IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Pipo lähtee :<Lauantai 13.05.2006 00:52

Sunnuntaina se sitten lähtee. Aika surullista, kun kesällä olis ollu ihana käydä tallilla. Siitäkin huolimatta, että oon töissä. No, syksyllä se tulee sitten takas, täytyy kertoa omistajalle, että täällä me Hannan kans odotellaan ja ollaan valmiina sit hoitamaan taas, jos vaan mahdollista :>

Matti ja lampaat on vailla kotia, kun omistajat muuttaa muualle. Kertokaa heti, jos joku tahtoo kaks lammasta ja kilin, ne saa ilmaseks. Ite ottaisin, mutta ei tänne kerrostaloon varmaan saa tuada niitä :( Sitä paitsi Matti kyllä haisee aika pahalle ja on vähän semmonen villi, että ehkä täällä ei olis sille riittävästi tilaa.

Otettiin myös kasapäin Piposta kuvia muistoksi, pitää kai omistajallekin lahjottaa muutama! Yritin lampaitakin kuvata ulkona, mutta ne ei pitäny ideasta, joten en sitten viitsiny kiusata niitä. Ne olis ollu vähän kyllä hassun näkösiä just kerittyinä, raukat. Ihan ruipeloita :D Ja sitten ne mokomat karkas. Ne kai aatteli, et niiden tilaisuus on tullu, ku omistajat ei ollu vahtimassa. Koitin houkutella niitä pysymään pihassa kauran avulla, mutta ne vaan lähti pois! Melkein hätäännyttiin Hannan kanssa, mutta ei ne pitkälle sit onneks kerinny, olivat pysähtyneet purukasan taa hyvälle ruohoapajalle syömään. Ihan kiltisti ne tuli kauraämpärin perässä kotiin. Tästä lähin ei päästetä yhtään eläintä vapaana ulos, vaikka meille annettaiski lupa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.