IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 01:25

Käytii vähä Herrainpäivillä luontopolkuilees tänään, kun oli niin hieno ilma. Hekuki viihty tosi hyvin. Tehtiin noin tunnin lenkki. Mua väsytti koko ajan ihan kauheesti ja se vähän harmitti, kun oli niin kaunis päivä ja olis voinu tehdä vaikka mitä. Päätäki särki kamalasti. Onneks kuitenki tuli ulkoiltua, olis harmittanu enempi, jos ei olis käyny missään :)

Eilen kävin shoppailemassa, mutten löytäny mitään. Perussetti, Porista ei löydy koskaan mitään :) Kävin sit vaan ostamassa meille ruokaa. Illalla sit herkuteltiinki oikee kunnolla, oli broilerivartaita, juustoja, vihanneksia ja dippikastiketta. Ja kummalleki Rekorderligin karviaissiideri. NAM! Sit kerranki pysyttii hyvin hereillä ja katottiin peräti kaks leffaa: Hell Ride ja Jumper, olivat molemmat hyviä. Hell Ride oli kyllä sellanen, et melkein pitäis kattoo toisen kerran, juoni oli sen verran moniulotteinen. Alunperin piti kyllä kattoo LOTR 3, se leikkaamaton versio, mut se olis ollu niin pitkä, et ei sit lähdetty kuitenkaan siihen.

Perjantain työreissuki meni verrattain hyvin huolimatta siitä, et kaikki ei toiminu ihan täysin oikein vieläkään. Onneks oon saanu kehui ja kannustusta pomoilta, muuten olis aika kamala olo, mut nyt oon kyl tosi tyytyväinen itteeni. Tiedän ja uskon, et osaan jo aika paljon.

Ja sit äiti soitti. Se höpötteli taas puol tuntii, kun ollaan viimeks puhuttu viikko sitte. Oli kauheesti asiaa. Mut nyt se otti ite ihan oma-alotteisesti puheeks häät. Se kyseli juhlapaikasta ja siitä neuvottelusta, jossa me tiistaina käytiin. Vaikutti ihan tyytyväiseltä, kun lyhyesti kertasin ne läpikäydyt asiat. Lisäks se sit sano, et kyl hänkin mielellään osallistuis suunnitteluun ja tulis koristeluavuks ja kaikkee <3 Viimiseks äiti vielä tiedusteli, et oonko katellu pukuu ja miettiny, et ostanko vaan liikkeestä vai haluaisinko teettää. Kaason kans tosta teettämisestä puhuttiin kans ja kyl mä melkein siihen alan kallistuu. Sit olis ainaki täysin mulle sopiva ja mun tyylinen puku, joka olis vielä uniikki! Äiti ja isä oli miettiny, et he vois viel meitä täs rahallisesti avustaa, kun onhan tää aika iso juttu. Kaikki avustukset otetaan kyl kiitollisina vastaan. Toivotaan, et saadaan järjestettyä ihanat juhlat :) Nyt on niin tyytyväinen olo. Äiti on ehkä saanu sulatella tota hääajatusta tarpeeks ja jopa vähän innostunu siitä. Alkuun se tuntu niin nihkeeltä. Vaik kyl mä melkein arvasin, et äiti pääsee vauhtiin vasta, kun se saa tykönään miettiä asioita. Se oli kuulemma surffannu jossain hääsivustoilla ja katellu kaikkee. Äiti on aika ihana :)(:

Siskol menee kuulemma Glasgowissa ihan mukavasti. Kämppää se vielä jännää, mut muuten kai kaikki hyvin. Olo oli ollu yksinäinen, mut eiköhän se siitä taas. Ei se kuitenkaan ihan yksin siellä oo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.