IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 18:03

Jaa joo. Kynttiläkutsuille tuli eilen tosiaan se yksi ja ainoa vieras. Olipa kiva.

Olin leiponu ison kakun ja kaikkee, mut sit vaan jotenki mystisesti kukaan ei vaivautunu paikalle. Saattoi hiukan ottaa siinä hetkessä päähän... Kutsuin kuitenkin 12 henkilöö. Kolme ilmotti heti, ettei pääse tulemaan. Myöhemmin kuulin vielä, et yks ei oo tulossa ja kutsupäivänä vielä yks perui. Mitä ihmettä tapahtu näille jäljelle jääneille seitsemälle henkilölle?! Eikö nyt olis kohteliasta ilmottaa, ettei ole tulossa. Olisin vaikka siirtäny päivää. Eiku sori, yks laitto viestin "katotaan nyt pääsenkö". Ja mitä siitäkin pitäis tulkita? Varmaan, et evvk. Ymmärrän työ- ja koulujutut ja muut tommoset pakolliset, ettei pääse. Ja ne ihmiset, joilla sellasia menoja on, ilmottaa siitä etukäteen. Mut noi muut. En tiiä. Ei tommoset "kaverit" mitenkään erityisesti kannusta pitämään kutsuja jatkossa.

Ittee hävettää, kun esittelijä joutuu tulemaan tyhjään taloon. Sama vaiva kuitenkin on tulla paikalle ja laittaa tuotteet esille. Mua tietysti hävettää kaikkien noiden kavereidenkin puolesta. Harmittaa, että oon valmistanu liikaa syömisiä ja yleensäki tehny aika paljon valmisteluja kutsuja varten. Ei tommosist sit ite kauheesti irti saa. Pönöttää vaivaantuneena sohvalla ja kuuntelee tuotteiden esittelyä. Enemmän kaipasin noilta kutsuilta just niitä ihmisiä ja sitä yhdessäoloa. Oltais juotu vähän kahvia ja jutusteltu mukavia. Oonkohan mä sit jotenki ikävä ihminen tai jotain? Vai onks tää vaan nykyaikaa?

Onneks näiden kynttiläkutsujen kohdalla toimii sekin, että voi tilata tuotteita, vaikka ei olis ollut kutsuilla. Nää, jotka ei päässy tulemaan, lupas ainaki kattoo kuvastot läpi, jos sieltä löytyis jotain kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.