IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Tilaa elämäTorstai 11.09.2008 18:05

Eilen kinasteltiin työkaverin kaa siitä, kumpi pieras eka. Sitte ällötti ku kuulin, että kiveksille tarvitaan viidenkymmenen kilon paino per neliösentti, ennenku se rutsahtaa rikki. Olisin ollu onnellisempi ilman tuota tietoa. Tein jonku drinksun tai montaki ihan päin helevettiä mutta ei palio napannu. Hauskaa tuntu olevan.

Kahden ja puolen tunnin yöunien jälkeen heräsin kampaajalle ja siitä tuli niin hyvä mieli, että ostin turkoosin hupparin ku oli halvennuksessa. Matkalla yliopistolle mulle soitti mies, joka kauppasi kirjasarjaa, joka maksoi ainoastaan vähän päälle 300€ joten tokihan minä nyt semmoisen tilasin. Mutta se on oikeasti tosi hieno ja hyödyllinen kerta se on Suomalaisen muotoilun historia kolmissa kansissa. Ei siis mitään humpuukia tyyliin "Tilaatko Aku Ankalle housut?" (mitkä tilasin viimeviikolla... No ei ne housut ollu mut joku lisäosa kuitenki). Catab brassaili venäjän kieliopillaan ja Hanna lähti amputoitavaksi ja minä viemään freelancer-verokorttiani ylioppilaskunnan toimistolle. Mun pitää maksaa niille jäsenmaksu ja ne maksaa mun liksan. Hassua.

Kohta tulee kyllä kiirus ku pitää lähtee Kaupunginteatterilta lunastaan liput ku päätettiin sittenkin mennä mennä lauantaina kattoon Suurenmoista! -musikaali kun saatiin hyvä jengi kasaan ja sillai. Kylppärin pistorasia hylki pyykkikoneen töpsöliä (töpsöli on lypsyn ja suppilovahveron jälkeen ehkä oudoimpia suomen kielen sanoja) ja koska en jaksanut nojata pistorasiaan puoltatoista tuntia, minkä pesuohjelma olisi vaatinut. Mun ihanaiset kauluspaidat ja monenkirjavat alusvaatteet lillui sielä liki vuorokauden ennenku sain ne tänään survottua taloyhtiön pyykkikoneeseen. Ja siihen helvetinkoneeseen piti panna RAHAA että se toimi! :O Kyllä oli hirveä vastoinkäyminen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.