IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Ihmeellistä hässäkkääTorstai 23.04.2009 18:06

Töissä on ihan omituista hulinaa nyt. Kaikki juoksee pää kolmantena jalkana ympäriinsä, kauhee kiire ja aina vaan pahenee. Onneks huomenna on perjantai niin sit taas katkee tää vouhotus. Ja parin viikon päästä tulee eka kesäjannu helpottamaan tilannetta :D

Mä lupauduin pyykkäämään P:n vaatteita tossa viikonloppuna, kun sillä on lauantaina MENOJA (hihhiiii :D) ja se ei ite millään ehdi. Sunnuntainaki on vaikka mitä ohjelmaa. Käydään kirkossa ja syömässä, mummulaanki pitäis ehtii. Ja maanantaina P lähtee pariks päiväks Norjaan työreissulle. Et pitäs olla vaatteet niinq pestynä. P:llä oli jo kauhee stressi niistä vaatteista. Eikä ny tartte ajatella, et mä en koskaan muuten pyykkää P:n vaatteita ja et tää on joku erikoistilanne :D Meillä pyykkää se, joka tarvii puhtaita vaatteita tai joka sattuu olemaan sopivasti hollilla. Mut nyt mä tosiaan sanoin, että kertoo vaan mitä pitää pestä ni mä hoidan.

Eilen oli kaunis ilma. Päästin kissat heti ulos, ku pääsin töistä kotiin. Kissalapsi oli ihan onnessaan, se meni piehtaroimaan. Ja sit mä kyselin, et onks hänellä kivaa - "miu". Hän puski tarhan seinää ja mä rapsutin sitä nenästä sieltä verkon välistä :) Elvis kiipes ylätasanteelle tutkimaan maisemia.

Kohta on muuten jo vappu! Koko kevät on menny ihan sairaan nopeesti. Toisaalta se on tosi kiva, oon odottanu lämmintäki jo vaikka miten kauan. Ja nyt kuumottelee ihan sairaasti päästä rullaluistelemaan! Kunhan joku ilta on sellanen, et on sopivasti aikaa ja hyvä keli niin ihan taatusti otan P:n mukaan ja lähden rullailemaan. Meiltä pääsee nii hyvin sinne Noormarkun risteykseen asti.

24.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.