IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

metsänpeikko]

metsänpeikko]

Rakkaus, sanana pieni, asiana niin suuri <3

[Ei aihetta]Maanantai 03.12.2007 23:34

Lumijoen koulun itsenäisyyspäivän juhlaa uhattiin
Lumijoen peruskoulun yhteydessä sijaitsevan liikuntahallin liitutaululta löytyi perjantaiaamuna englanninkielinen kirjoitus, jossa uhattiin koululla ensi viikolla pidettäväksi suunniteltua itsenäisyyspäivän juhlaa.

Lumijoen peruskoulun rehtorin Jouni Kurkelan mukaan uhkaus muistutti Jokelan koulusurmaajan tekemiä uhkauksia. Koulusta otettiin välittömästi yhteyttä Limingan poliisiin, joka tutkii tapausta.

Kirjoituksen tekijästä ei koululla toistaiseksi ole tietoa. Tällä hetkellä on myös epävarmaa, voidaanko koululla keskiviikkona järjestää perinteistä itsenäisyyspäivän juhlaa.

"Maanantaina tehdään ratkaisuja siitä, voidaanko juhlaa pitää. Tällä hetkellä on hyvin todennäköistä, että sitä ei järjestetä, ellei tutkinnassa sitä ennen tapahdu jotakin käännettä", Kurkela toteaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.