IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 16:47

On ollu tosi kaunis viikonloppu. Eilinen meni kyllä ihan kaikissa hömpötyksissä, mut ehdittiin sentään iltasella käydä kävelylenkillä. Kaupungillaki käytiin kääntymässä - tosin vaan ostamassa karkkia ja hakemassa Junuksesta kebaaaaaashia. Ja oli sit niin hyvä pitakebab, etten muista semmosta koskaan syöneenikään! Me päätettiin siinä syödessä kattoo Ihmeperhe, joka oli meiltä joskus aiemmin jääny vähän vaiheeseen. Mä tietysti taas nukahdin kesken elokuvan, vaik tällä kertaa ehdin pysyy hereillä paljon pidempään ku viimeks :D Ehkäpä voisin katella sen loppuun tänään, ku ei mulla illalla tallin jälkeen kuitenkaan mitään ihmeempiä ole.

P lähti kahdeltatoista Kuusamoon ja tulee huomenna kotiin. Oon niin tyytyväinen, ettei se oo missään oikeissa reissuhommissa (näitä viis viikkoo Mongoliassa jne.), se ei olis kivaa ollenkaan. Mun on tosi hankala olla yksin kotona. Johtuu varmaan siitä, et asumus on sen verran iso. En viihtyny lapsuudenkodissakaan yksin varsinkaan pimeeseen vuodenaikaan. Pikkuyksiöissä tunsin oloni vähän turvallisemmaks. Onhan mulla noi eläimet täällä seurana, mut ei se oo sama, ku et olis joku, kenen kans voi jutella ja puuhastella kaikkee, et mielikuvitus ei pääse ihan niin villisti laukkaamaan :) Onneks Heku ei kovin herkästi hauku mitään ääniä, se varmaan ajais mut hulluuden partaalle. Ovikellon se kyllä ilmottaa ja niin se saa tehdäkin, mut olisin aivan hermoheikko, jos se haukahtais jokaselle rasahdukselle ja kolahdukselle.

Mä lähden syyskuun ekana v-loppuna Ypäjälle katteleen suomenhevosten kuninkaallisia. Pipo esiintyy siellä myös. Täytyy nyt jaksaa pari viikkoo puunata, kiillottaa, hoivata ja jumpata sitä oikein ahkerasti, et se on sit tosi komee h-hetkellä.

Juhlapaikka-asioita pitäs saada vietyy vähän eteenpäin ja olis miljoona muutaki juttuu. Must silti tuntuu, et otan tänään ny vaan ihan rauhallisesti ja kattelen huomenna sit uudelleen noit muita asioita sikäli mikäli töissä olis jossain kohtaa sellanen väli, et olis aikaa. Haluaisin kuitenki jonkun verran noit asioit pohdiskella ihan P:n kans yhdessä, mut kai niit on ihan tarpeeks pähkäilty sillai, et kykenen jotain juttui toimittamaan ihan keskenäniki. Pakko olis saada asiat rullaamaan tai tulee vaan kiire. Jos tulee kiire, ni tietää, et kenelläkään ei oo kivaa. Mut nyt ei kyl jaksa keskittyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.