IRC-Galleria

megamege

megamege

on siirtynyt Facebookkiin.

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 21:22

http://picasaweb.google.com/megamege/MKki mökillä olleet. ja ei hätää niistä vaan kestää ihan vähän aikaa tarkentua.

jagMaanantai 30.07.2007 19:45

Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.
http://www.youtube.com/watch?v=fMl3S-V99GQ&feature=active_sharing

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 21:38

ärsyttävää ku tulee reissusta ja tekee mieli lisätä joku miljoona kuvaa tänne. sit viikon päästä poistaa ne kaikki.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 18:05

enään ihan pari viikkoo niin koulu alkaa!

[Ei aihetta]Perjantai 20.07.2007 21:44

[Ei aihetta]Torstai 19.07.2007 22:59

meillä oli hauskaa särkässä tyttöjen kanssa. jet starissa käytiin aika paljon kun senja vihas sitä lippujen tarkastajaa. . ja hattarat oli hyviä. ja tukkijoen kuvienmyyjä oli hirveä ja ruma ja ei hymyilevä. ja me oltiin aina aika hiljaa laitteissa.

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2007 00:02

olin pitkästä aikaa shoppailemassa, tänään ja eilen. olin ihan unohtanu miten kivaa se on :)

[Ei aihetta]Torstai 05.07.2007 17:54

jeee!

oltiin masin kanssa suupalla syömässä mansikoita ja jätskiä
sit sellanen söpö pappa tuli höpötteleen ja tuli ilmi et se luuli mua koko ajan masin äitiks!
masi on tosiaan 9v. eli oisin saanu masin joskus 7-8 vuotiaana.
niice

PirkkalammeTorstai 28.06.2007 17:43

Voisiko parempaa asuinpaikkaa toivoa? Rauhallinen ja monipuolinen asuinympäristö takaavat meille kaikille mahtavan viihtyvyyden!

Paikka on nuorisollekkin hieno. Jokaisella on kavereita eikä ketään syrjitä ainakaan ulkonäön takia! Kaikki ovat kavereita keskenään ja käsite "seläntakana puhuminen" on meille täysin vieras. Kaikki ajattelevat täällä muiden parasta, eivätkä puutu toisten asioihin. Sinun ei tarvitse huolehtia että ihmiset puhuisivat keskenään sinusta, vaikka et olisi paikalla! Ikinä Pirkkalassa ei tule riitoja jotka johtuisivat asiasta "mä kuulin et olit sanonu..". Se on mahtavaa!

Pirkkalassa saat elää rauhassa omaa elämääsi omalla tavallasi. Vaikka kulkisitkin vähän omia polkuja, muut tukevat sinua! Sinun ei siis tarvitse olla tusinatyttö/poika jotta saisit ystäviä!

Täällä on hienoa myös romantiikan laatu. Voit rakastua kehen tahansa ja kaikki ovat onnellisia puolestasi! Täällä on niin isot ympyrät että valintaa riittää! Joka päivä jos lähdet ulos meidän monipuoliseen ja upeaan keskustaan, tulee satoja uusia naamoja vastaan!

Jos joku päivä alkaa tanssijalkaa vipattaan, niin ei hätää! Bileitä on vaikka muille jakaa, ja ne ovat kaikille avoimia, ei väliä millainen ihminen olet, me emme syrji! Kotibileet ovat aina hieno vaihtoehto sillä silloin kaikki ystävät tapaavat eikä riitoja tai ylimääräistä draamaa tule ikinä! Mutta jos haluat tutustua uusiin ihmisiin, keskustaan vaan. Siellä on meidän mahtava nuorisokahvilamme joka on todella suosittu, ja vanhemmille nuorille jo pari UPEAA anniskelu paikkaakin!

Joten siis, jos haluat elää rauhassa mutta rakkauden keskellä, tervetuloa meidän keskuuteemme. Otamme sinut lämpimin mielin vastaan!

DisneyMaanantai 25.06.2007 01:07

Alla on 51 Disneyn elokuvaa. Jos olet nähnyt 35 olet klassikko!

[x] Lumikki ja seitsemän kääpiötä
[x] Pinocchio
[ ] Fantasia
[x] Dumbo
[x]Bambi
[x] Tuhkimo
[x] Liisa ihmemaassa
[x] Peter Pan
[x] Kaunotar ja Kulkuri
[x] Prinsessa Ruusunen
[x] 101 dalmatiaista
[x] Miekka kivessä
[x] Viidakkokirja
[x] Aristokatit
[x] Robin Hood
[x] Nalle Puh
[x] Pelastuspartio Bernard ja Bianca
[x] Topi ja Tessu
[ ] Hiidenpata
[x] Mestarietsivä Basil Hiiri
[x] Oliver ja kumppanit
[x] Pieni merenneito
[x] Kaunotar ja Hirviö
[x] Aladdin
[x] Leijonakuningas
[x] Pocahontas
[x] Notre Damen kellonsoittaja
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[ ] Fantasia 2000
[x] Keisarin uudet kuviot
[x] Atlantis
[x] Lilo & Stitch
[x] Aarreplaneetta
[x] Karhuveljeni Koda
[x] Lehmäjengi
[ ] Pikkukananen
[ ] Aivan Villit
[x] Autot
[x] Monsterit Oy
[ ] Robots
[x] Hain tarina
[x] Nemoa etsimässä
[x] Toy Story
[x] Nightmare Before Christmas
[x] Ihmeperhe
[x] Ötökän elämää
[] Nasun suuri elokuva
[ ] Tiikerin oma elokuva
[x] Antz

43 nähny, salee klassikko