IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Räkäinen koti-iltaTorstai 28.12.2006 01:08

Eilen töissä mul oli kuumetta ja flunssaa ja päänsärkyä ja kaikkea muuta kurjaa. Kaveri lupasi tehdä mun tän päivän työvuoron niin sain vapaapäivän. Heräsin siinä puoli kasin maissa illalla enkä oo poistunut neljän seinän sisältä mihinkään koko päivänä. Imuroin pikaisesti oman huoneeni, eteisen ja keittiön ja vähän olkkaria.

Pakastepizza ei ollut niin hyvää kuin viimeksi. Musta tuntuu hiukan yksinäiseltä. Toisaalta en edes haluaisi nähdä ketään kun oon niin väsynyt ja kiukkuinen. Huomenna on taas eri ravintolassa töitä. Eilen istuin iltaa kavereiden kanssa, oli oikein tosikivaa. Baarissa multa kysyttiin paperit, aika amatöörimäistä toimintaa.

Mua väsyttää mut en haluu nukkumaan.

Huomenta laiskurit!Maanantai 25.12.2006 10:46

...Jotkut tekee jo TÖITÄ! ...HAH! :-p

Jouluyö juhlatyöMaanantai 25.12.2006 04:00

Tulin vähän aikaa sitte iltavuorosta. Oon kotiutunut aika hyvin hotellin yläkerran loungebaariin. Se on hieno ja tummaa puuta ja terästä ja vuolukiveä. Lipittelen siellä fiksusti pukeutuneena lattemacciatoa aina kun en myy dry martineja (oikeasti plokkaan suurimman osan ajasta perse ruvella turistien lautasia ja laseja mutta se ei oo olennaista). Tänä iltana oli alunperin tarkoitus lähteä parin kaverin kanssa kaupungille hiukan rentoutumaan, mutta kun meni näin myöhään ja huomenna teen tuplavuoron niin on ehkä ihan järkevää jäädä kotia.

Meneehän se joulu näinkin. Onneksi en pidä joululauluista, jouluruuasta, joulukoristeista, enkä muustakaan jouluun liittyvästä imelyydestä. Nivalassa ois tietysti tavallaan ollut ihan kiva päästä käymään kummipoikaa ja muita katsomassa, mut pitää takoa silloin kun rauta on kuumaa. Puolitoistakertaisella palkalla viitsin ehkä juurijajuuri tehdä 16 tuntia töitä/vrk, oli sitten kuinka joulu tahansa.

Ja kiitos ystävät kaikista ihkuista hyvänjouluntoivotuksista. En vain ole ehtinyt vastata juuri mihinkään ku työpaikka on niin syrjässä, että sielä ei mun puhelin toimi ja pääsen niin myöhään etten sitten enää jaksa enkä kehtaa.

Mun leukaperiin tuli äsken mystinen särky ja kipu, pureskelin varmaan pakastepizzaani äsken vähän turhankin antaumuksellisesti.
Tänään piti olla vapaapäivä. Nukuin pitkään. Selkä tuli kipeäksi, se ei ollu vissiin tottunut nukkumiseen. Kävin suihkussa ja söin banaanin. Sitten tuli ensimmäinen työtarjous, en vastannut koska se oli tekstiviesti. Minulla on vapaapäivä. Kohta tuli toinen. Se oli puhelu, puhelimessa on vaikeanpi kieltäytyä. Puoli viideksi toimistolle ja sieltä kuljetus johonkin hevonhelevettiin tarjoilemaan briteille. Voi pilu.

Viime perjantaina istuttiin luokkakavereiden kanssa iltaa meillä, oli kivaa. Ei pitänyt lähteä baariin mutta lähdettiin kuitenki: Hulibumba, Tupsu, Grande, Doris.... Paitsi Hulibumbassa käytiin vaan ovella kääntymässä. Lauantaina töitten jälkeen Amarillossa ja Doriksessa. Ravintola-alalla töitä paiskiessa on hirveän luontevaa käydä työpäivän jälkeen jossain toisessa ravintolassa, ihan vain vaikka juomassa kuppi kahvia ja lukemassa päivän lehti jos ei muuta. Sitä ikäänkuin pysyy ajan hermoilla.

Mä olen miettinyt ihan hirveästi viimeisen viikon ajan erästä. Haluan löytää ratkaisun. Se vain tuntuu olevan kiven alla ja se kivikin on vielä vähä hakusessa. Tai sit ratkaisu onkin niin yksinkertainen, etten vain tajua. Mene ja tiedä. Nyt jokatapauksessa pitää mennä silittään paita!

SivuosassaTorstai 14.12.2006 14:37

Eilinen aamupäivä meni pajalla puuhastellessa. Tein palikan, jossa on reikä. Opettaja sanoi että sinnehän voi laittaa vaikka marsun. Kyllä, minusta tulee maisteri. Iltapäivällä kävin kassakoulutuksessa kun ravintolaan tulee uus järjestelmä. Se kouluttaja kuulosti siltä, että se myy sitä laitetta, eikä opeta käyttöä. Saman ihmisen ei pitäis myydä tollasta kamaa ja sit opettaa sen käyttöä.

Illalla oli Wiljami Gaala 2006 ylioppilasteatterilla, se oli mainio. Mä voitin parhaan miessivuosan pystin! Kaikilla oli hienot vaatteet ja ulkona soihdut ja punainen matto ja skumppaa ja hienosti kahdelle screenille animoidut systeemit salissa missä esiteltiin nominaatit ja kaikkea sellaista.
Sitten mentiin Pahaan Kurkeen ja kävin mutkan Doriksessa ja sit taas Pahassa Kurjessa ja sit mutka Holvissa (taas se suljettiin kauheen aikaisin...) ja sitten vielä Tivolissa. Joka paikassa oli hauskaa. Mun lompakko on hukassa. Toivottavasti en vain hoksannut löytää sitä tänä aamuna kotoa ku lähin yliopistolle. Kiitos Reija kun herätit :)

Äsken oli puukurssin kritiikki. Hirveästi on viel tekemättä kaikkii juttuja mutta kiva kun sain tarjottimen ja marsutelineen valmiiksi ja ne voi viedä tänään kotiin eikä niitä tarvii sitten enää ajatella. Nyt Petronellaan lounastamaan.

Mul on ikävä.

Orientoidun aikaan ja paikkaanMaanantai 11.12.2006 00:14

Tulin vähän aikaa sitten kotiin vaikka ja mistä. Perjantaina menin Helsinkiin, olin loben luona yötä ja käytiin baarissa ja oltiin kauheita känniääliöitä. Mut olihan meillä hauskaa the Clubilla ja matkalla takas Arabianrantaan! Kebabit kannattaa muuten tunkea hihaan jos ei muuten meinaa päästä bussiin sisälle.

Lauantaina päivällä poltatin Eetun päreet ku olin menossa sen kaa kehystämöön mut eksyin muutaman sadan metrin matkalla eri kaupunginosaan, mun mielestä oli aika hulvatonta kävellä niin lyhyessä ajassa niin paljon harhaan. Sit käytiin Stokkalla ostamassa kehykset koska kehystämö ja sen setä olivat arveluttavia. Illalla tupareissa oli mainiota niin ruuan, juoman, seuran kuin ohjelmanumeroidenkin osalta. Parin baarin kautta sinnesuntänne.

Aamu oli pitkä.

Junan lähtöön oli vielä vähän aikaa ja istuin ulkona portailla katsellen perääni vaikka tiesin, ettei sieltä ketään tule.

Päivä oli lyhyt.

Nukuin koko matkan niitä osioita lukuunottamatta, jolloin olin hereillä. Niitä oli ainakin Tampereella, Seinäjoella, Ylivieskassa, Oulussa, ja Kemissä paitsi etten Kemin jälkeen saanut enää unta.

Ilta oli pitkä.

Junasta menin suoraan teatteriin, kävin suihkussa ennen esitystä että tulisin tajuihini. Yks veto jäljellä ylihuomenna ja keskiviikon gaalan ja torstain siivoustalkoiden jälkeen ois syyskausi pulkassa teatterilla. Yliopiston syyslukukausi jatkuu perjantaihin asti.

Nivala rai raiTorstai 07.12.2006 22:53

Oon ollut Nivalassa jo vissiin kaksi vuorokautta. Veljenpoika oli kasvanut jo melkein kymmenkiloiseksi jässikäksi. Ollaan istuttu isoveljien kans iltaa ja voitin ne eilen pokeriturnauksessa, toissailtana vähä tumuteltiin aikamme kuluksi. Huomenna pääsee onneksi Helsinkiin, kauheasti vain kaikkea ohjelmaa, toivottavasti ehdin edes suurimman osan siitä mitä aion.

Äsken käytiin Ylivieskassa, mun piti ostaa pukuliivi duunia varten, mut ei ollu kokoja. Ostin valkoiset henkselit joissa lukee isolla "TAKE ME", ne oli tavallaan jotenki niin huonot, että ne oli pakko saada.

Kauhea väsymys ja joululomani alkaa olla jo lopuillaan. Mitähän tästäkin vielä tulee...
KUKA:
Kuka on viime aikoina satuttanut sinua henkisesti?: ENKEKSI

Kuka on viimeaikoina satuttanut sinua fyysisesti?: VARMAAN TEATTERILLA JOKU KESKEN TREENITEN

Kuka on viimeaikoina tehnyt tyhmästi?: GEORGE BUSH

Kuka on viimeaikoina yllättänyt sinut?: ÄITI
Kuka on viimeaikoina ollut sinulle erityisen mukava?: SAARA

MIKSI:
Miksi olit viimeksi surullinen?: EN PÄÄSSYT SILITTÄMÄÄN POROA VAIKKA YRITIN KOVIN.

Miksi olet olemassa?: BIOLOGISESTI SILLE ON OLEMASSA VARSIN YKSISELITTEINEN VASTAUS.

Miksi teet tätä testiä?: LUE OTSIKKO

Miksi taivas on sininen?: TÄSTÄ OLI PUHETTA VÄRIOPIN KURSSILLA, MUT EN ENÄÄ MUISTA.

Miksi et ole ulkona?: MITEN MÄ SIELTÄKÄSIN TÄYTTÄISIN TÄTÄ KYSELYÄ!?

MILLOIN:
Milloin viimeksi nauroit?: TUNTI SITTEN ISOVEIKAN KANSSA LESBOHARHAUTTIMELLE.

Milloin olit viimeksi autossa?: VARTTI SITTEN TULTIIN ISOVEIKAN LUOTA.

Milloin olet viimeksi syönyt leipää?: VIIKKO SITTEN.

Milloin olet viimeksi opiskellut?: TÄNÄÄN.

Milloin olet viimeksi pelännyt pimeää?: MÄ EN YLEENSÄ PELKÄÄ PIMEÄÄ, JOTEN SIITÄ ON KAUAN.


ONKO:
Onko sinulla mp3?: EEEIIII? ....

Onko sinulla joku sydämessäsi, ketä et saa millään pois? TIETYSTI.

Onko sinulla ollut montaa ihastusta samaan aikaan?: EI.

OLISIKO:
Olisiko elämä helpompaa, jos maapallo olisi litteä?: EI, KOSKA SITTEN KUN TULEE RAJA VASTAAN, JOUTUIS KÄÄNTYMÄÄN TAKAISIN, NYKYÄÄNHÄN VOI JATKAA KÄÄNTYMÄTTÄ SUORAAN ETEENPÄIN IHAN LOPUTTUOMASTI!


Olisiko kamalaa kieltäytyä kosinnasta?: OLISI, MUTTA EHKÄ SE OLISI VAIN TEHTÄVÄ.

Olisiko se katastrofi, jos toimisit lastenhoitajana päivän?: MÄ OON AIKA HUONO LASTEN KANSSA.

Olisiko maailma parempi ilman sotia?: EN USKO, ETTÄ SE ON IKINÄ MAHDOLLISTA.

OLETKO:
Oletko kokenut sydänsuruja?: JOO

Oletko ollut ihastunut yli kolmeen henkilöön yhtä aikaa?: KÄSITTÄÄKSENI EN.

Oletko valehdellut vanhemmillesi?: VIIMEKS TÄNÄÄN.

SINÄ:
Monta kirjainta on nimessäsi?: 4

Oletko allerginen jollekin?: EN.

Onko sinulla mitään sairautta?: EI.

Kuinka pitkä olet?: 171 CM.

Onko sinulla hyvä/huono/siltä väliltä itsetunto?: VAIHTELEE.

PERHE:
Ketä kuuluu perheeseesi?: ISI, ÄITI, KOLME ISOVELJEÄ JA ISOSISKO JA SIT TIETYSTI KUMMIPOIKA LAURI.

Ovatko vanhempasi eronneet?: EI.

Riiteletkö usein vanhempiesi ja sisarustesi kanssa?: MIKÄ LASKETAAN RIITELYKSI?

Kumpi laittaa paremmin ruokaa, äitisi vai isäsi?: ÄITI.

Onko perheessänne jotain perinteitä?: PERINTEETTÖMYYS ON PERINTEISTÄ.

Kenen kanssa tulet parhaiten toimeen perheestäsi?: ISOVELJIEN.


ULKONÄKÖ:
Kuvaile hiuksiasi?: RUSKEAT AIKA PITKÄHKÖT AINAKIN VÄLILLÄ JOS EN SAA LEIKATA NIITÄ SYYSTÄ TAI TOISESTA JA SITTEN MINULLA ON NIIN KORKEA OTSA ETTÄ SE HÄIRITSEE MINUA VALTAVASTI.

Silmiesi väri?: SINIHARMAA.

Käytätkö silmälaseja/piilolinssejä?: PRADAN SILMÄLASEJA IMAGOSYISTÄ JA JOSKUS TURKOOSEJA PIILOLINSSEJÄ ILMAN VOIMAKKUUKSIA SAMOISTA SYISTÄ.

Pukeudutko jonkun tietyn tyylin mukaan?: TIETYSTI, OMANI.

Käytätkö korkokenkiä?: AINOASTAAN SONNUSTAUTUESSANI ISÄNI VIHKIPUKUUN.

Onko pukeutumistasi koskaan haukuttu?: "NOSTA HOUSUJA TAI LASKE PERSETTÄ!"

Käytätkö talvella pipoa?: MYÖS KESÄLLÄ.

Minkä väristä kaulahuivia käytät?: VIHREÄÄ, RUSKEA-ORANSSIA TAI VIHREÄ-HARMAA-ORANSSIA..

Kuinka monta kenkäparia sinulla on?: AKTIIVISESSA KÄYTÖSSÄ NOIN 15 PARIA.

KOULU:
Huonoin viime syksyn koenumero?: MEITÄ EI ARVOSTALLA NUMEROIN.

Onko sinua koskaan koulukiusattu?: EI.

Tuletko huonosti toimeen jonkun opettajan kanssa?: TULEN
.
Lempiaineesi?: LUKIOSSA OLI KUVIS JA MAANTIETO, NYKYÄÄN TYKKÄÄN ENITEN TAITEEN VISUAALISESTA ANALYYSISTA JA PUU- JA PUUPOHJAISET MATERIAALIT -LUENTOSARJASTA (JEAH RIGHT!)

Paras numero todistuksessasi?: LUKIOSSA KUVIKSESTA JA KYMPPI.

Onko sinulla paljon kavereita koulussa?: ON MUL AIKA PALJON.

Onko sinulla erikseen kouluvaatteet?: MUL EI OLE KOTIVAATTEITA.

Miten kuljet kouluun?: KÄMPPIKSEN JOPOLLA.

Syötkö kouluruokaa?: SYÖN. KALAA TAI KASVIKSIA.


YSTÄVÄT:
Onko sinulla paljon ystäviä/kavereita?: MUL ON MUUTAMA YSTÄVÄ JA PALJON KAVEREITA.


Monta HYVÄÄ YSTÄVÄÄ sinulla on?: OLISKO VIIS?

Riiteletkö usein kavereidesi kanssa?: EN YLEENSÄKÄÄN RIITELE.

Kauan olet tuntenut "vanhimman" kaverisi/ystäväsi?: ANTIN OON TUNTENUT IHAN TOUKASTA ASTI.

Mitä teet kavereidesi/ystäviesi kanssa?: KAIKKEA.

Onko sinulla parasta ystävää?: TAVALLAAN ON JA TAVALLAAN EI.


Pystytkö puhumaan kavereillesi/ystävillesi kaikesta?: YSTÄVILLE JOO.

ENSIMMÄISET
Ensimmäinen lävistys/tatuointi: KULMALÄVISTYS KOLME TAI NELJÄ VUOTTA SITTEN, SIT ARMEIJAN JÄLKEEN KORVIKSET JA HUULIKORU.

Ensimmäinen luottokortti: ...MULLE SELLASTA MYÖNNETÄ.
Ensimmäinen vihollinen: MÖRKÖ.

VIIMEISIMMÄT
Viimeisin pitkä automatka: NAPAPIIRILLE 10KM :D


Viimeisin nähty elokuva: BROKEBACK MOUNTAIN TOISTAMISEEN.

Viimeisin syöty ruoka: AFTER EIGHT -SUKLAALITUSKOITA.

Viimeisin puhelu: ÄITI.

Viimeisin soitettu CD: SIITÄ ON AIKAA, MUT KUSETETTIIN JOKU AIKA SITTEN KÄYTTÄÄ iTUNESIA.

Viimeisin ärsytys: NIVALA.

Viimeisin juotu juoma: ITALIALAINEN VALKKARI. EN MUISTA RYPÄLETTÄ.

Viimeisin nalkutus: ÄLÄ PUUTU MUN ELÄMÄÄN!

SEKALAISIA
Oletko ihastunut?: OON.

Oletko terveysintoilija?: EN.

Tuletko toimeen vanhempiesi kanssa?: JOO.

Pidätkö ukkosmyrskyistä?: JOO.

Syntymäpaikka?: OULAISTEN KESKUSSAIRAALA.

LEMPI-
Numero: 8.
Väri: SININEN.
Päivä: PERJANTAI.
Kuukausi: JOKAISEEN KUKAUTEEN MAHTUU KIVOJA JUTTUJA JA TOSI IKÄVIÄ JUTTUJA.

Laulu: KAHDEKSANVUOTIAANA.

Vuodenaika: TALVELLA VOI SNOUKKAA JA KESÄLLÄ CHILLAA, KEVÄT JA SYKSY JÄÄ VÄHÄN PAITSIOON MUT ON NISSÄKI PUOLENSA.

Juoma: KOSSUKARPALOMEHU! :D

VIIMEISEN PÄIVÄN AIKANA, OLETKO...
Itkenyt?: EN

Auttanut jotakuta?: EN TIETÄÄKSENI.

Ostanut jotain?: JOO, RANSKALAISET NAKEILLA NAPAPIIRIN SHELLILTÄ KOLMELTA TÄNÄ AAMUNA.

Ollut sairas?: JOTAI KUMMAA KÖHÄÄ.

Käynyt elokuvissa?: NOUP.

Kirjoittanut oikean kirjeen?: NOUP.

Puhunut vakavia?: MINÄKÖ!?

Ikävöinyt jotakuta?: TOKI.

Halannut jotakuta?: HMM.... MUISTAAKSENI EN.Rosenlew RTT1045Perjantai 01.12.2006 17:34

Mä ostin uuden pyykkikoneen. Tähän ratkaisuun minut ajoi se, että Tommi ja Maria veivät poismuuttaessaan oman pyykkikoneensa mennessään. Ajattelin että kyllähän taloyhtiössä täytyy pyykkitupa olla. Eilen menin sitten sinne pesemään pyykkiä, en meinannut ensinnäkään löytää sitä mistään, se pyykkikone oli helkkarin kaukana B-rapun puolella ja näytti hirviöltä. Sellainen valtava betonialustaan kiinnipultattu sementtimylly. Se rouskutti mun vaatteita varmaan neljä tuntia niin, että se pyykkitupa oli jo lukittu kun menin hakemaan niitä pois ja sain vaatteeni takaisin sieltä vasta tänään. Seinällä oli jonkun sairaseläkkeellä olevan mummun tilitys siitä kun joku on nyysinyt sen kuuminta hottia olevat puuterinväriset D-kuppikoon rintaliivit. Kiitos mulle riitti.

Eilen menin Amarilloon moikkaan Katjaa, Anua, Lauraa ja Sannaa kun pelasivat Aliasta. Sit Amarillo meni kiinni ja siirryttiin Doriksen puolelle, sit Jussi tuli sinne ja viihdyttiinkin neljään asti. Tai oltiin ainakin. Yks 50 ja rapiat päälle olevat täti yritti viedä meitä kotiinsa iltapalalle mut portsarin hyvän tilannetajun ja sukkelien jalkojemme ansiosta onnistuimme pakenemaan.

Illaks töihin. Ja huomenna kans. Sunnuntaina onneksi on esitys. Mä viihdyn teatterilla, se on tosi kodikas paikka. Tuntuu oudolta ku ei oo viikkoon käynyt sielä.

TilitysKeskiviikko 29.11.2006 00:49

Eilen oli paha päivä. Epävarmuus tulevasta, eräs tekstinpätkä sekä ylenmääräinen annos itsesääliä sai aikaan sen, etten oikein osannut enää jatkaa eteenpäin. Illalla teatterin kokouksen aikana juttelin Eetun kaa puhelimessa. Eetu on sillä tavalla viisas ja kaukokatseinen, että se osaa sanoa oikeita asioita oikeaan aikaan eikä se suotta silittele päätä, kuten monet. Luulen että siitä tuli parempi mieli.

Istuin iltaa kaverin kanssa, samaan kahvilaan tuli sattumoisin yksi toinenkin tuttava ja jatkettiin iltaa yksissä tuumin. Tilitettiin ja naurettiin ja vaihdettiin paikkaa. Menin kaverini luo yöksi ja katottiin pari jaksoa Kumman kaa -sarjaa dvd:ltä ja syötiin poppareita ennen nukahtamista.

Tää päivä meni taas vähän niinkuin ohimennen. Kurkku on vieläkin kipeä, se on sen flunssan jämiä. Niina on hankkinut meille uuden puolta nopeemman nettiliittymän, ihkua! Meidän koti näyttää tosi erilaiselta kun Tommi ja Maria on muuttanut pois ja Anna tänne.

Äsken kävin moikkaamassa Ekzua elikkäs Anttia, oli kiva jutella teatterista ja elämästä pitkästä aikaa. Ylioppilasteatterin kevään prokkikset välkkyy jo mielessä ja itsenäisyyspäivä Nivalassa ja seuraava viikonloppu Helsingissä myös.