IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ravintola-asiakkaan muistilistaTiistai 12.08.2008 02:12

1. Tarjoilijan nimi ei ole ”Hei sinä”, ”Tyttö” tai ”poika”. Viheltäminen, rahan heiluttaminen tai päätön huutaminen ei myöskään tuota toivottua palvelutilannetta.

2. 20 senttiä ei ole tippiä, se on vittuilua.

3. Kun olet huitonut vuoroasi kymmenen minuuttia ja tarjoilijan tultua luoksesi, alat kysellä kavereiltasi, mitä he mahdollisesti haluavat juoda. Voit olla varma, että tarjoilija siirtyy seuraavan asiakkaan luokse. Päätä mitä tilaat ja tule sitten tiskille.

4. Naispuolinen tarjoilija ei ole yleinen nainen. Hänellä on aina poikaystävä jos sinä sitä kysyt. Kannattaa säästää säälittävät iskuyritykset sitä peikkoa varten, jonka todellisuudessa raahaat baarista kotiin.

5. Se että tiedät baarimikon nimen, ei vielä tarkoita sitä, että sinua palvellaan kaikissa tilanteissa ensin. Joku muukin saattaa tietää sen.

6. Se, että tunnet omistajan, ei takaa mitään erityiskohtelua. Voi olla mahdollista, että työntekijätkin tuntevat omistajan.

7. Ja ei, tarjoilija ei tiedä mitä söpö tyttö tiskin päässä juo. Ota selvää ja tarjoa drinkki hänelle vasta sitten.

8. Tarjoilijalla ei ole mitään velvollisuutta tarjota sinulle drinkkiä vaikka sinulla olisikin syntymäpäivä.

9. Tarjoilija ei ole ammattitaidoton, jos hän ei tiedä mitä tulee johonkin käsittämättömään juomasötkötykseen, jonka keksitte poikien kanssa saunaillassa viime viikonloppuna.

10. Ja ei, et pääse takahuoneeseen, vaikka esiintyvä kitaristi iskikin sinulle silmää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.