IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 15:57

Kävinpä tässä joululahjoja miettimään ja tuumasin, että koiralle voisin ostaa uuden kaulapannan ja siihen (tai valjaisiin, miten vaan) kunnollisen blinkkerin. Kaks lediblinkkeriä on jo kokeiltu ja molemmat hajos heti kättelyssä, toinen ostettiin Musti&Mirristä ja toinen eläinlääkäristä. Jos seuraavan tilais vaik Yappy Fashionista. Se on ainaki hauskan näkönen. Hintaakin oli yli 10 euroo, mut alan pikkuhiljaa tässä luottaa siihen, että kalliimmat on laadultaan parempia. Neljän euron vekotin hajos ekalla käyttökerralla, kuuden euron kesti sentään viikon tai pari, kunnes se alko toimia jotenkin epäloogisesti ja sitten lakkas kokonaan toimimasta.

Lisäks oon miettiny joululahjoja jo perheelle, parille kaverille ja tietysti P:lle. P:n lahja ainakin alkaa olla melko selvä, samoin vanhempien lahjat. Äidille jotain kivaa oranssia sisustustavaraa ja isälle jotain aivojumppa- tai runojuttuja =)

Vähän odotan sitä, et pääsen paketoimaan lahjoja. Kissat avustaa olkkarin lattial lahjanarun kanssa ja kuunnellaan joululauluja <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.