IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Villi hevonen.Torstai 26.10.2006 01:47

Olin tallilla ja ratsastamassa. Hitsi. Sain luvan jo ravailla ja vähän laukkaillakin Pipolla ja aattelin, että se onkin mukavaa, ettei hevonenkaan kyllästy pelkkään kävelyyn.

No, Usko oli kentällä, kun lähdin tallista. Samoin Taikapeli. Meille ei siis ollu siellä sijaa, koska Uskokin on ori ja Taikapelistä Pipo ei tykkää muuten vaan. Sitten mentiin pellolle kävelemään ja se oli semmosta mössöä öisen sateen jäljiltä. Pipo oli muutenki sit ihan hermona, kun ne kaks muuta jäi sinne kentälle. Se vaan yritti koko ajan katella sinne ja kohnotti niin, että meinas sata kertaa kompastua johonkin mutamöykkyyn, kun niin kiireesti piti tarpoo eteenpäin. Ei se jaksanu keskittyy mihinkään. Sit päästiin kentälle varmaan vartiks, kun se tyhjeni ja sielläki Pipo vaan paineli ku höyryveturi, mul oli täys työ saada sitä ottamaan edes muutamia rauhallisempia askelia. Pari pientä pätkää ravailin ja sekin oli semmosta ihme puskemista. Onneks ajoittain rauhottu. Laukassa meinas hiukan ryöstellä ja kerran mokoma pukittikin, vaikka en sen enempää laukannu, ku pari pääty-ympyrää kumpaankin kierrokseen ihan testiks. Oli kuitenkin ihan kivaa, vaikka meinasin pari kertaa turhautua siihen kaahaamiseen. Ei tahtonu rauhottua, ku hetkellisesti vaan, vaikka yritin mitä tehdä. Kai sillä silti on paljon energiaa. Ja kai se siitä tasaantuu, kun nyt aletaan ratsastamaan vähän enemmän ja kaikissa askellajeissa.

Rooma on kyl ihan hiton huono sarja. Ihan näin btw.

Manne kierii tos lattialla, se on aika söde <3 Nyt se terottaa kynsiään mun mattoo. Ei niin södee. Se taitaa kuitenkin olla ihan tyytyväinen täällä, vaik sen ympyrät ja päivän rutiinit muuttu jonkun verran. Kiva, että se viihtyy. Kyllä se vieläki välillä kaikenlaisesta protestoi, mut sekin on vähenemään päin. Onneks täällä on Elvis ja Pompekin, niin niillä on yhessä mukavaa =)

Mul on inhottava olo. Lainasin (joojoo :)) äidiltä antibioottikuurin virtsaputkentulehdukseen. En alottanu sitä vielä, kun koko päivän oli ihan hyvä olo. Nyt tuntuu taas siltä, et ehkä mulla on se sittenkin. Otin särkylääkkeen ja join paljon. Alotan ton kuurin sit aamulla, jos vielä siltä tuntuu. Kylni.

Elvis istuksii tuolla roskiskatoksella ja kattelee ympärilleen, Manne ja Pompe tuli jo sisälle. Ei ne tainnu viihtyy ulkona kovin hyvin, ku on niin kylmä. Nyt mun tekee mieli mennä hetkeks makoilemaan tähän sohvalle, peittoo korville. Sit kuitenki nukahdan. Taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.