IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Se aika vuodesta - taas.Tiistai 09.05.2006 22:39


Jännä huomata, että on taas se aika vuodesta, kun on pakko hakea elämäntaito ym. muuta oppaita kirjastosta. Viime keväänä kävi aivan samalla tavalla ; hain kasan mitä mielenkiintoisimpia oppaita ja päätin valaistua. Kerran vuodessa ihminen kaipaa henkistä pääomaa - ja nyt on taas se aika vuodesta.

1. Kuori omena päässäsi - 101 arjen filosofista harjoitusta.

Tätä opasta pääsin jo testaamaan. Valitsin harjoitteen, jossa piti juoda samalla lasi vettä, kun pissaa - kirja lupaa, että silloin kokee kehon tilan mitä ei aiemmin olisi luullut edes mahdolliseksi ( nop joo kuulostaa ihan orgasmilta, toi äskeinen määritelmä -tosin tämä nyt on mun ihan oma huomio). Nop mitäs sitte tapahtuikaan... Pettymys oli ehkä suuri, ei se nyt tuntunut missään vaikka joi ja pissasi samaan aikaan - tuli vaan tyhmä olo! ehkä kokeilen kohta jotain muuta yhtä lupaavaa harjoitetta, kuten menen suihkuun silmät kiinni.

2. Elämän mieli ja merkitys.

Kai sitä jollain on pakko saada tähän paskaan elämään sisältöä. Saa nyt nähdä kuinka kovin tuosta oppaasta valaistun. Huomenna ehkä jo hymyilen - ja oon niin onnellinen.

3. Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen, tuhmat tytöt mihin vaan.

-älä ole kiltti - pärjäät paremmin-

Ite ainakin koen olevani aivan liian kiltti tyttö - pois siis tästä syndroomasta. TAHDON OLLA TUHMA TAHDON OLLA TUHMA!! Ehkä pitääkin aloittaa tästä kirjasta... ja sukea kaikki kiltteys komeroon ja tuhmata loppu vuosi. Varokaa vaan ihmiset!!!


4. Miehet ovat marssista - naiset venuksesta.

Kun en vieläkään tajuu miehiä....Jos joku päivä vielä oppis ymmärtämään. Ja kirjan on sentään kirjoittanut psykologi - että kirja kuulostaa, jopa katu-uskottavalta hivenen.

5.Jasmiiniyöt - eroottista runoutta intiasta

Pakko sitä on iltasatuja itselleen lukea. Kirja jo sinäänsä oli outo yhdistelmä, joten pakko oli lainata...Ja runot on muutenkin ihania. Nyt mulla sentään on kirjallinen pervorunoutta=D.


Eikun lukemaan.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.