IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

:(Perjantai 23.01.2009 00:26

Taivaskissa palas mun uniin. En tiiä. Mulla on ihan sietämätön ikävä Mannea. Kaipaan sitä joka päivä niin paljon. Ajattelen sitä joka kerta, kun astun kodinhoitohuoneeseen, joka kerta, kun laitan kissoille ruokaa, päästän ne ulos tai silitän niitä, aina kun menen pesuhuoneeseen tai saunaan. Äskenkin suihkussa seisoessa katse hakeutu automaattisesti saunan nurkkaan. Oon nähny siitä uniaki muutamana yönä. Yks jäi mieleen ihan selvästi.

Tiesin, että Manne on kuollut. Silti se oli meidän keittiössä, pyöri mun ja P:n jaloissa. Se oli aika nuhrusen näkönen, mutta silti oma ihana itsensä. P silitti sitä, mä en. En jotenkaan voinu koskea siihen, kun tiesin, että se on vaan joku haamu. Hämärästi muistan ajatelleeni, et jotenkin se yrittää sanoa, et nyt sillä on hyvä olla. Yhtäkkiä Manne lähti juoksemaan kodinhoitohuoneeseen, sinne ulko-ovelle, ja hävis oven läpi. Samaan aikaan sen ruumis makas kodinhoitohuoneen lattialla. Olin siinä unessa aika hysteerinen ja heräsinki siitä ihan hämilläni enkä saanu hetkeen unen päästä kiinni. Ton jälkeen en oo nähny Mannesta unta.

Mä vaan kaipaan sitä niin älyttömästi. Musta on ihanaa, että Elvis, Pompe ja Heku on täällä, ja että saan elää ja olla niiden kanssa täällä. Silti vaan tiedän ja tunnen, et jotain tosi tärkeetä puuttuu. Se on omituinen tunne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.