IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KolmiyhdyssanaKeskiviikko 15.11.2006 00:11

Eilen koulussa tehtiin pikkuporukalla teknisen piirustuksen juttuja ja sitten alettiin keksiin kolmiyhdyssanoja kuten vaihtovirtahepo, väkisinmakuupussi ja vetoketjureaktio sekä paperiarkkipiispa. Niist tuli päivän hittijuttu, meil oli niiiiin kivaa. Olin 11 tuntia yliopistolla ja illalla kävin Jussin kans siiderillä, no eihän siitä hyvä heilunu :D Mut toisaalta olin sen tarpeessaki.

Tänään vkonlopun kuumetauti jyskytti vielä ohimoissa ja katsoin parhaaksi jäädä himaan että selviäisin edes melkein ihmisennäköisenä työhaastatteluun. Sain duunia yhdestä ravintolasta. Kivakivaa. Työhaastatteluissa käynnistä on tullut olennainen osa mun elämää, se on oikeastaan tosi kiva harrastus. Tutustuu hirveästi uusiin ihmisiin ja sellaista.

Teatterilla alettiin treenaan ihan kokonaan uutta juttua jonka ensi-ilta on jo enskeskiviikkona. Jännää, mut hyvä siitä tulee. Huomenna ja perjantaina vikat esitykset Seitsemää veljestä ja Onnellista jatkoa, tulkaa hyvät ihmiset katsomaan jos ette vielä oo käynyt ja saa tulla toisenkin kerran vaikka ois jo käynytkin. Nyt opiskelujuttujen kimppuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.