IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KotiseutumatkailuaSunnuntai 29.10.2006 13:13

Toissailtana katsottiin leffaa, tehtiin sanaristikkoa, juotiin mehua ja syötiin pipareita kaverin kanssa, khih :) Se oli kivaa. Sit taas ihan perussettiä. Treeneihin ja sieltä toisiin. Kyllä ne valmistuu perjantaiksi. Eilen illalla oli Asemaravintolassa taideopiskelijoiden bileet, siel oli itseasiassa yllättävän hauskaa. Oli kiva tutustua paremmin luokkakavereihin, joita on muutoin tottunut näkeen vain yliopistolla. Jatkot oli yhen luokkakaverin luona, joka sanoi asuvansa ihan huudeilla... No joo. Vi**u Korkalovaarassa, mut kämppä oli hieno. Aallon suunnittelema talo jne. Kuunneltiin Eläkeläisiä, mikä on aina yhtä hauskaa.

Kotimatka oli mielenkiintoinen kun kukaan meistä ei oikeastaan tiennyt, missä ollaan.
Nyt äkkipikaa suihkuun, että ehtii teatterilla kahdeksitoista!

Vähemmän tällaisia päiviäPerjantai 27.10.2006 03:30

Aamupäivä oli teollisen muotoilun perusteita, suunniteltiin käsisuihkun luonnoksia Petronellassa eli taiteiden tiedekunnan lasikaton alla. Iltapäivä teknistä piirtämistä, mihin mulla meni hermot. Olin ollu flunssan takia pois tunneilta ja olin aika pihalla kun piti tehdä tekniset piirrustukset puutarhatuolista yhden suhde kahteen -koossa. Poljin kauheaa kyytiä kotiin, vaihdoin kämppiksen vanhan pyörän sen uuteen keltaiseen Jopoon ja poljin harjoituksiin Ounasvaaralle. Harjoitukset olikin sitten Kauppatorin kupeessa Rimpparemmin salissa eikä Ounasvaaralla. Vitutti kuin pientä oravaa jolla on käpy jäässä. Treenien jälkeen jäi vähän sellainen olo, etten saanut oikein itsestäni mitään uutta irti.
Sit kävin nopeesti kotona ja Seitsemän veljeksen harjoituksiin, joista tulin äsken. Posti toi puhelinlaskun, auts, Aku Ankan ja kirjeen Eetulta, jeij! Se pelasti päiväni.

Ensi-iltoihin on viikko. Rahkeet alkaa olla lopussa pikkuhiljaa. Ohjaaja käski yks päivä rakentaa roolia vitutuksen kautta, puitteet pitäis ainakin olla kunnossa siihen.

Vaik onhan siellä hauskaa!

Musta niljaisten lehtien kaupunki...Sunnuntai 22.10.2006 16:52

...tuli valkeaksi ja sai meidätkin hetkeksi hymyilemään.

Sari beibe tuli Kankaanpäästä vkonlopuksi Rovaniemelle. Ihkua. Harmittaa vain kun en ehdi hengaileen sen kans paljon yhtään kun itseasiassa kymmenen minuutin päästä pitäis olla taas treeneissä ja oon vielä nakusillani suihkun jäljiltä. Korvat pitää muistaa kuivata huolellisesti ettei ne palellu viimassa ja vinkunassa.

Eilen oli eka työvuoro Fransmannissa. Oli jotenki aika hassua ku tiesin entuudestaan kaikkia tyyppejä Vaakunasta, Fransmannista, Doriksesta ja Amarillosta kun ne on kaikki siinä saman katon alla ja henkilökunta risteili siellä miten sattuu. Mut porukka oli tosi kivaa ja opin jo aikapaljon kaikkea. Toivottavasti saan tehdä joulusesongin siellä, nii ei tarvii alkaa hakeen mitään uusia juttuja enää tähän hätään.

Mul on taas ihan se sama setti. Eli lähden treeneihin, kahden tunnin paussi, toiset treenit. Illalla Sari tulee tänne ja aattelin että voitais katsoa vaikka leffa ja nukkua sylitysten.
...Mä en käsitä hammaslääkäreitä. Ne puhuu ihan omiaan. Ei onneksi ollut reikiä, mä oon niin tyytyväinen mun kauniisiin hampaisiini. Lähtiessäni sieltä mua pyydettiin menemään ajanvarauksen kautta ja ajanvarauksen täti sanoi että "ai sullahan onkin sitten kaks käyntiä, hammaskivenpoisto ja nelosen kolmosen pinnoitus..." Mie sanoin että "aijaa".

Sitten oli luppoaikaa ja sitten alkoi digitaalisen suunnittelun perusteet. Notkun vieläki täällä luokassa ku en oo jaksanut lähtee polkeen kaupunkiin kämppiksen ruosteenraiskaamalla. Kohta pitää kyllä oikeasti mennä ku pitää ehtii käydä Zoomitissa ja vaihtaa kotona vaatteet ennen Amarillon avajaisia... Oiiiii siellä esiintyy Virve Rosti ja Menneisyyden vangit <3

Hitto ku ei väsyttäis näin paljoo...

Viimein tulee hännänhuippu...Maanantai 16.10.2006 17:19

...Pikku-Eero liukas luikku.
Näytelmäharjoitukset etenee.
Viikonloppu meni vauhdikkaasti. Perjantaina oli Doriksen kantisbileet, Kukkaruukkupait ja minä oltiin takuulla koko kemujen huonoimmin käyttäytyvät vieraat. Ilmaista viinaa ja hyvää ruokaa oli viljalti tarjolla. Voitettiin rastisuunnistustehtäväkilpailuhässäkkä ja saatiin vip-passit siitä hyvästä. Kukkaruukkupait roiski camparia kauheasti ympäriinsä, mul oli nahkatakki päällä ja nyt jos siihen koskee niin sormet jää kiinni kun se on niin tahmainen.
Lauantaina mun pyörä jäi vahingossa Viirinkulman eteen ja eilen ku menin hakemaan sitä, niin unohdin reppuni sinne. Alkoholilla ei kylläkään ollut osuutta asiaan, se vain jotenki unohtui.

Äsken tulin työhaastattelusta, tunnin varoitusajalla soitettiin Fransmanniin, eka vuoro ois lauantaina. Antakaa mulle joku lisää tunteja vuorokauteen! 24 ei riitä alkuunkaan!

TihkuKeskiviikko 11.10.2006 00:07

Sitä tulee taivaalta ja nenästä. Kaikenkaikkiaan mainiota. Musta ei ollut tänään Eeroksi Hiidenkiven päälle huutamaan. Olen ylioppilasteatterilla seitsemän veljeksen nuorimmainen. Duunia riittää mut sei haittaa kunhan kunto kestää. Nyt ois ehkä universumin huonoin aika sairastua vuosisadan flunssaan.

Ku perjantaiksiki on suunnitelmia.

Kaikki jotenkin likaistaSunnuntai 08.10.2006 19:42

Mun pitäisi siivota, pestä pyykkiä, vaihtaa lakanat. Mut mulla on muuta mielessä. Pitää lähteä kaupungille hakemaan yhdeltä tytöltä kertakäyttökamera, jolla otan huomiseksi yhdeksän kuvaa teemasta "aika". Tää liittyy jotenki meidän valokuvauksen perusteet-kurssiin... Tai johdatus valokuvaukseen en minä muista.

Eilinen päivä oli jotenki kamala. Tiuskin, syytin, pyysin, anelin. Taivuin. Illalla aloin saada taas elämänsyrjästä kiinni kun luokkakaveri oli lähdössä liikenteeseen. Istuin Jussin ja Tuomaksen kaa Zoomitissa ja sieltä yhelle Tuomaksen luokkakaverille ja sieltä kävin kotona hakemassa muutaman bissen ja sieltä menin mun luokkakaverille pelaan jotain hassua korttipeliä ja sielt mentii Zoomitii. Tivoliin oli pitkät jonot vielä kahdeltaki, joten mentiin elämysmatkalle Roippariin.
Tanssittiin ihan hulluna ja juuri kun naurettiin niin paljon sen paikan asiakaskunnalle, että oltais kohta todennäköisesti saatu turpaamme niin lähdettiin pois.

Nyt ruokaa, suihkuun ja kaupungille.

Lick!Lauantai 07.10.2006 20:36

Eilen Nite Trainissa oli kivaa. Milla Lehto on ihku. Ei mitään sutinaa koko iltana. Se täytyi tänään korjata.

Tänään on ollut huono päivä. Syön lihapiirakan ja lähden kaupungille, neljän seinän sisällä olo ei vain sovi mulle.

Lihan viisausMaanantai 02.10.2006 23:37

"Minä on olemassa vain kehon ja maailman yhtäaikaisessa kohtaamisessa. Maailma ja keho ovat samaa lihaa." Noin meille opetettiin tänään plastillisen sommittelun perusteiden luennolla. Huomenna alkaa teollisen muotoilun perusteet ja tekninen piirustus. Ihkua!

Mä haluaisin soittaa puheluita mutta jotenki tuntuu, ettei pitäis. Mul on asiaa.

Ikävä.

Huomisen dresscode teatteriharjoituksissa on punaista ja valkoista, ei aavistustakaan miksi. Onneksi ostin valkoiset housut viimeviikolla ja siskolta punainen svetari. Punaiset kengät Helsingistä.

Asterix, ibuprofeiinixMaanantai 02.10.2006 00:47

Perjantaina pari vanhaa kaveria tuli käymään, oli hauskaa pitkästä aikaa nähdä ja tehdä lasagnea, siitä tuli hyvää.

Eilen juhlittiin kämppiksen synttäreitä. Oltiin sen perheen kanssa Fransmannissa syömässä, espressoa lukuunottamatta kaikki oli hyvää. Sitten mentiin Dorikseen. Siinäpä ne tärkeimmät :)
10 minuuttia ennen valomerkkiä kävin yhden tutun tytön kanssa vielä tiskillä ajatuksella "vois ottaa nopeesti vielä jotain". Otinkin sitten pullon skumppaa, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että meidät oli poistettu ravintolasta, ennenku saatiin se juotua loppuun.

Tän päivän cmx -biisi oli "päänsärkijä".

Ensviikolla yliopistolla alkaa muistaakseni neljä uutta ainetta. Jänskää.