IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Kävelen ympyrääLauantai 26.05.2007 23:33

Mä en nyt oikein tiiä, että mitä tekisin. Päivällä käytiin shoppaamassa Laurille hienot kärryt, mustat ja näppärästi kokoontaittuvat. Sitte oonki vaan ollu. Syötiin ja juotiin kahvia isin ja äitin kans. Nyt ne lähti kävelylle eikä mua huvittanut lähtee mukaan. Kaikki Nivalan kaverit on jossain menossa ja törötän täällä ihan yksikseni.

Tarttisin nyt vähän hälinää ympärilleni. Mua ei ehkä oo suunniteltu tällaseen erakkoelämään. Kuuntelen jotain säkkipillintoitotusta. Kuulostaa Irlannin Euroviisuedustajalta.

Huono omis mut hauska reissuPerjantai 25.05.2007 21:38

Kävin pikaisesti Vaasassa. Siellä oli kivaa ku en ollu ennen oikeastaan käyny siellä. Oli mukavaa nähdä armeijakaveria parin vuoden jälkeen. Pelattii Trivial Pursuitia kaikkien kivojen tyyppien kaa ja juotiin varsin maltillisesti. Silti mulla oli tänä aamuna kauhea vapina. Ei darra, vaan vapina. Se oli outoa. Lähtiessä oli tosi hyvä mieli kun aurinko paistoi ja ostin torilta uudet arskat.Paitsi että koko Vaasa-tourneeta varjosti kamala tieto siitä, että unohdin Nadelin ihan tyystin! Nadel jos luet tämän niin olen oikeasti tosikamalan pahoillani! :O.... En uskalla soittaa, ku syöt ehkä mun pään.

Me suunniteltiin yhessä, että lähemmä Vaasaan, mut meijän piti mennä eri päivänä ja sit kävinki jo nyt ja tulin samantien melkein takasi ku oli kaikkia kiireitä niin sitten unohdin soittaa ihan tyystin.

Äiti ei aikonu korjata mun persiistä revenneitä pillifarkkuja sillälailla niinku oisin ite halunnu ne korjattavan, koska niistä ois sen mielestä tullu rumat. Sitte tilitin sille, että mä oon takuulla meidän perheen lapsista se ainut, jolle kenelläkään ei oo vara sanoo pukeutumisesta yhtään mitään. Mul on nytki skraga kaulassa.

Lähen maanantaina Helsinkiin ku meen Hartwall Areenalle töihin Mamma Mia -musikaalisysteemin ajaksi.

"Loma"Perjantai 18.05.2007 03:31

Digikameraprojektin kritiikki meni hyvin. Se oli viimeinen virallinen duuni yliopistolla tälle keväälle. Huomenna pitää hakea pari taulua mitkä lojuu ateljeessa. Teatterilla oli kevätsiivous. Mä värkkäilin enimmäkseen takalavalla lavasteiden kimpussa. Vaihtolavallinen saatiin haalittua poisheitettävää törkyä, jota mm. {eme} ja an-g-sti dyykkaili innokkaasti kun "eihän tätä nyt pois voi heittää!" Lajiteltiin siipimutterit, erityisen sopivat siipimutterit, rikat, pultit, erikoisennäköiset pultit ja tosi oudonnäköiset kikkareet omiin rasioihinsa semmoisesta isosta astiasta ja mua väsytti jo ihan tosikamalasti. Teatterilta lähettiin nadelin kaa luokkakaverille illanistujaisiin ja sieltä kipitin Pahaan Kurkeen, missä tunsin ehkä 2/3 kaikista asiaskkaista. Piuanen ja minä juotiin tiukkaa.

Tivolissa oli loppuillasta kivaa. Muistaakseni. Porukkaa oli ihan tosipaljon ja voitin Black Jacista 6€, oli aika James Bond -olo.

Koska olen invalidi tän käsivammani takia, en voinut tiskata tänään, joten kävin Martinassa syömässä bbq-grillikylkeä. Virallisestihan siis poltin käteni pelastaessani neitoa palavasta tornista enkä missään lettupannussa. Nyt sitä kutittaa kamalasti eikä saa raapia! O_o

Lauantaina lähen Pohjanmaalle.

KosteaaTiistai 15.05.2007 00:35

Viikonloppuna oli teatterin Kevätretki. Siellä kevätretkut saunoi ja söi mainiosti ja joi hyvin. Lauantaina pidettiin Euroviisuvalvojaiset. Paikalle oli raahattu läppäri, nettiyhteys, antenni, telkkari, videotykki ja kilometreittäin johtoja ja kaapeleita ja liittimiä ja härpäkkeitä. Saivat systeemit toimimaan ja kaikki oli tyytyväisiä. Olin leirin lettuvastaava ja an_g_sti toimi lettuvastaavan virallisena valvojana, mutta heti kun sen silmä vältti, niin poltin rasvalla peukaloni. Siinä on semmoinen jättiläisetanan kokoinen rakkula mikä näytti sunnuntaiaamuna aika muikealta. Nyt koko käpälä on valkoisessa kääreessä, joten saan invalidistatuksen ja paljon sääliä.

Eilen illalla tuntui siltä, että pitää saada vähä hälinää ympärille, joten menin käymään Nite Trainissa, ilta oli vaiheikas.

Aamulla kaheksalta tuli kosteusmittaaja mun kylppäriin. Oon miettiny, että jos teollisen muotoilun saralta ei mulle uraa urkene, niin alan kyllä isona kosteusmittaajaksi. Se tyyppi kävi polkasemassa mun kylppärin lattiakaivon halki, viipyi kolme minuuttia ja veloitti jotain 170€ ja sano että "Kostiaahan sielä on!" ja lähti pois. Joudun siis muuttamaan pois. Oon ollut vähän tukkoinen siitä asti ku muutin tähän kämppään Helmikuussa. Nyt oon ihan hukassa ku en oo ihan satavarma mitä tahon tehä jos tää kämppä on asumiskelvoton. Saanko mä hyvityksenä uuden kämpän, polkupyörän, lomasaaren tai auton tai jotai?

Ylihuomenna pitää palauttaa digikameraprojekti. Voi veljet. Kiirehän tässä tulee käsipuolena värkätessä.

Söin paketillisen...Tiistai 08.05.2007 16:15

...Jaffakeksejä. Alkoi tekeen mieli. Viimeyönä nukuin ensimmäiset kunnon yöunet viikkoihin. Jos ulkona ei satais vettä, niin lähtisin reippailemaan. Reilun viikon päästä pääsen käymään Pohjanmaalla ja kaikkea kivaa. Oon melkein kuukauden pois Rovaniemeltä. Outoa. En oo täällä asumiseni aikana ollu vielä niin pitkää aikaa pois täältä. Jännää. Siitä on kohta kolme vuotta ku muutin tänne, mä oon vanha.

Ainiin mul on pyykit vielä koneessa.

Taas valkeata vappuaKeskiviikko 02.05.2007 17:11

Eilen ku menin töihin niin satoi lunta. Tai sitten toissapäivänä. En muista tarkkaan kumpana. Eipä mun vappuun sen kummempia. Töihin menoa, töissäoloa ja töistä tuloa joko Zoomitin tai Hemingway'sin tai Pahan Kurjen kautta. Kahvihammasta kolottaa. Pankin täti soitti ja sanoi että voin mennä noutamaan yhden kortin pankista, ystävällistä palvelua oli se, kun lupasi soittaa. Sitten kohta soitettiin saman pankin pääkonttorista Helsingistä että nyt voin mennä hakemaan korttini ja oltiin kamalasti pahoillaan viivästyksestä. Sitten hymyiltiin puhelimeen ja toivotettiin mukavaa päivänjatkoa.

Ulkona on viileä sää. Huomenna on kaks esitystä teatterilla.

Tiesittekö että portugalinilveksiä on jäljellä noin parisataa yksilöä ja että se on maailman uhanalaisin kissaeläin? Silti siniarat säälittää mua vielä enempi. Viimeinen luonnonvarainen yksilö meni yheksänkytluvun lopulla naimaan jonku vitun kakadun.

... tik ... tik ... tik ...Torstai 26.04.2007 05:55

Tulkaa joku laulaan mulle tuutulaulu!
Pää hajoaa kun on niin väsynyt, ettei saa nukuttua.

Kohta pitää herätä kouluun.

Sään piti kylmetäTorstai 19.04.2007 20:05

Aurinko paistaa, monta päivää on ollut jo tosi keväistä ja jopa näillä leveysasteilla alkaa näkyä vähän elon merkkejä luonnossa. Näin Harjulammen rannalla eilen kuolleen kalan. Ihmissuhteissa ainaki on riittänyt kuhinaa. Paitsi mulla. Sorsiakin oli ja perhonen yliopiston pihalla.

Kaveri osti mulle eilen lentoliput Milanoon lokakuuksi. Muutamat ystävät on menossa sinne eli "En tee sitä mielelläni" -yhteisö + pari muuta ja ohimennen tuli puheeksi että tahdonko lähteä kans ja tahdoinhan minä kun oli viel edulliset lennotki ja kaikkea. Mä NIIIN rakastan heräteostoksia.

Nyt pitää rientää suihkuun kun meen serkun kanssa teatteriin illalla. Siel pyörii Rosa Liksomin näytelmä Reitari.

Syty sinäkinTiistai 17.04.2007 04:44

Me oltiin Ylioppilasteatterin mainion väen kanssa viikonloppu Kuopiossa Syty-festareilla. Kyseessä oli siis Suomen Ylioppilasteatteriyhdistyksen katselmushenkinen festivaali, jossa oli kaikkea aisteja ravistelevaa tarjolla. Perjantaina saavuttiin mestoille, mut en ehtinyt juuri mukaan rientoihin kun säädettiin Eetun kanssa kokopäivä enskesän työasioita. Sit illastettiin Mustassa Lampaassa ja saunottiin. Lauantaina tunnelma oli ensin outo. Muilla tuntui olevan krapulaa. Istuskelin ja ihmettelin, pyörin ympäriinsä ja makoilin. Sitten mut muilautettiin mukaan Lapin improjoukkueeseen mikä ujostutti valtavasti, mutta lauantai-illan kisat olivat taiteellinen menestys. Tuomaripelin takia jäätiin kolmansiksi, mutta olimme vahvasti yhtä mieltä siitä, että oikeasti oltiin kuitenkin parhaita! :D

Kuopiossa oli erikoinen käytäntö kun siellä ei kolmen jälkeen otettu ketään enää baariin sisälle. Väittivät valtakunnalliseksi käytännöksi mut ei meilläpäin ainakaan... Söin kaheksan täytteen pizzan ja lipsuteltiin Hatsalan koululle missä asuttiin ja hengailin jonku aikaa kaikkien hienojen ihmisten kanssa siellä ja uinahdin niin pitkäksi aikaa, että heräsin.

Sunnuntaina virittelin erikoisia muistoja takavuosien muutamalta Kuopionkäynniltäni Teatterinaukion grillillä ja Kaupunginteatterilla ennen kotimatkaa. Iisalmessa pysähdyttiin Kellbergin baarissa. Sen baarin täti oli ollut siinä töissä kunnioitettavat 42 vuotta. Pysähdyskokemus oli kerrassaan kokonaisvaltainen oransseine muovituoleineen, jukeboxeineen ja kanta-asiakkaineen. Yhden teatterin tyypin äidin mukaan laittamat munapiirakat, kinkkuleivät ja oluet kirvoittivat hymyt koko porukan huulille.

Tänään kukkaruukkupait tuli syömään. Meillä oli kivaa. Tein jotain kummallista pestopastaa ja tandoorikanaa, mikä maistui yllättävän hyvälle. Sit käytiin Amarillossa jälkkärillä ja Pahassa Kurjessa jälkkärillä.

Nyt oon jostain syystä vähän pahalla tuulella, tuntuu yksinäiseltä.

Apua apua apua!Keskiviikko 11.04.2007 02:51

Mulla on varmasti spitaali tai oon vähintäänkin leprassa! Olin äsken tanssitreeneissä teatterilla sitäyhtä konserttiavarten ja söin kulississa karkkia ja yhtäkkiä mun alatakahampaasta irtosi ainaki nyrkinkokoinen pala pois! ...se oli kauheaa. Ei sattunut yhtään mutta nyt tuntuu suussa hassulle, enkä ehdi hammaslääkäriin ennen ensviikkoa. Luulen että ortopedi tai gynekologi tai psykiatri joutuu amputoimaan mun alaleuan.

Annastiina osti mulle ketsuppia Siwasta, ihkua.