IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

Enää 27 päivää \o/Tiistai 02.06.2009 12:38

Sit alkaa KESÄLOMA!

Aateltiin tehdä n. viiden päivän reissu heti heinäkuun alussa. Lähdetään Lontooseen, ja sieltä käydään yhtenä päivänä Eurostarilla Pariisissa. En malttais millään odottaa! Tarviiki sit järjestää hoito eläimille ajoissa. Ja syksyllä, joskus lokakuun alussa, on edessä lähtö Kreetalle juhlimaan äidin synttäreitä. Sieltä on just parhaillaan joku huvila etsinnässä. Tää on jotenkin ihan kauheeta, koska oon matkoista tosi innoissani, mut en siitä, et joudun lentokoneeseen. Mitenköhän selviin?

Sain P:ltä muuten huomenlahjaks sykemittarin. Oon käyttäny sitä nyt aika ahkerasti. Eniten kiinnosti seurata sitä mittaria ratsastustunnilla. On se vaan rankkaa urheilua, yllätyin itekin oikeesti. Kyllä mä sen tiedän, että aina tulee hiki, yleensä hengästyy ja lihaksissakin tuntuu - siis jos oikeesti tekee jotain eikä vaan matkustele, mut silti oli aika iso ylläri, et ainaki mulla sykkeet huitelee vähän turhankin korkeella ja kaloreita kuluu melkosta tahtia. Tunnissa kuluu keskimäärin 700-750kcal. Mulla maksimisyke on ollu jossain parinsadan hujakoilla. Ei toi kyllä oo sellanen laji, että kunto varsinaisesti kohoais, kun koko tunti menee niin korkeella sykkeellä. Ihan mielenkiintosta silti vähän seurailla asiaa, koska nyt kykenee ainaki helposti näpäyttään niitä, jotka väittää, ettei ratsastus ole urheilua kun siinä vaan istutaan :) Ja mulla on nyt sitä paitsi parilla kerralla ollut alla ns. helppo hevonen ja mielestäni tehtävätkään ei oo ollu erityisen raskaita. Saas nähä, mitä arvoja irtoo jonkun toisen kopukan kanssa.

Töissä ei mikkää etene, kun pitää odotella asiakkaalta ohjeita. Täs on sit kiva pyöritellä peukaloita. Ois voinu ottaa kynsiviilan ja lakan mukaan töihin, ni ois voinu huoltaa kynnet tässä odotellessa :D Huoltoon on kuitenki vielä puoltoista viikkoo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.