IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ai mitä piti tehä?Tiistai 07.10.2008 18:19

Mun läppäri ei halua vieläkään leikkiä mun puhelimen kans, joten en pääse kotona nettiin. Kuitenkin se näytti mulle eilen tosi pelottavan (K13) leffan, missä joku mattieskohytönen söi New Yorkin ja olin yöllä melko varma, että kohta se tulee tuolta Kemijoesta ja kaataa meijän talon ja heittelee autoja Ranualle ja ehkä jopa Tornioon asti.

Unohdin aamun muotoilun tutkimuksen luennon, mutta toisaalta olin kyllä niin väsynyt, oon paljo enempi tyytyväinen siihen, että oon nyt yliopistolla täysissä ruumiin ja sielun voimissa, kuin että olisin aamulla tullu tänne zombeileen. Tänään on siivouspäivä ja tiskauspäivä ja tavaroiden järjestelypäivä ja lukuilta. Aion lukee ainaki Ergonomics for beginners, Suomalaisen muotoilun historia ykkösen, viime viikon Aku Ankan ja Koraanin. Ehkä.

Viime perjantaina olin Doriksessa Secret Agents -muotinäytöksessä mallina. Oli kyllä ihan hulppean hauskaa. Arctic Day Span tekemät hiukset ja meikki säväyttivät ainakin pankkiautomaatilla jonossa edessäni olleen naisen, joka vaivihkaa veti lapsensa sivuun kun steppailin paikalle.

Sunnuntaina oltiin Irenen, Kefen ja Aatun kanssa makkaran paistossa Ounasvaaran näköalatornin laavulla. Perille kilometritolkulla ylämäkeen tarvottuamme huomattiin, ettei laavulla ollut yhen yhtä polttopuuta. Mutta tosi eräjorma kun olen, en hätääntynyt epätoivoisen oloisessa tilanteessa, vaan soitin Sky-hotellin respaan että "nyt minä tuun hakemaan teiltä halakoja ku täällä ei oo!" Meillä oli aika kivaa. Ja sieltä tornista näky hirmusen kauas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.