IRC-Galleria

Pallero<3Sunnuntai 26.02.2006 23:48

Tänä aamuna kello 9 sain äitiltä soiton, että meijän Pallero-pupu on tosi huonossa kunnossa.. sen takajalat ei liiku ja se vaa makaa häkissä liikkumatta. se ei oo syöny kahtee päivää mitää ku sille ei maistu mikää. se oli laihtunu tosi hurjasti vaikka muhkeana vieressä oleva ruokakuppi on täynnä ruokaa.

Mentii sitte tietenki kattomaan sitä ja se oli tosi pahan näkönen. se makas häkissä jalat suorana ja halvaantuneena. laitettii se lattialle ja katottii et voiks se kävellä.. se yritti ja YRITTI mut ei voinu liikuttaa takajalkojaan. se oli kauheeta kateltavaa. halittii sitä sisällä ja sit lähettii eläinlääkäriin. me tiedettii et se joudutaa nukuttaa pois ku se kärsi niin paljon ja PAHASTI! tarjottii sille salaattia matkalla eläinlääkäriin ja se suostu syömään autossa viimesen ateriansa..

Kannoin sen sylissä eläinlääkäriin ja heti ku tultii sinne ni lääkäri sano, että ei voi tehä muuta ku lopettaa se heti. sen takajalat oli halvaantunu ja vähän toinen etukäpäläkin.. niinku arveltiikin. ja tottakai kaikki itki siinä vaiheessa... ei sitte voitu muuta tehä ku hyvästellä se ja antaa piikki. :( se oli NIIN kamalaa.. pari minuuttia ja se oli pois.. se nukahti tosi syvään uneen eikä tuntenu mitää..

siinä lopuksi vielä siliteltii ja hyvästeltii pikkunen ja peiteltii se lämpimästi lakanaan ja lähettii kohti pieneläinten hautausmaata Levolle.

Levolla kaivettii jäiseen maahan sille kuoppa, siliteltiin ja pussailtiin sitä viimesen kerran ja laskettiin maan sisään ja tehtii sille oksista risti.. <3

ensi viikolla tehdään sille kunnon risti.

Lepää rauhassa ja nuku hyvin iki-ihana Pallero <3 <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.