IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Heippa talviturkki!Torstai 15.06.2006 04:15

Oltiin Yyterissä tiistaina!

Alunperin oli tarkotus mennä maauimalaan, ja kävelinkin reippaasti täältä sinne ja odottelin kavereita saapuvaksi. Jonoa oli ihan siihen kadulle asti ja mitä niiden aitojen läpi näki, oli se koko uimala ihan piukassa ihmisiä. Sit yhtäkkiä mulle huudettiinki autosta, et voidaanko mulle tarjota kyyti Yyteriin! En kieltäytyny.

ABC:ltä eväitä ja sitten biiiiitsille. Otettiin arskaa ja herkuteltiin ja sit pelattiin vähän jalkapalloo. Kuumaki tuli ja sit oli ihan pakko juosta täysillä sinne veteen, ku oli varpaat jo kastunu. Se ei tuntunu lainkaan hyytävältä ja uskallan väittää, ettei oo ikinä ollu noin helppoo mennä uimaan näin "aikasin" kesällä. Luulisin ainaki o___O No enivei, polskin varmaan 15 minuuttia ja sitte jäätiin siihen veteen vielä heittelemään palloo, hitto, et oli kivaa! Ihoki sai vähän värii, vaikka mulla oli suojakerroin 12. Enkä palanu, mainiota!

Vein kissatki porukoille "hoitoon", että ne pääsee ulkoilemaan. Vähän ne on varmaan onnellisia!

Mun netti hajos jostain syystä myöhään tiistai-iltana. Tsättäilin kaikessa rauhassa ja piti vähä uusia asuntojaki katella, ni sit yhtäkkiä ei vaan toiminu. Ja joskus yhdeksän jälkeen keskiviikkoiltana se suvaitsi taas toimia. Hitto meinas pää seota päivällä, kun ei voinu roikkuu netissä!!!11 Ei oltu sovittu päiväks mitään tekemistä kaveriporukalla ja ilmaki sit huononi, niin surffailu olis ollu just jees, mut ei. Mä pesin sit kaks koneellista pyykkii ja tiskasin. Ja katoin yhen leffan loppuun. Ihana päivä. Huomenna on onneks ratsastustunti <3

Perjantaina alkaa työharjottelu. Jännittää jo vähän. Mulla on kuitenki aika pehmee lasku tähän työelämään, ku on heti sit viikonloppu. Ehdin sulattella kaikkia juttuja. Pitäs siinä firmassa sitten työskennellä marraskuun puoleenväliin asti. Toivottavasti kaikki sujuu, koska nyt musta tuntuu siltä, etten osaa enää yhtään mitään ja mokaan kaiken. Täytyy pitää mielessä, että opettelemaan mä sinne menen, ei ne varmaankaan oleta, et haldaan hommat välittömästi. Varsinkin, ku suurimmaks osaks ne asiat taitaa olla sellasia, mistä en ennestään tiedä oikeestaan yhtään mitään. Ei ne mua sinne olis ottanu, jos eivät jaksais opastaa! Mä ainakin yritän parhaani ja koitan olla mahdollisimman ahkera ja aikaansaava. Kyl se hyvin menee! (psyykkaus)

Taidan olla jotenki parisuhdevammanen tällä hetkellä. En tiiä miten tämmönen vamma hoidetaan. En millään käsitä, et miten oon näin... vaikee. Ei oo mitään valitettavaa ja kaikki on ok ja pitäis luonata, mut mä en vaan osaa olla. Ihan käsittämätöntä.

Unohdin loput asiat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.