IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon
Ja kun aurinko nousee, se meidät pyykii pois.

Halusin pois Helsingistä. Silti en muista, koska olis tuntunut yhtä pahalta kuin tänään.

Päiväuni ei tule.

OtsikkoTiistai 29.08.2006 06:17

En keksinyt mitään.

Lauantaina oli viimeinen työpäivä, taisiis ilta. Menin broidin autolla töihin kun olin lupautunut sille kuskiksi, sei sit lähtenytkään mihinkään ja piti vain heittää sisko keskustasta Malmille. Tein kardinaalivirheen kun pyysin siskolta ajo-ohjeita Malmilta Keravalle ja harhailin hetkenaikaa ennenku löysin takasi Lahdentielle.

Niinja Lordi oli siinä hotellissa asumassa missä mä olin töissä ja kävin sen hotellihuoneessa viemässä sille ruokaa ihkua vähäx mä oon melkeinsukuajulkkikselle!!! ...Ruma mies, oli maski päässä tai ei.

Illalla tulin Nivalaan, matkalla yritin hare krsnaksi, mut ei se oikein auennu. Luin Kokkolaan saakka Hänen Jumalaisen Armonsa A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupâdan ajatuksia veeda-filosofiasta, bhakti-joogasta, korkeamman tietoisuuden saavuttamisesta, todellisesta kauneudesta ja sensemmoisesta. Välillä Prabhupâda kuulosti tosi fiksulta ja "Ajaton Viisaus"-oli oikeesti mielenkiintoista luettavaa niinkauan kunnes ihmiset jaettiin viiteen eri luokkaan henkisten kykyjen mukaan, täydellisintä tasa-arvoa oli se, että nainen on miehensä hallinnassa eikä kaikkien nautittavissa ja että henkistä johtajaa tulee kohdella kuten jumalaa, koska hän on omien sanojensa mukaan jumalan palvelija (vaikkakin luopunut näennäisesti aineellisista nautinnoista). "Jos Jumala tulisi luoksesi kylään, noutaisitko hänet tavallisella autolla, vai yrittäisitkö hankkia kultaisen auton?"

Outoa olla Nivalassa kun vielä iltapäivästä olin Helsingissä, viimeyönä Eetulla. Se kokkasi ihkua kanaa ja mulla oli huono omatunto kun en tuonu viiniä.

Kurjaa olla puolivälissä Pohjanmaalla. On ikävöitävää Helsingissä ja Rovaniemellä.

Välitila.

Neitsyys meni, olen sakkolihaaPerjantai 25.08.2006 06:26

Eli en ollut ikinäkoskaan eläessäni nähnyt ihkaelävää lipuntarkastajaa junassa/bussissa/metrossa/ratikassa ja juuri kun toissapäivänä tajusin junassa antaneeni viimeiset käteisvarani isosiskolle edellisiltana, niin jouduin isojen rumien lipuntarkastajamiesten väijytyksen uhriksi ja jouduin suorittamaan 66€:n avustuksen Valtion Rautateiden toiminnan tukemiseen.

Menetin siis sakkoneitsyyteni, hyvästi nuhteeton elämä. Tajusin sen tunti sitten kävellessäni pimeää polkua pitkin Savion asemalta veljen kämpälle. Tuli hirveän rikollinen olo, mutta se kuitenkin unohtui nopeasti koska isoveli oli koiransa kanssa väijyksissä puskassa tarkoituksenaan pelästyttää mut hengiltä. HAH! Minä en niin vähästä hätkähdä että pimeällä polulla puskasta hyökkää rottweiler. Äsken syötettiin sille karvapalloja. Eläinkokeita - kokeita eläimillä :)

Töissä oli keskinkertaista.

Kohta mul on taas kiireTorstai 24.08.2006 19:10

Tulin eilen illalla Keravalla isoveljen luo. Oon hengaillut päivän sen rottweilerin ja persialaiskissan kans, tiskannu, pessy pyykkiä ja sensellasta. Koiruuden kans pitää viel mennä pihalle ennen töihin lähtöä kun se vinkuu tuossa.

Yhden mun kohderavintolan nettisivuille oli tullut musta kehuja asiakkailta, olin kuulemma erittäin hurmaava, palvelualtis, iloinen, sekä tehnyt heidän ravintolakäynnistään ikimuistoisen. Siit meni sit tieto Rovaniemen StaffPointille asti ja ne soitti mulle ja vihjasivat että syksyllä avattavassa Amarillossa vois olla töitä.

Nyt pitää lähtee Fransmanniin. Mä vihaan sen mestan paitoja, ne on valtavanpaljonliian suuria ja violetteja.

Suoritamme kalpenevat päiviemme rituaalitKeskiviikko 16.08.2006 14:52

Helsingissä on ollut yllättävän kivaa taas hetken aikaa. Etukäteen ahdisti, en ois halunnut lähtee enää loppukesäks tänne töihin mut duuni on ollut ihan jees. Oon ollu nyt kolmessa kohteessa, joista kaks kuuluu samaan ketjuun, mut ne on kuitenki keskenään tosi erilaisia mestoja. Tänään pitää lähtee taas Espooseen illaks tarjoileen, Espoon mestasta tykkään kaikista vähiten. Se on muka-hieno paikka mut silti siel tehdään kaikki ihan päin helvettiä.

Tekis mieli mennä käymään Nivalassa kattomassa mun uunituoretta veljenpoikaa. Ainaki 25:teen päivään asti on duunia. Seuraavana ohjelmassa kamojen kerääminen kasaan täältä Eetulta ja lähtö Malmille. Huo - kaus.

OhimennenKeskiviikko 09.08.2006 21:59

Tulin eilen Nivalaan. Kävin tsekkaamassa isoveljen uuden puimurin. Se oli hieno ja ilmastoitu. Ja vihreä. Vähän aikaa oli kivaa koska oli nättiä ja peltoja ja kaikenmaailman ötököitä ja lentopistiäisiä. Sitten ne alkoi ärsyttää.

Kävin äsken loben kanssa uimassa pitkästä aikaa, se muuttaa huomenna Helsinkiin eli mennään samalla junalla, kivakivaa. Kohta käydään ehkä hengaileen keskustassa ja sit tänne grillaan ku Riikkakin on Suomessa käymässä.

Perjantaina musta tulee setä. Aika jännää.

Vanhenin, turhaannuin, väsyinMaanantai 07.08.2006 01:12

Taas tuli yks vuosi lisää mittariin. Noh, toivottavasti on vielä kilometrejä jäljellä. En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan, joku voisi luulla, että minulla on ollut tylsää, oikeasti se johtuu vain siitä, että ei oikeastaan ole tapahtunut kauheasti mitään julkaisukelpoista...
No ei sentään.

Huomenna loppuu työharjoittelu hotellilla. Perjantaina alkaa sit duuni Helsingissä, en haluais mennä sinne mut vaihtoehdot on aika vähissä ku tilillä on kolme euroa ja opintotuki alkaa rullaamaan vasta syyskuussa. Mun olotila vastaa aikalailla cmx:n "Punainen nro.6" -biisiä. "Olin niin palasina, niin rikki kuin voi olla. Kun kaaduin vierellesi, vaadin maata maattavaa. Olin niin vaativainen kuin pieninpänä voi olla." Nyt ei vain jaksais, haluan kouluun.

Join liikaa kahvia.

Älä luota suojatiehenSunnuntai 23.07.2006 17:58

Kävelin eilen puolenyön jälkeen kavereiden kans Koskikatua alaspäin. Oltiin Korkalonkadun kohdalla ylittämässä suojatietä kun alkoi kuulua hirveää kiljuntaa, kun kauhua, pelkoa ja hysteriaa ympärilleen levittävä HIRVI juoksi meidän nenien edestä! Sellaista ei ihan joka päivä tapahdu keskellä kaupunkia. Tai muutenkaan. Olis ollut kauhean noloa kuolla jalankulkijan ja hirven yhteentörmäyksessä keskellä kaupunkia ja vielä SUOJATIELLÄ! Se ois ollu sen hirven syy.

Mä en saa unta ikinä töiden jälkeen. Mun vuorokausirytmi on siis jotensakin viturallaan ku meen nukkuun viiden ja kuuden välillä aamulla, herään vähän ennen kolmea että ehdin käydä suihkussa ennen töitä.

Taas sama setti. Tulee muuten kiire....

Kaikkii samoi juttuja ja uusiikiKeskiviikko 19.07.2006 14:44

Just kotiuduin Nivalasta. Iskä ja äiskä kävi yhdessä viemässä mut junaan ja vilkuttivat vielä asemalta kun juna lähti. Hassuja. Moni asia oli muuttunut kun oli ollut tarpeeks monta kuukautta pois Nivalasta. Mun lapsuudenkoti oli maalattu, veljen avovaimo oli synnyttämäisillään, porukoiden uuden talon piha näytti jo melkein valmiilta, jätskikiska oli eri laidalla toria ku viimekesänä. Harmittaa ku en ehtinyt nähdä kaikkia keitä oisin halunnut.

Eilen kokkasin kotiväelle etanoita kerta oon niin hyvä niiden kans! Iskä ja äiskä oli tosi reippaita kun söivät niitä kaikista ennakkoluuloistaan huolimatta, äippä jätti vain viimeisen etanansa syömättä koska sen mielestä se tuijotti sitä.

Nyt päikkärit ja sit duuniin!

VasurillaLauantai 15.07.2006 03:01

Juostessa meni taas tää päivä. Mut on ollu kiva huomata että molemmissa duuneissa tietyt jutut alkaa mennä jo rutiinilla, joka asiaa ei tarvii enää kysyä ja voin jopa ratkaista ongelmia siellä ihan itsekseni. Kunhan ne ei ole kauhean vaikeita ongelmia. Aamulla taas seittemäksi duuniin joten nyt ois pelimiesliike vetää hieman unta kupoliin.

Sunnuntaina lähen varmaan Nivalaan näyttäytymään.