IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

LeffailtaMaanantai 02.03.2009 00:39

Tulin eilen vissiin vähän kipeäksi töissä. Henkitorvea ahistaa ja räkääki valuu kuin petokarkotetta pelästyneen vompatin anaalirauhasesta. No sen takia nukuin tänään iltakuuteen asti ja lähin kuntosalille saunaan. Saunan jälkeen vuokrasin pari leffaa ja kävin ruokakaupassa. Eikan Salaisin Metodein Modifioidut Pakastepizzat (jotka muuten eivät ole eineksiä) on aika parhaita vaahtokarkkien ja limsan kaa. Mä oon NIIIIN läski!

Päätin vuokrata kaks leffaa, joista toisen sain just urheasti katsottua loppuun ja toinen on vielä jäljellä. Siinä kohtaa kun Another Gay Movien päähenkilö nussi keittiössä piirakkaa bi/transvestiittivanhempiensa saapuessa kotiin SAMALLA kun hänellä oli gerbiili perseessä, onnittelin itseäni päätöksestä jättää todellisuudentajun palauttava kauhutrilleri, jossa joku/jokin poistaa koko ihmiskunnalta itsesuojeluvaiston jälkimmäiseksi elokuvaksi. Ostin karkkia taas väriorientoituneesti, ainostaan pinkkejä ja valkoisia namuja tänään! No noi yhet sitruunahyvät on ihan vaaleenkeltasii.

Huomenna pitää herätä aikaisin ku on päästävä lääkärille ja käytävä toimistolla viemässä verokortti ja opintotukilautakunnalle kirjallinen ruikutus siitä, että minä en todellakaan aio maksaa Kelalle yli viittäsataa euroa siitä hyvästä, että tienasin toissavuonna 17€ ja 2snt liikaa. Mikäli siis mahdun enää ovesta ulos aamulla ku oon vetäny nää mätöt + voipopcornit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.