IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on torstai.Torstai 14.09.2006 12:00

Nukuin pitkät yöunet. Ei väsytä! Elvis nukkui vieressä siihen asti, kunnes pikkutirriäinen alko järjestää ohjelmaa vähän yli neljä yöllä. Laitoin molemmat vessaan jäähylle. Manne oli mennyt ulos jo joskus kahden aikaan. Näin sen neljän aikoihin keittiön ikkunan alla, mutta en huudellut sisälle, kun ajattelin sen haluavan sitten taas heti takas ulos. Aamulla sitä ei kuitenkaan näkyny missään, vaikka huutelin. Harmittaa. Laitoin sille ruokakupin ulos.

Kävin eilen tallilla, ihan yksin. Siellä ei näkyny ketään, kun menin, joten päätin sit vaan toimia, vaikka vähän jännitti sen puolesta, että Pipo saattais vähän hermoilla. Se käyttäyty kuitenkin ihan siivosti, kun harjauspaikan viereisessä karsinassa oli kaveri katselemassa. Laitoin sille vaan puuron valmiiksi ja sitte harjasin ja kampasin sen <3 Ihmettelin, ku se arko vasenta etusta, mutta sitten tallin omistaja tuli kertomaan, että se oli aiemmin vähä ärähtäny jolleki toiselle hevoselle ja sen takia oli jalka kipeenä. Ei se näyttäny pahalta, eikä Pipo näyttäny sitä kovasti ontuvankaan, mutta kylmäsin sen ja laitoin linimenttiä ja lämpöpintelin. Tuli hyödyllinen olo =) Sitten vein sen karsinaan ja juttelin sille. Se on hassu hevonen. Menen varmaan perjantaina uudestaan.

Onnistuin loukkaamaan kyllä sormeni, kun hain Pipoa ulkoa. En oikein muista mitä tapahtui, mutta johonkin tökkäsin sormeni ja kynsi lohkes niin inhottavasti, että verta tuli ja oli koko peukalo sit niiiiiiiin kipee ihan koko illan. En pystyny keskittyy oikee mihinkään, ku sormi tykytti ja kuumotti ihan sikana. Sattu kuitenkin olemaan vasen peukalo, joten ei haittaa niin kauheesti. Ja onneks meni tykytykset yön aikana ohi. Nyt se on vaan vähän arka.

Mun tarttis tehrä töitä ny.


P.S. Tänään on ratsastustunti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.