IRC-Galleria

memorybird

memorybird

Been there,done that-still want more!!!

Green CardLauantai 30.06.2007 17:36

suoritti Junior tänään. <tuuletus> <tuuletus> <tuuletus>

Nyt kotona syömässä ja sen jälkeen takaisin kentälle..

Jopa minä kävi Par3 ja ihan tyydyttävä lyöntimäärä, huomionottaen pari vuoden pelitauko.

YstäväKeskiviikko 27.06.2007 12:34

joka kertoo totuuden ja vähä ravistaa elämä välillä, on parasta mitä elämässä voi olla.

Ja jos niitä on useita, niin sitten on jo luxusta.
Vaikka etäisyys sitten onkin 361 km, 96 km tai 495 km.

Kiitos internetin keksijälle, ja gallerian keksijälle ja msn:n keksijälle ja jopa puhelimen keksijälle! En tuntisi osa mun ystävistä ilman näitä keksintöjä!

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 01:37

Elämä on ihmeellinen ja outo ja kummallinen ja välillä ei haluaisi osallistua ees.

Väsy..Tiistai 26.06.2007 11:49

Ei tullut monta tuntia nukutta - taas!

I blame it on the weather <virne>

Harmittaa vain, kun tiedän että kun taas rupeen nukkumaan kunnolla, niin sitt todellakin NUKUN

[Ei aihetta]Maanantai 25.06.2007 22:58

Pikkumies ikävä <itku>

Puhuin just puhelimessa hänen kaa, ja iski hirvee ikävä.
Silloin kun hänelle tulee uusia kokemuksia, on vaikeita ettei pystyy niitä jakamaan hänen kanssa. Niin kuin tänään.
<totinen>


4 days and countingMaanantai 25.06.2007 20:18

4 työpäivää jäljellä, josta aamupäivä huomenna pitäis demota mahdolliselle asikkaalle ja loput ajasta menee ohjelmatestaukseen. Aika kiva nähä ihan uutta ohjelmaa ja kuinka paljon oikeasti Suomen ja Ruotsin/Norjan taloushallintomaailma eroavat.

Loma alkaa sen jälkeen - 4 viikkoa.. &lt;tuuletus&gt; Yhteensä 3 juniorin kanssa ja yksi viikko minä vain. Sovittu on, että käydään Sushia syömään ainakin &lt;virne&gt;, hän on siitä haaveillu niin kauan jo ja kun Vaasasta ei löydy Sushipaikkaa &lt;ihme&gt;


Midsommar.. Sunnuntai 24.06.2007 20:52

Ja taas on tavattu uusia ihmisiä! Hauska oli, täytyy sanoo että pikkusen harmittaa kun en lähtenyt perjantaina jo Nummirockiin kuten oli alunperin suunniteltu. Mutta nyt kun tietää, niin voi olla että ensivuonna olen koko jussia siellä - jos elämä ei oo tehnyt suurkäännöksiä.

Löysin uuden bändin jonka mun pitäis tsiikata lisää. Paljon tuli kuvattu, lähinä japen Hammaspeikkobändi ;D ;D
Ja muuten superkiitokset sille, jonka nimi en taaskaa muistaa, kun toi telttaan kamerani ja laukkuni -voi hyvinki olla että ei olisi ollut aamulla muuten tallessa enää!


Sainpas muuten takaisin mun makuupussin pussi, joka oli seilallu Joensuulle ja takas! &lt;virne&gt; Mutta jouduin nukkua tyjän ilmapatjan päälle! Höh !!

Viimeinen työkeikkaa ennen loma!! Keskiviikko 20.06.2007 10:03

Joten, nyt on viimeistä kertaa kun joutuu vetää viralliset vaatteet päälle! Minä kun en käytä farkkuja yms kun lähden asiakkaalle (paitsi yhdelle), niin nyt melkein tutuu kuten loma ois alkamassa vaikka oikeasti on vielä ensi viikkoa töitä tehtävänä..

About 350 km ajaamista, ja tekee oikeastaan hyvälle. Ei löydy parempaa miettimispaikkaa kuin rattin takana.. Tai, merenrannalla kiven päälle taitaa voitta - mutta silti.

Eväät pitäis ottaa mukaan, kun asiakas on ihan metsän syrjässä ja ei oo ruokala. Viimeksi oli tarjossa joku kuiva leipäpala ja kahvia lounaaksi..

Mutta nyt junior-rakas herättämään ja menoksi! =>>

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2007 22:26

Ihmismieli on kyllä kummallinen - siihen ei kannattaa ikinä luottaa!

GolfMaanantai 18.06.2007 23:49

Hui...

Kävimme hakees V:lle omat golfmailat kun se menee ensi viikolla greencard-kursille. Aika kiva, kun sille tuli naisten setti ja mulla on miesten mailat <viittaus> Turhaa sille enää osta juniorimailat, ovat sitten liian pienet ensi vuonna. Ja kun minulle on liian pienet naisten mailat, niin hän saa sitten jatkaa mun setillä kun nuo jää sille pieneksi &lt;virne&gt;

Kävimme ostoksen jälkeen rangelle kokeilemass uudet mailat, ja yllätyin kyllä kun draiverilla osasin osua palloon jopa!! Koskahan olen viimeksi golfimailan swinganut, taitaa olla ainakin vuosi. Mutta jos V rupee harrastamaan golfia, niin kai on sitten pakko kaivata bägin esille ja ainakin rangella ja Par3:lla käydä hänen kanssa...