IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

ACE VENTURA!

Tulee tänään Neloselta klo 21 =))) En oo nähny sitä ehkä sataan vuoteen ja nyt on pakko kyllä kattoo se. Se on niin huono, et se on ihan loistava! Hello captain Stubing :D

Täytyy ennen leffaa kuitenki ehtii pyöräyttämään synttärikakkupohja, et saan huomenna sit täyttää sen. P nyt oli tietysti menny lupautumaan muuttoavuks, mut kai se sitä kakkua sit jossain vaiheessa ehtii syömään. Jos ei niin syön sen sit koiran kans ite.

Oli sit muuten sellanen ratsastustunti eilen, et voi hyvää päivää. En oo koskaan, en koskaan hengästyny ja väsyny silleen ku eilen. Hevosella oli niin suuret liikkeet, et se meneminen oli ihan oikeesti tosi työlästä. P oli kiva ja hiero vähän mun jalkoja illalla, mut kyl silti tuntuu joka ikinen lihas nyt siltä, et jotain liikuntaa on tullu harrastettua. Opettajaki sano, et ota liikunnan kannalta ja huilaa, jos tuntuu, et happi loppuu :D Mut ei kai sitä nyt lyhyen tunnin aikana haluu kauheesti luumuilla kuitenkaa! Kai siihenki menoon silti tottuu. Toivottavasti ainaki, täytys sen heposen kans selvitä kuitenki tää tuntijakso =)

Joo. Ei mul oikeen muuta täs ny oo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.