IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

TilitysKeskiviikko 29.11.2006 00:49

Eilen oli paha päivä. Epävarmuus tulevasta, eräs tekstinpätkä sekä ylenmääräinen annos itsesääliä sai aikaan sen, etten oikein osannut enää jatkaa eteenpäin. Illalla teatterin kokouksen aikana juttelin Eetun kaa puhelimessa. Eetu on sillä tavalla viisas ja kaukokatseinen, että se osaa sanoa oikeita asioita oikeaan aikaan eikä se suotta silittele päätä, kuten monet. Luulen että siitä tuli parempi mieli.

Istuin iltaa kaverin kanssa, samaan kahvilaan tuli sattumoisin yksi toinenkin tuttava ja jatkettiin iltaa yksissä tuumin. Tilitettiin ja naurettiin ja vaihdettiin paikkaa. Menin kaverini luo yöksi ja katottiin pari jaksoa Kumman kaa -sarjaa dvd:ltä ja syötiin poppareita ennen nukahtamista.

Tää päivä meni taas vähän niinkuin ohimennen. Kurkku on vieläkin kipeä, se on sen flunssan jämiä. Niina on hankkinut meille uuden puolta nopeemman nettiliittymän, ihkua! Meidän koti näyttää tosi erilaiselta kun Tommi ja Maria on muuttanut pois ja Anna tänne.

Äsken kävin moikkaamassa Ekzua elikkäs Anttia, oli kiva jutella teatterista ja elämästä pitkästä aikaa. Ylioppilasteatterin kevään prokkikset välkkyy jo mielessä ja itsenäisyyspäivä Nivalassa ja seuraava viikonloppu Helsingissä myös.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.