IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

TurhakeTiistai 25.11.2008 16:07

Minä olen elänyt kauan siinä uskossa, että AA-paristolla toimiva sampanjavispilä (jolla tosin voi myös vaahdottaa maitoa yhden cappucinokupposen tarpeiksi) ei ole hirveän hyödyllinen esine. No, toisaalta ei sitä sen hyödyllisemmäksi tee se, että löysin vieläkin turhemman tuotteen. Shakespearen koottujen teosten tarpeistoon nimittäin kuuluu REIÄTÖN PUMPATTAVA BARBARA! ...Siis mitä helvettiä!!?? Lavalla nähdään siis kolmen tiukoissa trikoissa koikkaroivan miehen lisäksi itsessään naurettavaa seksilelua parodioiva lelu. Joku onneton valmistaa niitäkin sarjatuotantona jossain tehtaassa. Toivottavasti edes tuntee tekevänsä tärkeää työtä. Toisaalta jos olisin uppoavassa laivassa niin tarttuisin kyllä mieluummin tiukasti Barbaran hanuriin kuin sampanjavispilään...

Eilen oli töissä koulutusta. Työpisteen järjestelyä ja valmistelua ja drinksuoppia. Rakastan koulutustapahtumia, joissa on täysin luonnollista päihtyä vähän. Sitten mentiin Anun ja Sannan luo istuskelemaan ja tytöt mietti, että missä on ihmisen kimppu kun siihen tunnutaan niin usein käyvän.

"Paremi pyy pivossa, kuin kymmenen oksalla." -Sanoi ensimmäistä kertaa pappia kyytissä oleva eilisen teeren poika kun kissalla pöytää pyyhki.

Että näin.

Työt ja päivätTorstai 20.11.2008 21:42

Mulle tuli ykspäivä treeneissä Café Kauppayhtiöllä sellainen hallusinaatio, että luulin piereskeleväni kontrolloimattomasti terassilta tullessani. Hätäännyin moisesta ja aloin pyörimään ympyrää, tervehdin näyttävästi tuntematonta ja kipitin takahuoneeseen. Se oli erikoista.

Pääsin eilen töistä hieman tavallista aiemmin niin vietin loppuillan luokkakavereiden kanssa. Jäin jatkoille nukkumaan kun en jaksanut aamuyöstä lähteä kotiinkaan. Heräsin kun kaveri soitti eilisiltana lupailemani maalausprojektin tiimoilta. Kävin puolitoista seinää telaamassa ja nyt koomaan teatterilla.

Väsyttää.

Vaatii veronsaKeskiviikko 12.11.2008 20:51

Kauppakeskusten avaaminen on eri hauskaa puuhaa! Voisin alkaa availemaan kauppakeskuksia enemmänkin. Tänään vain jotenkin vähän hävetti kävellä siellä kun tuntui vieläkin, että ihmiset tuijottaa, vaikka mulla ei ollutkaan enää laakeriseppelettä ja toogaa päällä. Se vähän häiritsi.

Ylväs profiilini on myös ikuistettu kauppakeskuksen tiloihin mahtipontisella rasvataharalla, kun tauolta tullessani kävelin hämmästyttävällä tilannenopeudella päin Anttilan lasiseinää. Se liukuovi oli se seuraava rako... Mutta joo. Aloin jo melkein nauttimaan siitä tunteesta, kun julkisella paikalla kävellessä joustava satiinikangas hyväilee paljaita sääriäni lipuessani pitkin käytäviä.

Nyt on keskiviikko. Hain verotoimistosta lisää verokortteja ja kylvin niitä ympäriinsä. Laitoin huvin vuoksi toiseen korttiin puolta yksikköä isomman prosentin, jos vaikka saisi palautuksia. En tajunnut taas yhtään mitään mitä se verotoimiston daami mulle selitti. Ajattelin jatkossakin luottaa intuitiooni noissa verotuksellisissa kysymyksissä.

Kirkosta by Olli VirtaperkoKeskiviikko 05.11.2008 18:33

Seuraava kirjoitus on lainattu taitelija Olli Virtaperkolta, lyhennettynä. Olen pahoillani, jos jotakuta loukkaa tekstin sisältö tai se, että julkaisen sen kyseenalaisesti omassa blogissani. Olen itse yksi näistä ihmisistä, joihin taiteilija Virtaperko kirjoituksessaan viittaa ja kyllä, se antaa ajattelemisen aihetta monessakin suhteessa:

"Evankelis-luterilainen kirkko on liikeyritys, jonka toiminnan vaikuttimena on vain tarve olla olemassa ja tuottaa (itselleen) taloudellista lisäarvoa. Kirkko ei enää aikoihin ole pystynyt tarjoamaan länsimaiselle ihmiselle sisältöä elämään, eikä se ole paljoa yrittänytkään. Vaikuttaa vahvasti siltä, että on kirkon etujen mukaista, että seurakuntalaiset ovat niin passiivisia kuin mahdollista, kunhan vain maksavat kirkollisveron kuuliaisesti. Tyypillinen kirkkoon kuuluva suomalainen on jokaisen yrityksen unelma: jatkuvasti yritykselle rahaa takova passiivinen hölmö, joka jatkaa koko elämänsä tulojensa jakamista taholle, jolta ei saa vastapalvelukseksi käytännössä mitään. Jotta kokonainen kansakunta saadan käyttäytymään näin järjettömästi, tarvitaan rituaaleja, jotka sitovat ihmisen tapakristillisyyteen. On kasteita, häitä ja hautajaisia.

Rippikoulu on nerokas keksintö! Itsestään epävarmat nuoret altistetaan pahimman laatuiselle propagandalle, jota jakavat "kivat" ja "aikuiset" isoset sekä tyypillisesti "nuorekas" nuorisopappi apulaisineen. Puhutaan vähän Jeesuksesta ja istutaan iltaa nuotion äärellä. Kaikki ovat kavereita keskenään. Mutta saako sen aikaan höveli, vanha kelpo Taivaallinen Isä vai kenties jokin muu?

Jännintä rippikoululeirillä oli tietenkin vastakkaisen sukupuolen jatkuva läsnäolo. Yhdistettynä herkkään ikäkauteen ja uskonnollisen propagandan taitavaan syöttöön, arka puberteettinen mieli yhdisti kirkon, heräävän seksualisuuden ja hyvän meiningin kompaktiksi paketiksi, jota Kaikkivaltias Isä suvereenisti pyöritti hyppysissään. Nuoren ihmisen orastavan seksuaalisuuden valjastaminen kirkollisen liturgian palvelukseen on ällistyttävän tehokas keino, kun halutaan luoda pitkäikäinen asiakassuhde jossa toinen osapuoli maksaa toiselle jatkuvasti rahaa saaden vastineeksi ei-mitään."

HOMOTESTI!Keskiviikko 05.11.2008 16:46Koska olen oikeasti tosi kiireinen, teen homotestin ja käyn sitten tupakalla.

Jos saat:
0 - 9 Olet tappajahetero
10-15 Olet hetero
16-25 Wnb hetero
26-30 Olet aika puppeli
31-40 Olet ihan vitun homo
41-52 Homompaa saa ettii

Valmistaudutaan homppelitestiin jee!

[X] Olet kävellyt korkokengillä
[ ] Et usko Jumalaan
[ ] Etkä varsinkaan Jeesukseen (eikös se ollut historiallinen henkilö?)
[X] Olet käyttänyt vastakkaisen sukupuolen vaatteita
[X] Ja sinusta ne pukivat sinua
[X] Etkä oikeastaan nähnyt niiden käyttämisessä mitään pahaa
[ ] Pidät sateenkaaren värejä kauniina
[X] Olet kiinnostunut saman sukupuolen edustajista
[X] Ja uskonut että teistä voisi tulla jotain
[X] Tyttörakkaus on mielestäsi oikeastaan aika kaunis asia (ou jee!)
[X] Kyllä mielestäsi ihminen voi rakastua samaan sukupuoleen vaikka on joskus seurustellutkin vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa
[X] Muut ovat haukkuneet sinua homoksi (Tästä saatiin aikaiseksi jopa selkkaus työpaikalla! :D )
[X] eikä se pahemmin edes loukannut
[X] Naurat ihmisille jotka uskovat että homous on sairaus josta voi parantua
[ ] Välillä jopa ilman syytäkin
[ ] Viihdyt enemmän yksin kuin ystävien seurassa
[X] Olet emo
[ ] Pidät vaaleanpunaisesta väristä oikein paljon
[ ] Seuraat L- koodia
[ ] Pelkäät pimeää
[ ] Jos joku ei pidä homoista niin hakkaat sen tyypin
[ ] Ja lopuksi käännytät hänetkin homoksi
[X] Exäsi on homo
[X] Olet nimennyt jonkun ihmisen ruumiinosia
[ ] Sinulla on homofobia
[ ] Koska pelkäät muiden huomaavan sinusta että olet ihastunut saman sukupuolen edustajaan
[X] Inhoat räkimistä (Mutta teen sitä silti)
[ ] Et mene armeijaan
[ ] Valistat ystävsi päiiävittäin homoseksuaalisen hyväksymisestä (Se on ärsyttävää!)
[X] Tykkäät banaanista (Kuka tän testin on laatinut!? banaania syötetään VAUVOILLE!)
[ ] Pidät korkokenkiä seksikkäänä
[ ] Ystäväsi kutsuvat sinua sukunimelläsi
[ ] Tissifetissi (Pelkään niitä vähän.)
[ ] Silikonit on ihan perseestä
[ ] Koska ne ei tunnu luonnollisilta
[X] Olet hieronut siinä mielessä saman sukupuolen edustajaa
[X] Istut päivät pitkät katselemassa poikien peppuja (Mähän en muuta teekkää!)
[ ] Perheeseesi kuuluu homoja
[X] Ystäväpiiriisi kuuluu homoja/homo
[ ] Äidilläsi on tyttöystävä
[ ] Isälläsi on poikaystävä
[ ] Olet syntynyt sateenkaariperheeseen
[ ] Ja aiot jatkaa vanhempiesi jalanjälkiä
[X] Sinua kutsutaan/on kutsuttu pupuksi (Pia sanoo pupuksi, muut ei.)
[X] Ja tiedät kyllä miksi (Haha!)
[ ] Olet luonnonlapsi
[X] Olet riidellyt papin kanssa
[X] Inhoat ihmisiä jotka tuomitsevat homoja tietämättä ihmisestä lainkaan
[X] Elät päivä kerrallaan
[X] Biiseissä tärkeintä on sanat ja sanoma

Mä oon wnb hetero!!! :O ...apua teen tän uudestaan...

Noup. Sama tulos, wnb hetsku ... ihquuuu!!! PIM! :D

Jos on oltava ajoissa...Keskiviikko 05.11.2008 13:06

...Niin ÄLÄ lähde liikenteeseen italialaisilla prätkäbootseilla. Helvetti mulla on reidet iha hapoilla ku kävelin yliopistolle näissä ah niin miehekkäissä soljellisissa ja kopisevissa nahkabootseissa jotka on NIIN kivat ja epäkäytännölliset. Ulkona on liukasta ja lumista.

Toisaalta kivaa kun on tullut lunta. Päästään taas Lapin Kansan tekstaripalstalle valittamaan teiden hiekoituksesta! No niin, nyt arvon kuntalaiset kännykät kouraan ja näpyttelemään! Mikä kadunpätkä oli tänä aamuna hiekoittamatta? Kuka on jo ehtinyt liukastua vai onko naapurin aunelta jo peräti murtunut lonkka kunnallisen teidenhuollon alasajon seurauksena? Voisiko tästä syyttää jopa omaa valtuustoehdokastaan!?!? Ympärivuotinen valituskarnevaali jatkukoon ja ajatelkaa sitä koiranpaskan määrää, mikä lumen alta keväällä paljastuu ennenkuin voidaan alkaa kitisemään siitepölystä! JEEEEE!!!
Perjantain ensi-ilta meni minun kannaltani hienosti kun kattokruunu ei syttynyt palamaan ja jokunen jopa sanoi pitäneensä mun ja Suvin lavasteista. Pia oli hoksannut sanomatta, että teemana oli talvinen muumitalo tuotuna aristokraattiseen tupakkasalonkiin! Olin unohtanut, että meillä oli Vilpertti-teatterin keikka ysiltä, mutta sain autokyydin Roihun toimittajalta ja olipa ainakin sitten aitoa improvisaatiota lavalla ku en ollu valmistautunut yhtään. Keikka oli yks parhaista, missä oon esiintynyt. Parempiakin juttuja tietysti ois voinu olla, mutta kyllä vuoronumero 69 Kelan tiskillä toimii aina! Ilta oli Mieleenpainuva!

Lauantaina istuttiin Hannun luona, mutta syntiseen korttipeliin en viitsinyt osallistua. Söin pizzaa, join kaljaa ja katoin Catherine Zeta Jonesia telkkarista. Sunnuntaina oli Kefen läksiäiset ja samalla vähän Mikon ja Irenenkin. Nilissä oli kukkakaali-jokirapukeittoa, pääruuaksi Inarinjärven paahdettua siikaa ja jälkkäriks creme brulee. Sen jälkeen pelattiin Quitar Heroa, Roipparin ja Legendan kautta himaan. Huikean hauska edustusviikonloppu kaupungilla painaa vieläkin silmäluomia alaspäin, mutta vuoden viimeinen vapaa viikonloppu oli ainakin Mieleenpainuva!

Eilen oli Shakespearen koottujen lukutreeni. Sieltä päästyäni kello oli niin, etten ehtinyt ruokakauppaan. Kun marssin sisään Martinaan aikeenani syödä iltapalaa, tuttu tarjoilija viittelöi mut takakeittiöön ja sanoi tiskikoneen poistoletkun irronneen. Sen paikoilleen laittaminen olisi ollut paljon vähemmän ällöttävää, jos olisin mahtunut liikuttamaan päätäni siellä koneen alla maatessani eikä lattiassa naamani kohdalla olisi ollut jotain märkää nököä, joka muistutti etäisesti kävelemään opetteelvaa ulkofileen palaa ja jos en olisi juuttunut korvalävistyksestäni kiinni tiskikoneen pohjan alumiinilistan rakoon. Se ravintolakäynti oli kyllä Mieleenpainuva!

Ylihuomenna mun pitäis roomalaiseksi sotilaaksi pukeutuneena soittaa fanfaari kauppakeskuksen avajaisissa. Siitä tulee takuulla Mieleenpainuvaa!

Hei Muuuuuuumiiiiiiiii!Tiistai 04.11.2008 17:07

Muumipeikko

[x] Sanon paljon kaksimielisesti ajateltavia asioita
[x] Pidän seikkailusta
[x] Minulla on todella kiltti äiti
[x] Olen itsekin kiltti
[x] Nukun paljon talvella
[ ] Ystäväni joutuu jättämään minut usein lähtiessään itse matkoille
[ ] ..se masentaa/masentaisi minua
[/] Laitan toisten tarpeet omieni edelle
[x] Olen mustasukkainen

6,5/9

Muumimamma

[ ] Annan aina periksi
[x] Olen hyvin huolehtivainen
[x] Kaikki ovat omalla tavallaan kauniita ja ihania ihmisiä
[x] Olen ymmärtäväinen
[x] En suutu miltei koskaan
[X] Olen hyvä laittamaan ruokaa (Eikan salaiset herkkuleivät jee!)
[/] En tahdo pahoittaa kenenkään mieltä
[X] 'Järjestettäisiinkö juhlat? Tehtäisiin hyvää ruokaa ja kutsuttaisiin kaikki ystävät!
[x] Olen aina valmis kuuntelemaan toisten murheita

7,5/9 (Hämmentävää)

Nipsu

[x] Olen materialisti
[X] Olen hyvin ahne (Ainaki Sannan mielestä)
[x] Hyvä ruoka on heikkouteni
[ ] Olen pelokas
[x] Olen mukavuudenhaluinen
[x] Olen aamu-uninen
[ ] Hotkin syödessäni
[ ] Olen pitkä
[ ] Inhoan kylmää

5/9

Pikku Myy

[x] Olen pieni
[x] ..mutta pirun pippurinen!
[ ] Puren
[x] Pidän puoliani
[ ] En pelkää mitään tai ketään
[ ] Olen aggressiivinen
[x] Kuitenkin ihan mukava
[x] Olen tomera
[ ] En kuitenkaan johtaja-tyyppiä

5/9

Niisku

[ ] Olen älykäs
[x] Saan hulluja ideoita
[x] Saatan vaikuttaa etäiseltä tai viileältä
[ ] Olen enemmän looginen, kuin tunteellinen
[ ] Voin tehdä 20 tuntia työtä putkeen täysin tyytyväisenä
[ ] Työ/koulu on minulle tärkeää
[ ] Nolostun, jos joudun romanttiseen/tunteelliseen tilanteeseen
[ ] Haluaisin olla/olen keksijä
[ ] Työnteko on hauskaa!

2/9

Muumipappa

[ ] Olen arvovaltainen
[ ] Olen rapakunnossa
[ ] Kerron mielelläni tarinoita muille
[ ] Olen laiska
[x] Menen sekaisin, jos näen/näkisin itsessäni vanhuudenmerkkejä
[x] Tahtoisin olla ikuisesti nuori ja vetreä
[x] Menetän hermoni nopeasti
[ ] Olen heinänuhan uhri
[x] Kaikesta huolimatta olen jalomielinen

4/9

Mörkö

[x] Viihdyn yksinäni
[ ] tai ainakin olen usein yksinäni
[ ] Olen katkera
[x] Olen melankolinen
[ ] Näytän kärsivältä ja/tai surulliselta
[x] Jotkut saattavat pelätä minua
[ ] Jäädytän kaiken, mihin kosken
[x] Pelastaisin metsästä liekkien keskeltä tytön, joka pitäisi minua rumana, kamalana hirviönä
[x] Jotkut ajattelevat minut sympaattisena, toiset taas inhottavana ja ilkeänä

5/9

Haisuli

[x] Olen varsinainen kiusankappale
[ ] En piittaa seurauksista
[ ] ..useimmiten niitä ei ole
[ ] Olen varsinainen uivelo
[ ] Ihmiset ajattelevat minut ilkeänä
[ ] ..mutta en sitä oikeasti ole
[x] Härnääminen on hauskaa
[x] Jos veljeni kaatuu ansakuoppaan, kaikki tietävät heti, kuka sen ansakuopan on virittänyt: minä
[ ] Minulla ei oikein ole ystäviä

3/9

Nuuskamuikkunen

[x] Olen syvällinen
[x] Pidän ihmisten seurasta
[ ] ..mutta vastapainoksi tarvitsen yhtä paljon yksinäisyyttä
[ ] Jaksan kävellä hurjan pitkiä matkoja
[ ]..vapaaehtoisesti
[x] Otan yleensä huomioon myös toiset
[x] Olen itsepäinen
[x] Olen filosofinen
[ ] Nautin ulkoilusta ja telttailusta

5/9

Hemuli

[x] Olen kohtelias
[x] Olen luonnonlapsi
[x] Olen taipuvainen liioitteluun
[ ] Keräilen kasveja tai postimerkkejä
[x] Kiinnostuksenkohteeni vaihtelevat tiuhaan
[ ] Myönnän yleensä erehdykseni
[ ] Olen kirjaviisas
[ ] Pukeudun usein violettiin
[x] Olen ystävällinen

5/9


Noita

[ ] Halveksin jotakin tiettyä lajia/rotua/tyyliä
[ ] ..enkä tahdo olla missään tekemisissä sen lajin/rodun/tyylin edustajissa, enkä tahdo että kukaan sukulaisenikaan on
[ ] Liiallinen kiltteys ällöttää
[ ] Minulla on punaiset hiukset
[x] Kerron mielipiteeni ihmisistä avoimesti
[ ] Olen kumaraselkäinen
[ ] En kaipaa toisten ihmisten apua
[ ] ..silloinkaan, kun todellisuudessa sitä tarvitsisin
[x] Saatan olla itsekäs

2/9

Piisamirotta

[x] Maapallo on vain yksi vaivainen tähti avaruudessa, katsokaas näin, sillä ei ole mitään merkitystä loppupeleissä..
[ ] Tahtoisin erakoitua
[ ] Olen pessimistinen
[ ] Uskon, että ilmastonmuutos johtaa maapallon äkilliseen tuhoon
[x] Olen filosofinen
[ ] Olen vakava
[ ] Kotini hajosi
[x] En välttämättä huomaa kakkua perseeni alla
[ ] Nauran harvoin

3/9

Vilijonkka

[x] Olen hienostunut
[x] Olen kunnollinen
[x] En pidä epäsiisteistä ja meluavista ihmisistä
[x] Tahdon kasvattaa lapseni hyvin
[ ] ..joka tarkoittaa sitä, että he lukevat ja opiskelevat paljon, tietävät mikä on oikein ja mikä väärin, eivätkä ole äänekkäitä ja rasavillejä
[ ] Olen tiukkapipoinen
[ ] Saan hepulin, jos joku jättää sukkansa makuuhuoneen lattialle
[x] Olen ylpeä
[x] Olen pikkutarkka

6/9


Minähän olen helvetti koko Muumilaakson tarinat yhdessä paketissa! :O

Puuhamaa!Keskiviikko 29.10.2008 02:25

Halusin istahtaa tähän Ylioppilasteatterin toimiston koneelle hetkeksi ihan vain kertoakseni, että on tekemsitä. Byäääh jee! Tänään hankittiin suurin osa tarpeistosta kasaan. Waltava kaappi, 12 pulloa holitonta skumppaa, kimaltavia pikkuasioita ja sensellaista. Enää tarvitaan marmeladia päälle niin jo on herkkua! Mitä mainioimman lavastusassistenttini Suvin kanssa oltiin värkkäämässä kattokruunua meidän taloyhtiön askarteluhuoneessa. Ei satutettu itseämme yhtään, vaikka meillä oli kuviosaha. Jäätiin oven taakse kun oltiin maalaamassa sitä pihalla kullanväriseksi. Taloyhtiön huoltomies päästi takaisin kotiin Suomen Pankin Suomen setelipainolla painattaman kahdenkymmenen (20) euron arvoista stipendiä vastaan. Myös housujeni etumus sai osaavissa käsissä spraymaalilla kukkean kullituksen.

Sitten oltiin Shakespearen koottujen ekoissa lukutreeneissä. Nyt tulin teatterille seuraamaan treenejä. Tästä seuraavaksi kotiin viimeistelemään kattokruunua, jonka pitää olla iltapäivään mennessä valmis. Siltä varalta, että jo ennestään iso pääni turpoaa muistettavien asioiden painosta niin suureksi, että kupsahdan sen painosta katukivetykseen ja minut viedään isolla rekalla Muurolaan niin kerron lyhyesti, mitä minun oli tarkoitus tehdä:

Nyt heti seuraavaksi kattokruunu valmiiksi (Toivottavasti en unohtanut kotoa lähtiessäni kuumaliimapistoolin töpsöliä seinään.), sitten ysiksi traagisen muotoilun palaveriin, iltapäivällä kotiin hakemaan kattokruunu ja tuomaan se teatterille ja toteamaan sen toimivuus ennen laulutuntia. Laulutunnin jälkeen tuottajan kanssa viimeinen ostosreissu ja tarkistus siitä, että budjetti pitää ennen vaateliike Mixin torstain muotinäytöksen harjoituksia (Tulukaa kahtomaan jee!). Harjoituksen jälkeen takaisin teatterille. Illalla pitää ehtiä nähdä kavereita ku entinen keittiöpäällikkö on käymässä. Torstaina pitää etsiä kampaamo, joka tekee mulle hiukset illan näytökseen, sitten meikkiin ja vedetään show. Muotinäytöksen jälkeen teatterille, jossa alkaa Ei kenenkään maan ennakkonäytös klo 20:00:01) Perjantaina klo. 11 teen tilataideteoksen Vanhantorin leikkipuistoon ennen ensi-iltaan valmistautumista. Välittömästi näytöksen jälkeen on Vilpertti-teatterin improilta kauppayhtiöllä, jossa käyn esiintymässä ennen töihin lähtöä. Tulen kotiin aamuviiteen mennessä ja ajattelin ajatella imuroimista, ruokakaupassa käyntiä, rästitöiden tekemistä ja rakkaitani.

Puss!

Nivala-Helsinki-Turku-HelsinkiMaanantai 27.10.2008 15:01

Raitan kanssa junailtiin viime torstaina Nivalaan. Nukuttiin päiväunet ja illalla Night Club 46:ssa Antti-Ollin ja Antin kanssa pohdittiin, liekö meistäkin olisi tullut samanlaisia kuin viereisestä pöytäseurueesta, jos oltais jääty ikuisiksi ajoiksi Nivalaan. Pilottitakkiset mustapipoiset pillunnälkäiset nuorukaiset kruunasivat iltamme. Nivala on hieno paikka, mutta aina sinne mentyään mieleen palaa hyvin äkkiä vaikka kuinka monta syytä, miksi olen muuttanut pois.

Perjantaina rentouduin Helsingissä. Kävin isosiskoa heippaamassa Eduskunnassa, se oli jännää. Sielä oli sellaisia salaovia ihan niinku Tylypahkassa! Sit Kiasmassa sain vatsanväänteitä yhdestä taideteoksesta jota sai syödä. Alkuillasta join kuohuviiniä ja söin mansikoita kylpyhuoneessa. Denniksen Pizza Hamburgerin ja punaviinilasin jälkeen nukahdin kesken James Bondin seikkailujen herätäkseni aamulla kasvokuorintaan ja savinaamioon. Oli ehkä ihkuinta ikinä.

Turku oli aivan yhtä jännittävä paikka kuin viime kerrallakin siellä vieraillessani. Häät oli perinteiset, mutta hyvällä tavalla. Syötävää ja juotavaa oli viljalti ja valokuvamateriaalia illan tapahtumista ehkä vähän liikaakin. Vinokinon jatkoilla Klubilla oli myöskin oikein hauskaa. Saara oli siellä ja vaikka ketä muitakin. Sunnuntaina takaisin Helsinkiin päiväunille. Juna oli ihan täynnä ja heti tuli kamala ikävä Eetua.

Juna oli tositosi täynnä. Bläääh! Olin tänä aamuna Rovaniemellä ja nyt alkaa lehdistötilaisuus teatterilla!