IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kalliolle kukkulalle rakennan minä majaniMaanantai 30.01.2006 23:03

...Tai ainaki melkein vaaran rinteeseen. Oon uudella kämpällä kattelemassa ku tytöt ahertaa omien kamojensa kanssa :D Mä tuon omani tänne vasta helmikuun loppupuolella, nautin siis vielä muutaman viikon kaksiostani keskustassa, tää on tosin paljo hienompi ku on pelit ja vehkeet ja uudet pinnat ja parketit ja lasitetut parvekkeet jne jne... ja TISKIKONE! :D

Viikonloppu meni kätevästi humalassa. Lobe oli käymässä ja ladnag punkkas kans mun kämpillä. Café Tivolissa viihdyttiin erinomaisen hyvin. Kebabiakin tuli vedettyä enempi ku laki sallii. Tein tunnustuksia parvekkeella ja Tivolissa.

Tällä viikolla ei oo tunteja koulussa ollenkaa, jotain koulujuttuja pitäis silti jaksaa väsätä. Saas nyt nähdä mihin sitä vielä tässä ryhtyy :)

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Liikun liikaa alasti. Naapurin mummo voi todistaa. Meillä on ollut hetkiä.

2. Nostelen ihmisiä humalassa eri tavoin.

3. Työnnän kieltä ihmisten korviin niin paljon ettei kukaan enää halua istua vieressäni, pidän myös jalkojen nuolemisesta. (Useimmiten humalassa)

4. Aina kun SinkKusi soittaa mulle, olen alasti. (liittyy kohtaan 1.) Joskus mulla kyllä on ollut vaatteetkin päällä mutta aika harvoin.

5. En olisi keksinyt ainuttakaan ilman Daiyan, Ladnagin ja SinkKusin apua koska pidän itseäni täysin tavallisena ja normien mukaisena nuorena miehenä. Jeaaah right!

ekzu
marglei
agio
tijeros
daiya

Viikko suuseksikieltoaKeskiviikko 25.01.2006 14:40

Otin alahuuleen piikkilävistyksen eilen ja sain tosiaan viikon suuseksikieltoa ja kuukauden kloorivedessäuintikieltoa, en itseasiassa usko että kummankaan kiellon noudattaminen tuottaa minkäänasteisia hankaluuksia. Olin neljä tuntia koulussa tänään. Huomenna saattaa tulla jopa 6-8 tunnin koulupäivä! Nyt jo uuvuttaa.

Jos saan jonku lähteen messiin nii voisin tänään käydä ostamassa itelleni kannettavan tietokoneen ku isi sanoi että saan semmoisen. Nyt pitää kuitenki mennä ZoomItiin ku Tuomas venaa siel et saa lainata multa jotain takkia (vaikka sillä on jo yks mun takki).

Aivosolujen armomurhaSunnuntai 22.01.2006 13:27

Ystävä Kankaanpäästä tuli Nivalaan vkonlopuksi ja sen kanssa ollaan sitten hengailtu, toissailtana istuttiin Rio Grandessa. Eilen ei jaksanut lähteä mukaan mut parin kaverin kaa mentii Puustelliin, kerranki siellä oli sillei sopivasti jengiä! Ei liian tungosta muttei yksinäiseksikään päässyt oloaan tuntemaan. Charon soitti ja joku täti möi vöitä, remmejä ja semmoisia ihkuja käsirautanahkapörröremmejä, sovitin niitä sen myyjän avustuksella mut en raaskinut ostaa ku olivat nii kalliita, eilen meni kuitenki uusiin korviksiinki 30€.

Mutsi otti tukanblondauksen ja korvikset sillei tosirauhallisesti, ajattelin ottaa siis lisää rautaa naamaani. Muutaman tunnin päästä lähtee juna takasi Rovaniemelle, palveluiden markkinointia pitäis jaksaa ensviikko opiskella oikeintosiahkerasti. whoaaah.


Ulkona on kylmä. Niin kylmä että koulumatkalla kävi mielessä että jospa kuolis ja pääsis helvettiin lämmittelemään. Selvisin kuitenki perille asti. Mulla ei oo tällä viikolla yhtään tunteja. En tiiä onko se hyvä vai huono juttu. Jumitan koulussa enkä tarkene lähteä kotiin.

Huomenna Nivalaan porukoita moikkaamaan. Voivoivoi, mutsi saa pitkiksi ajoiksi aihetta mielenilmauksiin mun blondatusta tukasta ja korviksista mutta saakoon. Jostai kai senkin täytyy riemunsa repiä.

Voisikohan tänään olla se päivä kun en juo pisaraakaan alkoholia?
Tipaton tammikuun 18. päivä. Siinäpä vasta haaste nuorelle miehelle! Lähtiskö joku mun kaa Tivoliin!!?? Dorikseen??!! ...ihanmihinvaan!!!

Aamukahvin kanssa meni niin ja näinLauantai 14.01.2006 22:49

Tivolissa oli eilen onnenbileet perjantain ja kolmannentoistapäivän kunniaksi. Tappiin astihan siellä meni. Ladnag ei jaksanu lähteä kämpilleen joten se nukku mun olkkarissa, herättii tänään puol kuudelta, piti lähteä aamukahville joka jotenkin vaivihkaa muuttui tuopiksi ja vesilasiksi Grandessa. Nyt ollaan Sinkun luona, lähdössä IrishTimesiin jonku bändin keikalle.

Olo on kummallinen. Tämä kummallisuus on muuttunut niin jokapäiväiseksi että on kokenut inflaation ja muuttunut pelkäksi oloksi.

Minä alan myymään persettäKeskiviikko 11.01.2006 15:54

...Ja nyt kun sain jakamattoman mielenkiintosi, tarkistat onko sulla rahaa ja kaivelet mun puhelinnumeroa esiin, niin en alakaan. HAH! Tänään oli 45min. koulua ja siitäki meinasin myöhästyä. Palveluiden markkinoinnin juttuja en jaksa tehdä, ei nyt liikaa samana päivänä ku lainasin jo äsken oppikirjanki sille kurssille.

Tänään pitää käydä suutarilla lyhennyttään koneHELSINKI vyötä, se on ehkä puoltoistametriäliian pitkä.

Eilen illalla sängyssä tunsin, että painuin alaspäin enkä tuntenut tilaa ympärilläni ollenkaan, olin mustan kuvun sisällä ja painuin vain koko ajan alaspäin. Mut se ei tuntunut pahalta. Johtui varmaan siitä jalkavoiteesta minkä sain joululahjaksi. Minusta tulee elokuussa setä.

Hirveä nälkä eikä yhtään rahaa. Tulin Marian kans Tuomakselle syömään, matkalla käytiin kattoon uutta kämppää, josta allekirjotettiin tänää vuokrasopimukset, se oli aika hieno, vanhan kerrostalon kolmannessa kerroksessa yli 90 neliötä, rempattu viimevuonna oikein vimosen päälle.

En voinut ostaa kaljaa ruokajuomaksi koska aloitin tänään hyvän elämän ja Tuomas lupas pitää siitä huolen... niin eikä mulla sitä rahaakaan ole :D

Istuin tänään ihan oikealla oppitunnillaki, päätettiin vain mennä sinne takapenkkiin notkumaan. Huomenna pyykit, huomenna siivous, huomenna tiskit, huomenna sossuun, huomenna työpaikka, huomenna muut paperityöt.

Huomisesta tulee kiireinen päivä.

Minun pitäisi olla muuallaSunnuntai 08.01.2006 20:27

Notkun Elinan ja Sinkun luona, Tuomas tuli just. Kaverit ja elämä alkaa olla kohdillaan. Pyykit pesemättä. Sisko vei imurin ja kämpällä on kamalasti pölyä. Perjantaihin asti pitää elää nollabudjetilla kun otin ja join eilen kaikki rahani. Pelimiesliike oli se.

Huonon elämän viettäminen loppui nyt. Huomenna hoidan kouluasiat, paperihommat, koitan saada töitä, vuokrasopimuskin pitäis allekirjoittaa ja nähdä uus kämppä.

Huomenna. Ei tänään.

Uusi elämänjärjestys ja lihamurekettaLauantai 07.01.2006 18:47

Armeija loppui. Eilen illalla olin Pohjanhovissa siskon kanssa humpalla ja vähän oluella. Marjokin oli ja hauskaa.

Yksi ystäväni on täällä järkännyt mun elämäni valmiiksi, muutan sen ja sen kaverin kanssa kimppakämppään helmi/maaliskuussa, aika hienoa. Sisko haki loput omat kamansa tänään pois mun kämpältä. Oli kiltti kun jätti mulle pyykkikoneensa, vedenkeittimensä ja leivänpaahtimensa.

Illalla Dorikseen.