IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

<3Maanantai 17.12.2007 15:00

Meni viikonloppu aika lepposasti, vaikka oltiin molemmat vähän kipeitä. Lauantaina jaksettiin lähtee vähän jouluostoksilleki, vaik ei oltu ihan täydessä vedossa. Hiukan pitäis vielä ehtii shoppailla, mutta ihan mukavasti saatiin aikaseks lauantainaki. Koiralle ostin uuden keraamisen ruokakipan ja vesikipan ja lisäks sitte heijastinpannan, joka otettiin kyllä heti käyttöön. Kupit menee lahjapakettiin =) Sit käytiin partiokaupassa sovittamassa mulle semmosia untuvatöppösiä, että P saa pakettiin oikeen kokoset. Ne oli kivat töppöset ja just sellaset, joita toivoinki. Noi nyt vaan oli sellaset hipomallit, että ne on vedenpitävät ja ties mitä kaikkea, mut täytyy nyt miehen antaa hipoilla, kun se kerran haluaa <3 Ostettiin lisäks itellemme iiiisot punkkulasit omiin punkkuhetkiin ja katottiin samalla vähän kummankin vanhemmille jotain, muttei kuitenkaan vielä ostettu mitään, kun ei mikään kolahtanu tarpeeks. Täytyy tässä hiukan mietiskellä vielä. Lahjapaperia ja semmosia värkkejä pitäis myös käydä hakemassa.

Käytiin moikkaamassa mun isää ja äitiäkin sitten shoppailun päätteeksi, kun olin luvannu ja halusin nähdä niitä sen matkan jälkeen. Harmitti, kun oltiin kipeinä ja sanoinkin sitten, ettei varmaan kauaa viihdytä, mut äiti tuumas, että se tekee flunssankarkotuskeittoa ja käski meidät sohvalle odottelemaan, että se valmistuu. Siellä me sit katottiin Karvisleffaa ja syötiin hyvää kanakeittoa. Loput saatiin vielä kotiin vietäväks. Ja matkatuliaiset tietty kans, oli karkkia, kissoille ruokaa ja mulle Jennifer Lopezin Live-tuoksu. Koiranruokaa ei kuulemma ollu löytyny.

Sunnuntai meni lepäillessä. Käytiin Mäkkärissä syömässä, otettiin jäätelöt ja pirtelöt (PÄÄRYNÄÄ!) mukaan ja katottiin sitten Shrek the Third sohvalla löhöten. Sen jälkeen tehtiin hiukan mun ohjelmoinnin tehtävää ja sitten taas ryömittiin sohvalle, otettiin omppuu, paprikaa, juustoo ja punkkupullo messiin ja katottiin Brokeback Mountain. Mä nukahdin hiukan ennen loppua ja kyl harmitti, vaikka oon sen leffan nähny jo monta kertaa! Mut näin sentään sen ihan lopun "Jack, I swear.." <3<3 Sit nukkumaan mennessä olin niin unenpöpperössä, et tein jotain vähän hölmöyksiä ja P hihitteli niille sit aamulla =)

Ägh. Täytyis tänään vielä saada se ohjelmoinnin sovellusharjotus valmiiks. Onneks siitä ei puutu enää, ku jotain pikkujuttuja. On vaan pidettävä peukkuja, et ratkasun lähetys sähköpostilla toimii, ettei mee kauheesti miinuspisteitä. Olisin kuitenki mieluummin huomenna kans koko päivän töissä, kun ei oo pakko mennä koululle palauttamaan sitä sovellustehtävää.

Nyt on nälkä ja äidin kanakeitto odottaa jääkaapissa. P kävi vielä ostamassa siihen kylkeen patonkia, namnam =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.