IRC-Galleria

megamege

megamege

on siirtynyt Facebookkiin.
plaaah mikä päivä.
Aamulla viideltä ylös, seittemältä lähti juna helsinkiin.
Helsingissä puol yhdeksältä, siitä kävellään yliopistolle ysiks.
Ysiltä alko helsingin yliopistossa seminaarit jonka jälkeen komiteat työskenteli. Muutettiin nuorisolain pykäliä ja meidän muutokset menee eduskuntaan ja ne sit hyväksyy ne jos hyväksyy.
Sitten oli yleisistunto jossa käytiin joka komitean muutokset, ja äänestettiin otetaanko ne käyttöön.
Päästiin yliopistolta pois vartin yli 18.
Juostiin rautatie-asemalle, juna lähti puol 19.
Tampereella 20.10

perus aamu seitsemästä kahdeksaan. Mutta onneks mulla oli mukava matkakumppani. ja näky paljon tuttuja siellä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 18:52

nii, ja mulla on elämäni kiehtovin mustelma. Se menee polven läpi, ja on toiselta puolelta ihan turvonnut, ja toiselta vähän sisäänpäin vetäytynyt. Tunnen sen veren mun polven sisällä kun kävelen ! =) ..ja se on iso, lila, sininen, keltanen. njamm

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 19:16

mun elämäni ihanimmat nappikset meni tänään rikki! oon todella surullinen. Ja hävittiin vielä turulle! oon entistä surullisempi! .no rauma kaatu

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 02:52

kello on kohta 12.
huomenna koulua.
mä istun koneen ääressä ja syön sipsiä.

oikeesti voi vitura

Damien Rice - 9 CrimesTorstai 04.10.2007 02:14

http://www.youtube.com/watch?v=smKb79ltpaU


rauhottava. just mitä nyt tarvii koeviikon jälkeen. suosittelen!

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 00:21

minna on kiva
mä luin ihan stressissä kokeeseen ja tulin keittiöön valittaan kun koko ajan nukahdin ja minna sano että se haluu piristää mua (vaikka sillä oli omatki kokeet).
mä jäin lukeen keittiöön ja kohta se tulee semmosen jalkakylpy koneen ja oli heittäny sinne kaikki ihmesetti aineet ja sit mä sain pitää jalkoja siä ja luin samalla=))

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.09.2007 01:52

alaston maailma on hyvä! se ei enää tuu ja en ymmärrä miks:( okeeei oli se vähä pornahtava luonteeltaan mut se juontaja oikeesti sai mut hymyileen aina vaan kun näin sen! lähipiirini ainakin tietää miksi siitä niin tykkään :DD

http://stuntperformer.co.nz/MansWork02.jpg <--keltapaitainen. mun unelma=)

sukumme draama. MUMMUN TUHKIMOTARINA.Sunnuntai 16.09.2007 05:10

mummuni äiti oli köyhä piika. Siihen aikaan talonisännät, ja heidän rikkaat vieraat harrastivat seksiä piikojen kanssa niin paljon kuin vain ehtivät. Eräs rikas pohatta sai mummuni äidin raskaaksi ja lähti sitten tiehensä.

Kun mummuni syntyi, hän eli todella köyhissä olosuhteissa. Hän oli köyhän piian lapsi, ja sai ruuan isäntäperheen jäämistä. Elämä oli kurjaa, kunnes eräänä iltana mummoni karkasi paikallisiin lavatansseihin, ja tapasi siellä melko normaalista perheestä tulevan pappani. He rakastuivat ja mummuni, ja tämän äiti pääsi pois epäoikeidenmukaisesta elämästään.

Koko elämänsä mummu on elänyt ilman isää, ei ole tiennyt edes tämän nimeä. Mutta Nyt, vähän aikaa sitten, kuolemanvuoteellaan mummuni äiti kertoi mummuni isän nimen. Kävi ilmi että isä on rikas eläkkeelle jäänyt professori. Mummuni ei halunnut uskoa, että hänen isänsä on varakas mies ja he eivät äidinsä kanssa olleet saaneet mitään apua tältä.

Mummu halusi unohtaa asian, mutta setäni (mummun poika, isäni veli:D) soitti joskus vähän humaltuneena professorin pojalle, eli oletettavasti mummoni veljelle ja huusi tälle, että tietääkö hän, että hänellä saattaa olla sisko!!! Mummuni veli kysyi professorilta pitääkö tämä paikkaansa, ja professori kielsi sen. Mummun veli alkoi tehdä DNA-testejä (tämä oli myöskin lääkäri) ja puheet osoittautuivat todeksi. Mummulla oli yhtäkkiä isä ja kaksi veljeä, kaikki varakkaita lääkäreitä.

Professorin kuoltua mummuni sai perintöä. Nyt hän on veljiensä ystävä. Hänen veljillänsä on myös lapsia, jotka asuvat PIRKKALASSA, eli isälläni on serkkuja, jotka ovat kaiken aikaa asuneet pirkkalassa ja käynyt samoja kouluja. Myös mummuni veljien lapset ovat lääkäreitä. Yksi niistä kävi eilen meillä.:)))

hihaa

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 19:05