IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

EteläsuomentähystysSunnuntai 10.05.2009 04:11

En päässy Teakiin. Hermeettinen harmitus karsiutumisesta ei jaksanut painaa mieltä ennen iltaa. Sitten jäi laskuhumalassa Eetun tonnikalasalaattikin syömättä. Pari seuraavaa päivää puuhasin Malmilla maalaushommissa. Täyskiiltävät valkoiset ikkunasyvennykset about 70 neliöiseen funkis-huoneistoon oliki yllättävän isotöinen projekti. Hihittelin yksikseni, ettei tästä enää vois paljoa enempää sillä silmällä pintaremonttia tehäkään ku mankasta soi Madonna, jalassa oli 300€:n farkut, toisessa kädessä pensseli ja toisessa kuoharilasi.

Äiti soitti mulle kun olin Tampereella. Sanoi että sen mielestä on ihanaa kun juon Tuomaksen ja Armin kaa kaljaa, mutta muisti lisätä loppuun, että varovasti on kaljaa sitten juotava, ja huolellisestihan me joimmekin. Kaiken. Tai siis Armi ja mie, Tuomaksella oli töihin aamulla. Cabaretissa oli ilmasenviinanbileet ja sit parin hinttibaarin jälkeen kaverin diilaamalla taksilla Pispalan suuntaan syömään hampurilaisia. Tuomas laittoi mulle uudet hiukset, en muista koska ois viimeks ollu ihan lyhyt siilitukka. Tampereella asuu hyviä ihmisiä. Mulla ei aiemmin ole ollut minkäänlaista kontaktia siihen kaupunkiin, mutta nyt se tuntuu viihtyisältä.

Join äsken pahaa punaviiniä ja söin juustoja. Huomenna tehdään isoveljen kans ruokaa. Alkuillasta istuttiin sohvalla ja katottiin kun Pelkokertoimessa juotiin sianpersemehua. Se sai mut jälleen muistamaan, miksi en omista televisiota.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.