitä sohvalla istuessaan muka vahingossa jalalla, eikä se siirräkään omaa jalkaansa kauemmas. Pistosta aamulonkeron ja poronkäristyksen jälkeen kotiin uinumaan.

Seuraava esitys on vasta sunnuntaina. Oon miettinyt muuttoa, muuta en sit ookkaan sen eteen tehnyt paitsi miettinyt. Nyt oon tauolla Tivolin talkoista, huomiseksi pitäis saaha baari auki kuukauden remontin jälkeen. Ilimat vois lämmetä, mulla valuu räkä ja on ikävä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.