IRC-Galleria

mechanema

mechanema

blog.qruiser.com/poikkijapinoon

Soundtrack of Our LivesTorstai 28.06.2007 00:56Jos elämästäsi tehtäisi kokoelmalevy, mitkä 11 itsellesi tärkeää kappaletta valitsisit sille? Listaa kappaleet (tarkoitus ei ole tehdä top 11-listaa), kirjoita perään joku kappaleeseen liittyvä muisto ja haasta sen jälkeen kolme kaveriasi tekemään sama.


1. CMX - Sivu paholaisen päiväkirjasta
* Käsittämättömän hieno livenä Ylivieskalaisessa ravintolassa muutama vuosi takaperin.
"... kaipasti kaikkea, kaipasti paljon, otit, hait, vaadit, sait, etsit, löysit, enemmän kuin halusit, janosit syvempää virtaa..."

2. Ultra Bra - Minä suojelen sinua kaikelta
* Löysin Ultra Bran Kroketti -albumin ilmestymisen jälkeen. Hieno biisi jonka kertosäe koristi myös kukkalaitetta ystäväni haudalla.

3. Zen Café - Mies eikä poika enää
* Tuo tekis mieli sanoa äidille joskus.

4. YUP - Hyvä hypnoosi
* Sitähän tämä elämä on! "Tämä kaikki on vain unta, pahaa unta, houreunta. Jälleen lähden jonnekin..."

5. Ismo Alanko - Kriisistä kriisiin
* Vaikka olenkin optimisti, suhtaudun elämään tietyllä tasolla aika kyynisesti. Tai itseironisesti ainakin. "Ei auta peräruiske..."

6. Ultra Bra - Poika Vuoden Takaa
* Juuri niin.
"Korkeella vaeltavat poutapilvet, ajatukseni samaa rataa. jos käännän katseeni, on tässä ihan hyvä makaa. Synkäksi kuvittelen sinitaivaan, sinut toiseksi. Silloin sataa."

7. Nightwish - Sleeping Sun
* Olin kerran ihastunut yhteen tyttöön ja Nightwishin keikalla tän biisin aikana suudeltiin ekaa kertaa. Saman keikan aikana Tarja Turunen osoitti mua sormella ja iski silmää. Olin laueta lahkeeseen.

8. PMMP - Joutsenet
* Ihku biisi. Muistan tän lukion pikkujouluista kun soitettiin... Tai mä en muistaakseni tässä biisissä soittanut ku heiluin muutenvaan pasuunan kans!
"Älä järjetön enää kapinoi, mene vaan!"

9. Monty Phyton - Sit on my face
* Mä en tahdo selittää tätä. Se on vain mun mielestä hauska laulu.
"...and tell me that you love me. I'll sit on your face and tell you I love you to"

10. Roisin Murphy - Ramalama (bang bang)
* Luokkakaverini nadel tutustutti mut tähän. Ehkä viime talven paras. Koulumatkoilla kuulaina pakkasaamuina Harjulammen kohdalla kuvittelin eläväni musiikkivideossa ja autojen ja moottorikelkkojen vain poukkoilevan sattumanvaraisesti sinne sun tänne.

11. Kristiina Halkola - Sinun lapsesi
* Sanoin äitille vähä aikaa sitten että "Ajattelin alkaa vasemmistolaiseksi, kun niillä on niin hienoja lauluja." Äiti oli samaa mieltä että laulut on kyllä mainioita, mutta suhtautui silti heittooni pienellä varauksella.HAASTAN SEURAAVAT HENKILÖT SAMAAN:

En tahdo haastaa ketään koska en tahdo, että joku joka lukee tämän mutta ketä ei ole haastettu, voisi ajatella ettei hänen pidä tätä tehdä ennenkuin joku hänet siihen haastaa. Tee jos tahdot! :)

Kalsaripäivä!Keskiviikko 27.06.2007 18:53

Päätin, etten pue päälleni koko päivänä kerta ei tartte nähä ketään eikä mennä mihinkään eikä tehä mitään. Tuomas ja Raita oli eilen käymässä ja tehtiin ruokaa ja sitten me syötiin sitä ruokaa. Eikan Salaisen Yllätyshedelmäsalaatin bastognekeksi-kinuskikastike oli jymymenestys.

Huomenna meen yhteen kivaan ravintolaan iltavuoroon ja perjantaina lähen siskon ja serkun kanssa Pohjanmaalle ja siitä lauantaina serkun kanssa Rovaniemelle. En jaksais oottaa enää yhtään...

Hau-ko-tus-ka-tis-ka-ta-kai-sin-ko-tiinTorstai 21.06.2007 21:07

...Hih, tavuja on hassua panna peräkkäin. Niistä tulee silloin monesti sanoja.
Ja siinä lapset, oli Eikan tämän päivän Suuri Oivallus! Tadaa!
Oon ollu viis tuntii hereillä tänään ja ottanu siinä ajassa kahen tunnin päiväunet. Minä olen univelallinen. En tahtoisi joutua syytteeseen univelallisen törkeästä epärehellisyydestä ja menettää luottotietojani Nukku-Matille sen takia. Joten nukun.

zzZZzzZZzzZZzz

Kerava - KervoTiistai 19.06.2007 20:42

Eilen lähdin Eetulta käveleen tarkoituksenani piipahtaa kaupungilla ennenku pakkaan tavarani ja lähen isoveljen luo Keravalle. Mul meni puolessa tunnissa jotain 130€ rahaa ku ostin Freitagin lompakon ja Stockalta uuden tuoksun. Mut ei se haittaa. Mä olin todella ansainnut ne. Kalevankadun ZaZa myy Freitagia! Ainoa maahantuoja Suomessa, sitä ei muualta saa. Kannattaa käydä tsekkaamassa jos tahtoo itselleen Euroopan cooleimman uniikin lompakon tai olkalaukun. Mun lompsa on tehty käytetystä auton turvatyynystä ja rekan perävaunun suojapressusta. Se haiseekin autenttisesti tosi pahalle.

Sit kävin serkkuni ja Tuomaksen kaa Virgin Oilissa myöhäisellä lounaalla/varhaisella illallisella. Olin jo jättäny 4,5€ tippiä pöydälle mut lähtiessän kauhaisin ne takaisin taskuuni, se ravintola ei ollut niitä ansainnut. Ovella Tuomakselle oltiin töykeitä ja hovimestari ei antanut mulle kynää kun olis pitänyt allekirjoittaa kuitti. Muutenkin tuntui siltä, että niitä oli kielletty vilkuilemasta asiakkaisiin päin. Sehän saattais teettää niille lisää töitä.

Kävin äsken Keravan taidemuseossa. Se näyttely avataan vasta huomenna, mut siel oli joku kumma lehdistötilaisuus menossa ja intendentin mielestä oli ihan kohtuullista päästää mut ilmaiseksi sinne palloilemaan vaikka se näyttely olikin vähä keskeneräinen.
Nyt pitäis lähtee kävelylle.

Sitä samaa taas, rauha maasSunnuntai 17.06.2007 18:52

Menin eilen kolmatta kertaa yhteen kivaan ravintolaan töihin ja tunsin itseni tosi tyhmäksi. Ekalla kerralla ku menin niin Eetu vei mut. Tokalla kerralla menin autolla, panin osoitteen navigaattoriin joten ite ei juuri tarvinnut ajatella. Mut eilen meninki jalkaisin ja jouduin tekeen netissä reittihaun ja tulostaan kartan itelleni ja lähteen sen kaa harhaileen tonne Etu-Töölöön. Oli aika turistifiilis. Löysin kuitenki. Pääsin vasta puoli kahelta pois yöllä mut työpäivä oli jokatapauksessa kiva. Yksi naisasiakas sanoi mulle lähtiessään että "Sä olet niin hyvä työssäsi, että jos olisit eri alalla niin antaisin sinulle käyntikorttini..." Mä en sit kysyny että mitähän "eri alaa" tämä nainen mahtoi tarkoittaa! :D

Nyt oottelen viimeistä bussia saapuvaksi Kuopiosta. Mul on 28. päivä hammaslääkäri Rovaniemellä. Ennen sitä ei oo yhtään kalenterimerkintää. Outoa. MItähän tässä keksis ennen sitä. Ehdotuksia otetaan vastaan.

Beauty LinesKeskiviikko 13.06.2007 16:25

Huomenna ajetaan meidän bussiliikennekonseptin eka vuoro. Jännää. Oon yksikseni Eetun kämpillä nyt kun se lähti Kuopioon säätämään kaikkia viimehetken juttuja ja mä koitan sillä välin saada täällä kaiken valmiiksi.

Huh nyt suihkuun. Keksikää mulle joku joku hieno juhannussuunnitelma. Ajattelin ehkä olla sittenki juhannuksen Helsingissä ku mun koti Rovaniemellä ei kuitenkaan oo vielä asumiskunnossa kun kylpyhuone pannaankin vissiin ihan kokonaan uusiksi.

Oli ihana iltaLauantai 09.06.2007 14:35

Mä en voi käsittää yökerhokulttuurissa tota "suuri on kaunista" -ajattelumallia. Mutta palaan siihen kohta. Pääsin eilen töistä iltapäivällä ja otin päikkärit. Sitten päätin lähteä ulos ja Raita eli kukkaruukkupait venas mua puoltoistatuntia Vanhan portailla jeesustelijoiden riepoteltavana ku mulla oli kännykkä ja avaimet ja huulikiilto ja sukat hukassa. Oltiin siis menossa Vallilaan istuskelemaan. Siellä oli kaikkia kivoja ihmisiä ja niitä tuli vielä lisääkin. Käytiin yhellä ja sitten mut muilutettiin Royal Onnelaan. Voi juma.

Paikka oli kyseenalaisesti sisustettu, sokkeloinen ja kamalan iso. Katselin ympärilleni ja noin joka toinen tyyppi siinä ravintolassa käveli yksin ympyrää kännykkä korvallaan etsien tuttuja. Seuraavana aamuna voi miettiä sitten että olipas mukava ravintolailta. Mitä teinkään? Ai niin, etsin kavereitani! Seuraavassa otteita puhelimeni "saapuneet" ja "lähetetyt" -kansioista eilisillalta:

"En minä tiedä millä puolella olen. Tässä mista lahdit."
"Oletteko vielä baarissa?"
"Olen nyt siellä mihin jätin sut."
"No voi Vittu. Tää on niin tätä. Mennään vaan..."
"Tää on niin tätä" Missä sä olet! Mun on sua jo ikävä. Mä olen siellä mihin sä mut jätit."
"Okei mä tulen siihen ihan just. Älä katoa."
"Missäpäin?"
"Hei mä lähden tästä ravintolasta nyt. Mulla on tapaaminen sovittu mun lakimieheni kanssa."
"Oon. Etsin tuttuja niinkuin tässä baarissa ilmeisesti on tapana. Nyt rock. Missä?"
"Pane sitä rajusti. Kerro einolta terveisiä."

Viimeisin katkelma ei varsinaisesti liity kontekstiin, mutta mitäpä muuta voi onnistuneelta ravintolaillalta odottaa? Voi juma.
Nyt otan päikkärit ja sit meen siskon kaa Itikseen. Se aikoo syöttää mulle kiinalaista vaikken tykkää siitä.

Oon oikeesti parempi äikässä! Perjantai 08.06.2007 00:16

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/peruskoulutesti/


PERUSKOULUN PÄÄTTÖTODISTUS


Äidinkieli..................... 8
Englanti...................... 10
Ruotsi......................... 7
Matematiikka................... 8
Fysiikka ja kemia.............. 8
Biologia ja maantieto......... 10
Historia ja yhteiskuntaoppi.... 9
Uskonto........................ 9
Liikunta ja terveystieto....... 9
Musiikki...................... 10
Kotitalous.................... 10
Käsityö: tekninen työ......... 10
Kuvataide..................... 10
Käytös ja huolellisuus........ 10

Keskiarvo.................... 9,1

Toinen jalka haudassaPerjantai 08.06.2007 00:15

Aikuistumisen merkkejä:

1. Huonekasvisi ovat elossa. Et myöskään polttele niiden lehtiä. /
Ei mulla ole ainuttakaan.

2. Seksi 60 cm leveässä sängyssä ei tule kysymykseenkään. /
En ymmärtänyt kysymystä.

3. Jääkaapissasi on enemmän ruokaa kuin olutta. /
Varmasti jääkaapissani on vain edellisen asukkaan sinne jättämä hillosipulipurkki. Kodin ulkopuoleltakin saa ruokaa ja juomaa ihan riittävästi, mitä tuota kämpilleen raahaamaan.

4. 06.00 on heräämisaikasi, ei nukkumaanmenoaikasi. /
Kärsin vuorokausirytmihäiriöstä.

5. Kuulet lempikappaleesi hississä tai kaupassa. /
Kyllä (tähänkö tää nyt sit repes?).

6. Kannat mukanasi sateenvarjoa, ja seuraat säätiedotuksia. /
En.

7. Ystäväsi menevät naimisiin ja eroavat kimpassaolon ja bänksien sijasta. /
Mun ystäväpiirini ei ole kauhean pariutuvaa sorttia muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

8. Sinulla on lomaa 30 päivää entisen 3 kk sijaan. /
Määritelkää minulle loma.

9. "Pukeutuminen" ei enää tarkoita farkkuja ja villapaitaa. /
No ei kyllä todellakaan tarkoita. Aina.

10. Soitat poliisille naapurin penskoista jotka soittavat musiikkia liian kovaa. /
Mun naapurit on joko muumioituneet, muuttaneet maalle tai muutenvain olemattoman hiljaisia.

11. Vanhemmat sukulaisesi kertovat sinulle seksiaiheisia vitsejä. /
Ei ne enää!

12. Et enää tiedä mihin aikaan McDonald's menee kiinni. /
"Enää?"

13. Autosi vakuutusmaksu pienenee samaan aikaan kuin sen osamaksuerä kasvaa. /
Mul ei pysy ehjänä ees polkupyörä, joten autoa ei kannattane hankkia.

14. Syötät koirallesi Pedigreetä lihapiirakoiden sijaan. /
Saan syksyllä kummilapsikoiran! En kylläkään tiedä, että mitä ne syö. Pilttiä? Kebabia? Vauvoja?

15. Sohvalla nukkumisesta tulee selkä kipeäksi. /
Betoniporsaan päällä nukkumisesta tulee selkä kipeäksi.

16. Et enää nuku päiväunia puolesta päivästä iltakuuteen. /
Nukun, jos suinkin mahdollista.

17. Treffien määritelmä on illallinen ja elokuva sen sijaan että niillä vain aloitellaan. /
....Koskahan mä oon ollu treffeillä... Jaaha, se tais olla siinä sotien välissä, sen jälkeen onki ollu vähä hilijasempaa.

18. Kananugetit kolmelta aamulla pikemminkin sekoittavat vatsasi kuin rauhoittavat sen. /
Mun masu on terästä! Kuuleehan sen jo.... nojoo.

19. Ostat apteekista Buranaa ja närästyslääkettä kondomien ja raskaustestien sijaan. /
Mä en ole ikinä ostanu apteekista mitään noista tuotteista.

20. Viiden euron viinipullo ei enää ole "hyvää kamaa". /
Harvemmin, harvemmin.

21. Syöt aamiaisruokia aamiasaikaan. /
Vejän omenakanelimuromysliä juuri parhaillani.

22. Toteamus "Nykyään ei enää pysty ryyppäämään niikuin ennen" korvaa kliseesi "En enää koskaan juo noin paljoa" /
Käsittääkseni en oo käyttänyt tuommoisia lauseita.

23. Yli 90% tietokoneen äärestä viettämästäsi ajasta kuluu oikeasti työasioihin. /
Oisko puolentoista prosentin tietämissä...

24. Et enää ota pohjia kotona ennen baariin lähtöä. /
Mä en KÄY kotona ennen baariin lähtöä.

25. Luit kaikki ylläolevat etsien kohtaa joka ei pitäisi paikaansa. /
Mä en taas tajunnu, että mihin tällä pyrittiin.

Työaika vapaa-aikaMaanantai 04.06.2007 14:45

Lauantaina Raita ja mä oltiin samassa paikassa töissä. Se oli kivaa. Kovin moni muu asia ei ollu. Päästiin pois puoli yheltä, piti mennä bisselle kahen työkaverin kaa, mutta sitte me ei enää muistettukaan, että mikä baari se oli niin mentii Espalle pussikaljalle. Sit suunnattii Järvenpäähän oikein kunnon vanhan hyvän ajan kotibileisiin. Suurin osa vieraista tosin oli jo unten mailla kun saavuttiin paikalle, mutta eihän se meitä haitannu. Oli jännää jäädä pois junasta Kyrölässä.

Seuraavana aamuna ostin Valintatalosta keltasta jaffaa mehujäänä. Verraton keksintö.
Kävin isoveljeä moikkaamassa Keravalla ja illalla serkun kanssa istuttiin mbarissa ja Erottajassa. Nyt ripustin pyykit suoristuun hengareihin ja mietin, että josko sitä ottais vielä päikkärit tai lähtis lenkille. Huomenna on pitkä päivä ja aikainen herätys.

Vois ottaa päikkärit.