IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 08.06.2008 03:25

etsin Amélietani tänään melkoisen kauan kunnes viimein löysin sen ja aloitin katsomisen vielä kymmeneltä. huomasin hymyileväni moneen kertaan. huomasin myös miten paljon siinä oli minun haaveissani esiintyneitä pieniä yksityiskohtia. tai vähän suurempiakin.

ensinnäkin, Amélie oli töissä kahvilassa, osa teistä tietää haaveen kahvilastani, osalla teistä on se sama meili minkä kirjoitin kauan sitten siitä, miten haluan oman pienen kahvilan. toiseksi, Amélie teki ruokaa. Amélie osti kadunkulman kauppiaalta tarvikkeita, joista hän valmisti mitä ihanempia herkkuja. kolmanneksi, Améliella oli hienoja ihmisiä ympärillään, kuten herra Dufayel. neljänneksi, Améliella on aivan täydellinen koti, kerrostalossa. Amélien puhelin oli tyynyjen alla. Améliella oli ikkuna keittiössä. Améliella oli kirjelappusen mentävä kolo oven alla. kolo, josta Nino saa sujautettua viestinsä.

Amélie saattaa vaikuttaa täydelliseltä, mutta Amélie ei koskaan saanut tietää miltä tuntuu isän halaus tai kosketus, rohkaiseva kosketus.

Améliella oli kissa. osa teistä on vastaanottanut kissa -meilinkin, muistatteko;

"Yhtäkkiä punainen nauha ja helisevä tiuku sai sen tuntemaan vihaa. Yksi ajatus sai sen luopumaan rauhallisesta kulkutavastaan, muutamassa sekunnissa siitä oli tullut joku muu, se ei enää ollut oma itsensä. Se riensi portaat ylös huoneeseen, jossa piano odotti soittajaansa ja Pariisissa kuvatut valokuvat ihmistä katsomaan niitä. Se hyppäsi ikkunalaudalle ja hengitti raskaasti; sitä ahdisti ajatus nuoren naisen rakkauden menettämisestä."

täällä on muutama ihminen, jotka joka ikinen kerta tunnollisesti käyvät päiväkirjassani uuden merkinnän tultua. täällä on myös sama määrä ihmisiä, jotka joka ikinen kerta tunnollisesti lähtevät kohti uutta kohdetta jättämättä mitään muuta merkkiä käynnistään kuin nimensä vieraslistaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.