IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Oh no, its Ei no!Keskiviikko 15.10.2008 19:26

Heräsin ja menin Sampokeskukseen ja ostin Turo Tailorin liituraitapuvun. Se on kukkeampi kuin myyjän palvelualttius minua kohtaan oli. Kostoksi ostin siltä sitten vielä pipon ja huivin. Ompelija lupasi, että puvun hihat on pidennetty, perse kavennettu ja lahkeet lyhennetty huomiseen puoleenpäivään mennessä, niin totesin kaikkein matalimmalla äänelläni "hyvä", käännyin kannoillani ja marssin ulos liikkeestä. Annastiinan olis pitänyt olla minulle kaupustelemassa.

Enlannin tunnilla oltiin tosi järkeviä. Puhuttiin huumeista ja tekstuureista. Tunnit aiottiin pitää putkeen, mutta minä aloin vinkumaan tuplasuklaamuffinssin perään niin pidettiin tauko.
Sitten mentiin Hannan kanssa alakerran pianoluokkaan laulaa loilottamaan. Hanna oli mainio säestäjä ja minäkin osuin monesti lähelle oikeaa nuottio. Kamalan ymmärrettävää ettei se jaksanut kuunnella mua hirmu kauan niin jäin sinne yksin soittaan Finlandia hymniä.

Tuomas on edelleen vierailulla täällä. Ne suunnitteli menevänsä tänään paariin, mutta minä en kyllä aio ehkä lähteä yhtään mihinkään :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.