IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 27.03.2009 10:30

Voiton puolella ollaan. Nyt on jo perjantai ja P tulee kotiin la-su välisenä yönä :) Johan tässä on ehtiny tulla vähän ikäväki! Mä tässä kaavailen pientä siivousurakkaa tälle illalle ja huomiselle, et sen on sit kiva tulla kotiin. Tänään ajattelin alottaa pyykkien pesulla ja sellasella yleisellä järjestelyllä. Huomenna saa sitte suoraan alkaa imuroimaan ja luuttuumaan lattioita. Muutenki parissa erässä hommat sujuu suht mukavasti. Jos tänään laittelen puhtaat pyykit paikoilleen ja siistin kaikki paikat noin yleisesti ja kuuraan vessat niin siinä menee tunti. Huomenna sitten laskee pari tuntii tai vähän reilu imurointiin, pölyjen pyyhintään ja lattioiden pesuun. Täytyy kai alottaa jo aamusta, kun haluaisin ehtii kaupungilleki käymään. Meillä on nimittäin 1-vuotiskihlajaispäivä ens viikon torstaina ja haluaisin yllättää P:n jotenkin :)

Käväsin eilen taas meikkikutsuilla. Se on sit niin lepposaa! Vähän käsihoitoo ja kasvohoitoo ja sit on sen ja kahvittelujen jälkeen niinku uus ihminen :D Ostinkin sieltä itelleni kasvovoiteen, joka multa puuttu sellasesta perus kasvojenhoitosetistä. Kevään kunniaks tilasin myös uuden huulikiillon ja yhden tuoksun, jonka kyllä ajattelin hyödyntää sitten häissä - laittaa sen sellaseen pieneen wc-koriin naisten vessaan yleishyödykkeeksi :) Kaavailin myös, jos tässä kevään aikana ehtisin pitää pienet Mary Kay -iltamat. Sitten, ku sisko tulee Suomeen. Olis kiva pitää sellanen rentouttava ilta kivalla pikkuporukalla ennen häitä. Toivottavasti ihmisillä sopii aikataulut yhteen.

Häihin on tullu nyt ilmoittautumisiakin mukavasti. Hissukseen saa vetää rastia ruutuun. Saa nähdä, onko joukossa kovia mattimyöhäisiä :) Yleensä on. No, niiden perään ehditään soittelemaan sitten huhti-toukokuun vaihteessa.

Yksi mun parhaista kavereista on tulossa Venäjältä Suomeen lauantaina. Hän pyysi varaamaan paaaaaljon aikaa kalenterista hälle ens viikolla. Ihan parhautta! :) Ollaankin nähty viimeks joulun aikoihin. On taas paljon asioita puhuttavana ja tosi ihana nähdä. Kyl mä usein pohdin, miten harmillista on, kun sisko ja yks paras kaveri asuu niin kaukana. Mä olisin niin onnellinen, jos ne olis täällä, vähän lähempänä. Mut ehkä kestän välimatkan, kun tiedän, et he on kumpikin tyytyväisiä siellä kaukana. Mitä sitä turhaan täällä mätänee, jos veri vetää muualle. Kaikkien pitäis mahdollisuuksien mukaan mennä sinne, mihin ne haluaa. Mä oon tyytyväinen täällä, mut matkustaminen avartaa. Eilen jo mietin, että olis kesälomalla hyvä sauma lähtee vaikka Glasgowiin :)))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.