IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Ajattelin kirjoittaa tänään jotain tajunnanräjäyttävää. Sitten hoksasin, että heräsin tänäänkin, mulla on kotona lämmin Work Lamp ja Block -valaistus enkä tiedä mitä panettaisin päälle huomenna kuvauksiin plus että on iltalääkkeet ottamatta. Vaikuttaa hieman toisinnolta. Tuntuu tosi tylsältä vetää antibioottikuuri loppuun ku tuntuu jo ihan melkein kivuttomalta tuo hammas.

Ostin Ikeasta viherkasvin. Laura keksi sille nimeksi Kjell. Punniskelin myymälässä Kjellin ja toisen kasvin välillä, vaakakuppi kallistui Kjellin puoleen vasta kun hoksasin että se toinen oli muovia. Pirun aidonnäköisiä muovikukkia niillä ruotsalaisilla! Aamulla töistä tullessani olin vähän huolissani Kjellistä, koska se on juonut koko minun luona asumisensa aikana ainoastaan yhden samppanjalasillisen vettä ja on edelleen ihan kostea. Aloin jo epäilemään että Kjell on myös muovia ja mie vain en ole tajunnut sitä! :O ...Se ois vähä noloo. Melkein yhtä noloo kuin se, että olin lauantaina töihin mennessäni jäädä pinkillä skootterilla auton alle, jota ajoi noin satavuotias mummeli pullonpohjasilmälaseissaan. Ja se auto oli Lada. Siihen ei ois ollu hyvä jäädä kitumaan.

Minä haluan kesälomalla Amsterdamiin ja Tukholmaan ja Bulgariaan ja Afrikkaan ja Tampereelle ja Pariisiin ja Tallinnaan. Jotain pitää vissiin karsia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.