IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Keskiviikkona Doriksessa oli vissiin hauskaa. SinkKusi&Ladnag lähti ennen mua ku olin kuulemma jäänyt joraileen. Kotiin tultuani olin näköjään laittanut lakanatki sänkyyni ku jäi lähtiissä vähä siivous kesken. Muuten ihan nappiin paitsi pussilakana ja aluslakana on eri settii mut siihen nähden etten edes muista tulleeni kotiin, ihan hyvin.

Eilen en laittanut vaatteita päälle koko päivänä. En muista millon oisin viimeks tehnyt niin, siit on varmaan vuosia. Nukuksin ja rötväilin ja söin välillä ja tietsikalla värkkäsin. Kello on taas iltapäivä eikä mulla vieläkään ole vaatteita päällä mutta kohta on pakko ku Ladnag tulee ja mennää kahville Zoomitiin. Meil on yhteensä vissiin 10€ rahaa, hienoa hienoa.

En saanu töitä yhestä baarista missä kävin keskiviikkona työhaastattelussa, ärsyttää kun siit haastattelusta jäi jotenki sillei tosi positiivinen mielikuva et oisin voinut vaik saadakki sen duunin. Plääh, uutta matoa koukkuun kuten isoveljeni sanoisi. Voisin hypätä viikon eteenpäin ajassa. Oisin palauttanu yliopiston ennakkotehtävät ja oisin Eetun kans Helsingissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.