IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KotitehtäviäLauantai 05.07.2008 01:08

Muutto sujui yllättävän kivuttomasti. Kiitos kaikille ahkerille apureille! Välillä piti miettiä että miksi omistan kolme irtonaista wc-istuinta, lecaharkkoja, 160cm levetän massiivipuurunkoisen sängyn ja monia muita muuttamisen kannalta riemukkaita esineitä, mutta nyt se on taas ohi toivottavasti ainakin vuodeksi. Sitten on taas mielessä uusia kujeita. Hienoin asia uudessa kodissani on erillinen valoisa keittokomero, sekä lasitettu parveke varustettuna Rovaniemen kukkeimmalla vesistömaisemalla.

Mikäli et ole vielä käyny kattomassa Konttisen kesäteatterissa Lumikkia ja seitsemää kääpiötä niin nyt hopihopi! Enää 27 esitystä jäljellä! Tänään oli vähän koleaa kun tuuli kylmästi. Tunnin päästä alkaa työt ja oon hirmuisen väsynyt. Huomisen päivän oon päättänyt pyhittää tavaroiden järjestelemiselle, jospa tämä sotku alkaisi näyttää kodilta.

Eilen mentiin näytöksen jälkeen Irenen kaa mättöämään Raxiin ja sit Pahaan Kurkeen yhelle. Sielä oli paljo tuttuja. Päätettiin piipahtaa vielä Roy-clubissa. Sielä oli kauheasti sellasia valtavia pahiksen näkösiä motskarisetiä mustissa nahkaliiveissään. Sellasessa paikassa ei haluu kuulla lausetta "Löiksää mua!?" Onneksi se oli vaan Olli ja olin todellakin kopauttanut sitä nyrkillä kylkeen kun se käveli ohi. Vielä yksi tequila-slammer ja sitten kotiin.

Ajattelin huomauttaa naapuritaloyhtiön hallitukselle, että heidän lipputankonsa nuppi häiritsee maisemanautintoani. Se on suuri ja se on läpinäkyvää muovia!!! Vittu laittakaa nyt vielä joku led-valo sinne nokkaan keikkumaan niin näyttäisi vielä vähä mauttomammalta. MINUN kotini parvekkeelta ei pitäisi joutua tuijottelemaan moista ihmettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.