IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

KipupisteMaanantai 29.01.2007 14:17

Odotin eilistä paljon enemmän kuin huomista, se meni ihan liian äkkiä. Toissapäivänä Kukkaruukkupait ja Ladnag ja mä maalattiin mun uuden kodin seinä, siitä tuli hieno. En oo viel muuttanut sinne ku en oo saanut pakettiautoa käyttööni, tänään ois melkein pakko saada tai ei ehdi. Eetu ja Toni oli kyläilemässä. Toni oli tosi kiltti, kun korjas mun tietokoneen, joka oli jostainsysytä mennytsekaisin. Eetu toi mulle semmoisen hienon harmaan cd-soittimen ja vahvistimen. Sekin on harmaa ja Sony. Comicó on paska ravintola, sulkevat keittiön sunnuntaisin hirmu aikaisin. Rovaniemi on sunnuntairuokailun kehitysmaa.

Eetu ja Toni toi mut yliopistolle tänään ja lähtivät jatkamaan matkaa. Mulle tulee kohta paniikki piirustusjamaalauskurssinkanssa. En oo ehtinyt edes päästä alkuun kun toi muutto tuli niin hirveän huonoon saumaan ja venyy. Mun on jatkossa käveltävä yliopistolle tai korjattava pyörä. Ensyönä on taas tylsää nukkua yksin.

Nyt pitää lähtee ostaan säämiskä ja palettiveitsi ja kiilapuita ja motillinen siveltimiä.

PysähtyminenMaanantai 22.01.2007 02:59

Mä saatan päästä muuttaan jo ensviikolla. Taisiis nythän on jo virallisesti maanantai eli tällä viikolla. Tuntuu siltä, etten saa mitään aikaiseksi ennen muuttoa, sitä vain odottaa, että sitten aloittaa vähänniinku puhtaalta pöydältä.

Tänää lähdin tuntia etukäteen teatteritreeneihin ja juoksin piiiitkänpitkän lenkin. Tai no niinpitkän ku tunnissa ehtii. Sit meitä höykkyytettiin eestaas ja ylösalas viel treeneissäki. Olo on mitä mainioin mutta pohkeet jumittaa. Täällä on kamalasti pakkasta.

Kaikki raitistuu, pakko tehdä duunii...Lauantai 20.01.2007 16:38

... Miksi noi kaks Ismo Alangon biisiä tulikin peräkkäin iTunesista. Eilen päivällä olin menossa yliopistolle palauttamaan yhtä työtä, mutta se ei ottanut onnistuakseen ei sitten millään. Menin Zoomitiin pohtimaan tilannetta kunnes olikin pakko mennä kotiin valmistautumaan iltaa varten. Amarillossa oli pirulliset bileet, siel oli ilmaista olutta jne. Paljon tuttuja ja kaikkea.

Kotiin lähtiessä ladnag soitti että odotappas minua scanburgerilla ja tilaa mulle safkat valmiiksi. Minä jo ahtasin omaa mättöäni kun se tuli paikalle ja viittelöi mut tiskille maksamaan omat safkansa ja eihän mulla mitään rahaa ollut. Sitten harmitti. Nyt pitää alkaa piirtämään. whoaaah. Eka jotain syötävää.
...aaapuuuuaaaa. Mul on uusi ja hieno puhelin. Se osaa kaikkia hienoja temppuja, mut ei haluu leikkiä mun tietsikan kanssa jostain syystä. Microsoft syyttää Sony Ericssonia että paska cd ota se pois tästä koneesta ettei tämä saastu ihan lopullisesti ja osta uus elämä. Tää on nyt johtanut siihen että mulla on mun uus ja vanha puhelin atomeina tässä mun edessä kun mietin, että miten mä saisin noi yhteystiedot ja muut systeemit siirrettyy vanhasta uuteen.

Eilen oli koti-ilta. Se oli itseasiassa tosi kiva. Kukkaruukkupait ja minä katottii leffoja ja tehtiin ruokaa ja sit me syötiin sitä ruokaa kanssa ja tuijoteltiin mun näytönsäästäjää sit ku ei enää jaksettu muuta.

Nyt pitäis syödä jotain ja käydä suihkussa, että jaksaa lähteä palauttamaan noi leffat. whoaaah.

Onni yksillä....Torstai 11.01.2007 05:22

...Ravintola Onnela Rovaniemi keräsi taas tänään niin pisteet himaan ettei mitään rajaa.
Portsari oli päättänyt noin 100m. ennen kuin olimme ovella, että yksi seurueemme (ehkä selväpäisin) jäsen ei tule pääsemään sisään. Ja tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta. Toivon, ettei kyseisellä anniskeluravintolalla ole enää pitkään varaa valita asiakkaitaan kyseisin perustein.

Muutoin päivä ja ilta oli mitä mainioin. Kaikki sujui kuin melkein itsestään.

Me emme tee sitä mielellämme! ;D

Opiskellen ja harrastellenKeskiviikko 10.01.2007 01:25

Kevätlukukausi on alkoi niin yliopistolla kuin teatterillaki. Yliopistolla meillä on visualisoinnin intensiivijakso, johon piti ostaa kauheasti hirveän kalliita kyniä ja paperia mut siel on tosi kivaa.
Teatterilla alkoi uuden prokkiksen treenit, aloitettiin käymällä juoksulenkillä.

Nukuttaa, vielä pitää jaksaa tehä kaikkea ennen nukkumaanmenoa ku huomenna meen yliopistolta suoraan töihin. Kaikkea pitää pakata ja säätää ja vääntää ja hinkata. Eetu aikoi laittaa mulle uuden internetin joka on jossain kortissa joka työnnetään mun tietsikkaan sisälle tai sitten semmoisen että se tulee mun kännykän kautta. Niin tämä siis sen takia, että sain sen yksiön mitä kävin katsomassa ja muutan kuunvaihteessa keskustaan. Ostin eilen hienot farkut. Niin ja aurinkolasit näin kaamoksen kunniaksi.

Tuparit! Tuparit!
Tuparit! Tuparit!

:)

shopshophophopSunnuntai 07.01.2007 02:39

Tänään on ollu toimelias vapaapäivä. Kukkaruukkupait seuranani kävin kattomassa yhtä yksiötä joka vapautuu kuunvaihteessa, maanantaina selviää sitten että saanko sen. Se on pieni ku persereikä mutta muuten ihan kiva, taloyhtiön saunaosasto oli hulppea.

Innostuin siitä, että kuunvaiheessa saan uuden kodin, niin shoppasin netistä kulmahyllyn kylppäriin, plafondivalaisimen, roikkuvan kattolampun, ihan überhienon woodoo -veitsitelineen, hassuja "darts-naulakoita". Sen lisäksi ostin Andiamosta kengät. Sanoin siellä myyjälle etten tarvitse näitä kenkiä, se vastas että "hei, nää on niin halvat että sun ei tartte tarvita näitä", mä olin myyty. Sit tilasin vielä muoto-lehden vuosikerran. Amarillossa oli hyvää ruokaa, Anouck on kivoin tarjoilijatar siellä.

Nyt vois nukkumaan ku väsyttää ja huomenna on töitä, iltaseiskaksi tosin vasta mut kuitenki.

Reipas poikaPerjantai 05.01.2007 02:39

Tänään ehdin kamalasti. Eräästä syystä johtuen olin aamulla jo aika varhain kaupungilla. Tuntui hassulta mennä pankkiin samaan aikaan kaikkien eläkeläisten kanssa heti ovien avauduttua. Sit kävin henkkamaukalla shoppaamassa itselleni uuden kivan takin kun siitä piti maksaa vain puolet, vaikka sai koko takin. Sit kävin ostamassa painonhallintajuomaa kun janotti. Parturoitavanakin ehdin ennen töitä.

Mitään muuta en sitten tehnytkään. Nyt on vähän nälkä. Ostin hienoa hiusvahaa, joka tuli hassunnäköisessä purkissa. Eilen oli kivaa. Alkais jo koulu. Oon ettinyt netistä kuvia Anubiksesta, eli muinaisen Egyptin kuolemanjumalasta, haluun tatskauttaa sen nahkaani vähänniinku että jäis ees jotain käteen (tai selkään) tästä joulusesongista. Toista samanlaista en välttis haluu.

Tiiän että se meni jo, mutta...Tiistai 02.01.2007 07:04

Mä en vilkuile enää muita
Mä en huoraa ja petä
Jos on tarvetta, minä autan, kysy milloin ja ketä
Olen muutoissa kantomiestä, enkä valita
Jos on korkea rima mulla, en sitä alita

On uudenvuodenpäivä, ja hiljaista

Hiljaista

Olen juomatta tammikuussa
Tumppaan röökini tähän
Luen kirjoja, lepään paljon,
ja laihdutan vähän
Minä uimassa alan käydän, enkä marise,
Hoidan keittiön kukat, niin et ne ei varise

On uudenvuodenpäivä, ja hiljaista

Hiljaista

Minä tuhlaa en enää fyrkkaa
Nyt en taksilla aja
Maksuni laskuni ja ulosottoni, eräpäivä on raja
Olen paastolla viikonpäivät, enkä napise
Olen päättänyt pysyä tässä, mä en vapise

On uudenvuodenpäivä. Ja hiljaista
Hiljaista

On uudenvuodenpäivä

Ja hiljaista.

-Samuli Putro


Häh, joko se vaihtui?Maanantai 01.01.2007 06:09

Pääsin just töistä. Olin jossain Metsähallituksen hulppeassa erämaakämppähässäkässä. Asiakkaana oli nelisenkymmentä venäläistä, ne oli rauhallisia kuin hindulehmät. Sopi mulle hyvin. Söivät, joivat ja lähtivät pois. Näytin koko illan ihan piparilta. Mul oli päällä ruskea iiiiso toppaliivi, jossa oli piparkakkunapit ja paljon koristekirjailuja ja karvakaulus. Kaikkea sitä ihminen rahan edestä tekeeki.

Yskittää ja räkä valuu. Tästä vuodenvaihteesta mulla ei ole muuta sanottavaa.

Meen nukkumaan.