IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 12:16

Yks tentti enää. Pitää vaan pinnistää, ei tässä muu auta. Flunssanen ja nuutunu olo ei kyllä ollenkaan kannusta lukemaan sen lisäks, että se materiaali on niin vaikeelukusta, että pää menee rikki.

Peruin ratsastustunninkin, kun on sellanen köhänen fiilinki päällä. Kai täs sit jotain nuhaa hankkii, ku töis on melkein kaikki ollu kipeenä ja koulussa kans. Tulis nyt sit vaan kunnolla, tämmönen puolkuntosuus on ihan typerää.

Äiti ja isä oli selviytyny matkaltaan kotiin. Tuliaisiakin ois, joku tuoksu ja karkkia, loput kuulemma menee sit joulupaketteihin. Täytys juu ne loput joulupaketit tehdä. Pari lahjaa puuttuu, mut se on heleppo nakki. En ressaa siitä. Joulukortit hiukan hiertää, ne täytys huomenna postittaa, eikä ne oo vielä ees valmiit ja tääkin ilta menee varmaan suurimmaks osaks tenttiin lukiessa. Kai sitä tauolla silti muutaman kortin askartelee loppuun ja sit kirjottaa ne. KAI. Jos P auttais vaikka vähän.

Se oli aamulla ihana. Kuivas naamaansa mun (joo siis voi tulla pöpöjä, jos kuivaa väärään!!! :D) pyyhkeeseen niin tyytyväisen näkösenä, et mä hellyin välittömästi, vaik olinki tentin takia melkein huonolla päällä.

Tulin kotiin ruokkiin kissat. Nyt mul on itellä ihan hirvee nälkä, mutten oikein tiedä mitä söis lounaaks. Jääkaapis olis sellanen broileripasta, jonka eilen ostin Siwasta, mut se oli niin rasvasta, et etoo jo pelkkä ajatuskin. Wikholmilta vois noutaa kyl ehkä salaatin tai jotain, pitkästä aikaa. Täytyy kyllä heti suunnistaa sinne, koska oikeesti mul on ihan tajuton nälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.