IRC-Galleria

miiainen

miiainen

I'm a queen. I got this shit handled.

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 01.10.2009 13:05

Töissä on sujunu ihan sillai mukavasti. Ja oon päättäny, että en tee kiireellä ellei oo pakko, enkä yritä tehdä enempää ku mihin pystyn. Kai tää tästä lähtee.

Lauantaina viedään kissat hoitolaan ja koira kavereille. Koiran puolesta jännittää enemmän, kun se pääsee mopsin ja espanjanmastiffin kaveriks. Mopsin kanssa sillä sujuu ihan hyvin, mut se mastiffi on pelottava. Ja se on vielä kaiken lisäks sellanen innokas pentu, joka vaan haluais leikkiä Hekun kans eikä se tajua, että Hekua ei yhtään huvita :) Mut hei, jos mä olisin 3-kilonen pieni otus ja joku 45-kilonen jätti haluais leikkiä mun kanssa, ja sen takia louskuttais korvan vieressä ja huitois tassuilla niin kyl mäki vähän pelkäisin! Käydään vielä viimisellä tutustumiskäynnillä perjantaina, toivottavasti menee kaikki kivasti. Tulee kyllä kova paikka, kun pitää se jättää sinne. Kissoilla on sentään toisensa.

Kiirettä pitää ennen reissuu. Pitää pyykätä, siivota, pakata, kerätä omppuja puusta, kyläillä koiran kanssa, käydä tervehtimässä mummua ja ties mitä. Ja lähtö Hki-Vantaalle on sitte lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 02:00. Toisaalta ihan jees, niin ollaan aika ajoissa päivällä jo perillä Kreetalla. Ei mee se matkustuspäivä sit kokonaan hukkaan. Eikä siinä häviä tuntejakaan, kun ei oo aikaeroa :) Lueskelin tossa arvosteluja siitä villasta, mihin ollaan menossa. Pelkkiä kehuja ja kiitoksia, ei voi olla huono!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.