IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

TestingLauantai 17.11.2007 22:23

Työpäivä alkoi normaalisti, hörpin kahvia ja luin sähköpostia, juoksi vielä käymään ykkösessä ja palasin huolestuneena, vaikutti kuin lapsivettä olisi tihkunut. Soitin naikkarille ja kysyin mitä pitäisi tehdä ja jäin seuraamaan tilannetta. Jatkoin töitä kunnes seuraava vuoro saapui, soitin äidille (äidille voi aina soittaa, onneksi) ja äiti oli sitä mieltä että kannattaa lähteä naikkarin päivystykseen. Raksu tuli hakemaan töistä ja lähdimme testaamaan päivystyspolia. Henkilökunta oli ystävällistä ja tehokasta eikä vedet onneksi tihkuneet mihinkään. Lääkäri sanoi että hyvä että tulitte kuitenkin jos alkaa se lakko ensi viikolla. Pullalla oli kaikki ilmeisen hyvin ja tarmokasta liikehdintää näkyi ruudulla 742g verran. En onnistunut silti bongaamaan sukupuolta... Tässä vaiheessa siis tiedettiin että kaikki todennäköisesti ok, ehti miettimään noita "olennaisia".
Raksu toi kuitenkin kotiin lepäämään koska aina kun alkaa hermostuttaa tai harmittaa oikein kunnolla alkaa myös supistella. Makasin päivän tyynykasan keskellä pikkupoikien kanssa ja luin lehtiä ja kestovaippasivuja netistä. Muutama huuto on huuto.netissä odottaa tuloksia. Pitää ilmeisesti kokeilla muutamia eri malleja ennenkuin tuhlaa pienen omaisuuden johonkin. Vaikka kyllä ne käsittääkseni maksavat itsensä takaisin ennemmin tai myöhemmin. Toisen lapsen (jos luoja suo) kohdalla ne on jo oikeastaan ilmaisia. Kun Raksu tuli työmaalta mukanaan A&L vauvanavaate ja -liinavaatepaketti olin jo kypsynyt vaakatasoon ja nälkäinen. Vaatteet oli ihania ja niitä ihastellessa paisti valmistui.
Tänään siis testattu päivystyspolin lisäksi reitti synnytyssairaalasta kotiin (n14min), erilaisia tyynyjä lantion alla (untuva on paras) sekä kaikkia asunnon kahta vesipistettä (karsea raudan maku) noin miljoona kertaa.
Raksu testailee warhammereitaan...

Ihanaa olla kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.