IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Ajankohtainen kaupunkilainenTorstai 22.01.2009 17:18

Vähänkö mä olin leija koko eilisen päivän! Pääsin vieraaks kaupunkilehti Uusi Rovaniemen jääkaappimagneettirunopalstalle. Ideana siis, että kerran viikossa ajankohtainen kaupunkilainen kutsutaan sinne haastatteluun, ja haastattelun päätteeksi haastateltavan täytyy tehdä runo toimituksen taukohuoneen jääkaappirunomagneettihässäköistä ja se sitten julkaistaan haastattelun ohessa. Hihittelin koko helevetin päivän sille että oon "ajankohtainen kaupunkilainen!"

Laulutunnin jälkeen katoin teatterilla Perhosmonologien viimeisen esityksen ennenku zuumailtiin vähä Vänrikki Stålin esitystä. Ennakkonäytökseen on onneksi aikaa vielä viikko, joten ei huolestuttanut yhtään, vaikka käsikirjoitus ei ollu vielä valmis. Pitkän päivän päätteeksi töissä alkoi jo jalkoja pakottaa. Tein muutaman aika pahanmakuisen drinkin ja muutamia ihan hyviä. Vieläki nauratti ne asiakkaat, jotka tuli kysymään multa alakerran vastikään avatusta pikkubaarista että "saako tästä batterykossua?", "No ei vittu saa, mulla on muutenvain tässä sama baarivastustus ku isolla tiskillä likööreineeen blendereineen sheikkereineen hanoineen mehuineen väkevineen mutta JUST energiajuomaa ja kossua tässä ei satu olemaan!"

Olin äsken av-medialaisten jonku projektin kuvauksissa, jossa ne tekee jotain deittipeliä, jota voi parin viikon päästä pelaa tossa meidän tiedekunnan agoralla. Kerroin, että harrastan petanqueta ja pettingiä, ihannekumppanini ei oo läski ja sil on musta auto. Illalla näytös jee enkä oo pessy mun esiintymispaitaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.