IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

27. showKeskiviikko 08.07.2009 03:20

Viikko sitten lauantaina oli ensimmäiset kolme näytöstä. Nyt niitä on takana 27. Vielä on sarkaa kynnettävänä saadaksemme kaikki vajaat sata kahlattua läpi. Välillä ollaan menty teemalla "leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä." Päivät Santa Parkissa sujuu kuiten yllättävän nopeasti kun kolme päivittäistä peikkoseikkailuesitystä rytmittävät työpäivää. Tonttuja, pikkulapsia, epäasiallista radiopuhelinviestintää ja pororullia. Ilonaiheena kaverilta kesäksi vuokrattu VAALEANPUNAINEN retroskootteri. Oi se on niin hieno. Työmatkalla on kaksi kohtaa, joissa voi ajaa ylinopeutta ku on neljänkympin rajoitus ja pitkä alamäki.

Oon ollut väsymyksen takia huonovointinen, mutta suunta on parempaan päin kun päivät on alkaneet säännöllistymään ja rytmi ryömimään takaisin uomiinsa. Oon miettinyt sitä, miten paljon kangaspuihin liittyy sanontoja ja mitä tekisin elokuussa. Lomaa aion pitää hyvällä omallatunnolla ainaskin viikon! Kaverin kans mennään ehkä Norjaan tai Afrikkaan. Sain ihan uuden veljentyttären viimeviikolla. Parin viikon kuluttua ehdin ehkä käymään Pohjanmaalla sitäkin katsomassa. Tai sellaiset pienet vauvat kait on varsinaisesti kaikki aikalailla samannäköisiä, mutta lähinnä olisi mukava nähdä kummipoikaa, josta on tullut toivonmukaan ylpeä isoveli.

Lauantaina oltiin parin teatterin kaverin kans Scandicin saunalla. Poreammeesta olivat löytäneet bakteerin (kyllä, yksikössä), sitten jouduttiin menemään pienempään saunaan jossa oli yllätyssektorina alastomia espanjalaisia señoritoja. Sitte keskustelin toimittajan kanssa siitä, millaista on olla homo Rovaniemellä. Pyyhe lanteilla lasi kädessä hotellin kattoterassin aurinkotuolissa maatessa oli kauheen haasteellista olla sillai et "on tää vittu niin vaikeeta"! Sit käytiin Onnelassa, kävin sielä viimeksi Loppiaisena ja seuraavana loppiaisena vois ehkä mennä taas piipahtaan. Juoksujalkaa Tivoliin ennen valomerkkiä ja kotiin valmistautumaan sunnuntaihin ku mentiin Tivolin työkavereiden kans Vika- tai Autti- tai Vaattunkikönkäälle tai niille kaikille laskemaan koskea kumiveneellä. Sitte oli saunaa ja ravintolassa käyntiä taas. Aivan tosi hyvä viikonloppu oli jee. Rapu oli tarrata kikkeliin paljussa ja juottovasikka ja helmikananrinta oli hyvää. Jälkikäteenvain tuli mieleen että ei kait sen kanan nimi ollut Helmi!

Huomenna saa olla reipas tonttutonttunen ja ilkeä nahkahousuihin pukeutuva shamaani... Ja kuiskia asiattomuuksia radiopuhelimeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.