IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 23:26

Se tiskaa. Mä livistin koneelle hetkeks. Sit, ku tiskit on tiskattu, me katotaan elokuva. Vietetään mukava loppuilta tälleen muutaman päivän kestäneen kuherruskauden jälkeen =)

Äsken käytiin ulkona kävelyllä. Siellä oli liukasta ja mun lenkkaritki kastu läpi. Tarvii vissiin ostaa uudet kengät, jos meinaa tollasella säällä jossain käydä kävelemäs. Koira oli meijän kans käymässä tallilla ja sitä iljetti märkyys. Sit me meinattiin jäädä sinne pihaan jumiin, ku oli ihan tajuttoman liukasta, eikä hiekotusta lainkaan ja pihasta poistutaan melko jyrkkään ylämäkeen =) Kyl se sit onnistu.

Talooki käytiin kattomas. Hyvät ja huonot puolensa siinä on niinku kaikis muissaki tietysti. Täytyy sitä nyt pohdiskella, mut ei se nyt varmaan oo se the talo kuitenkaan.

Jaa joo, perjantaina oli parturi ja mulle tehtiin oikee pikkujoulukampaus. Hitsi, et oli hie-no! Ja mikä ihana olo oli siinä kohtaa, ku tultiin kotiin valmistautumaan, kun ei tarvinnu alkaa tappelemaan hiusten kanssa. Hiukan vaan meikkiä naamaan ja vaatteet vaihtoon. Ihanaa. Me mentiin illan alkajaisiks elokuviin kattomaan Joulutarina. Se oli ihana elokuva. Haikeamielinen, mutta ihana. Naisväki vetisteli. En tiedä oliko se elokuva ihan miesten mieleen, mutta kyllä se ainakin sai aikaan sellasen mukavan joulusen tunnelman. Elokuvan jälkeen suunnistettiin Galleen syömään. Punaviinihärkää <3 Jälkkäriks suklaakakkua ja vadelma daiquiri. Ja ruuan kanssa hyvä punkku. Nam. Siitä sitten mentiin Huntersiin. Johtoporras lähti aika aikasin, mut nuoriso jäi sinne istumaan. Jossain vaiheessa mentiin sit yhen työkaverin luo istuskelemaan. Kuunneltiin Iron Maidenia ja juotiin erinäisiä juomia. Tarjolla oli kyl aika miehekäs valikoima kaljaa, vodkaa ja viskejä =) Mä otin yhden shotin semmosta tsekkiläistä piparin makusta viinaa. Oli väksyä, mutta hyvää. Kahdelta lähettiin pois ja muut meinas vielä lähtee johonkin kuppilaan. Lähin P:n kans siitä sit kotiin kuitenki, vaik meitä yritettiin kauheesti ympäripuhua jäämään. Kello oli jotain vajaa kolme, ku oltiin kotona. Oli kiva ilta. P:llä oli aamulla hiukan krapulainen ja muutenki vähän kipee olo, niin mä passasin sitä, kun olin ite ihan hyvässä hapessa. Se sai aamupalaa sänkyyn ja sitä rataa. Piti illalla lähtee tapaamaan kavereita vielä johonkin kuppilaan, mut P oli sen verran kipeen olonen ja vähän kuumeinen, et peruttiin se. Kyl meil silti täälläki ihan kivaa oli =)

Emmä nyt oikeen tiä mitä täs kirjottelis. Jos siirrän syvemmän analyysin kirjottamisen vaik huomisaamuun. Vois olla töissä tylsistyneenä hiukan enemmän jotain sanottavaa. Tai mist sitä tietää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.