IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

=(O.O)=Keskiviikko 20.09.2006 01:59

Pesin hampaita. Kävelin vessasta olkkariin hakemaan vesilasia. Tuntu jotenkin oudolta.

Katoin ikkunasta ulos ja joku tuijotti mua suoraan silmiin. Musta kissa, valkosta leuassa. Se seiso ikkunalaudalla ja pällisteli tänne sisälle. Pelästyin ihan hitosti :D Se oli siinä aika kauan, sitten se hyppäs alas. Elvis ja Manne ei reagoinu mitenkään, pieni havahtu tästä sohvalta ja oli ihan tikkana, mut ei kuitenkaan liikkunu mihinkään. Oli vaan jähmettyny semmoseen metsästyskoira-saa-vainun-asentoon. Kattelin sitä kissaa hetken ja yritin jotain sössöttää hammasharja suussa. Joo, ihan ku se olis kuullu tai tajunnu, mut kuitenki. Sitte se hyppäs pois ja lähti. Omat kissat jatko unia.

Nyt oon nähny täällä kolme erilaista kissaa omieni lisäks. Yhden valkoharmaan, yhden raitasen ja yhden mustavalkosen! Kyllä täällä on kissaystäviä <3






Mun piti mennä suihkuun Paon jälkeen. En jaksanu. Enkä enää viittis millään. Meen sit vaan nukkumaan. Kerrankin kyl ajoissa. On mahiksii jaksaa sit aamulla suihkuun. Jea.

Huomenna vois olla ihan hyvä päivä. Tallipäiväkin. Tänään Pipo oli valmiiks sisällä ja ihan äksynä, kun menin. Se vaan mulkoili ja luimi. Harjailin sitä karsinassa ja se oli hermostuneen olonen koko ajan. Juttelin sille sitte ja selvittelin sen harjaa, mut se vaan pingotti siinä. En sit häirinny sitä kauheesti. Tein vaan pakolliset ja lähdin kotiin. Jos sillä olis huomenna iloisempi päivä.

Tänään töissä puhuin tallille menemisestä ja työkaveri vaan kysy, että "taasko sä oot menossa kiusaamaan niitä viattomia luontokappaleita" =) Viime perjantaina kerroin, et olin bongannu sen ratsastuskoululta, kun olin tunnilla. Kai se kuskin virkaa toimitti, mut piti vähän kuitenki kiusata ja lopulta sain vastauksen "siis en mä siellä käy ruualla leikkimässä". Ei se tajuu meetwurstista mitään!!!!11 =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.